Η τράπουλα της Ημέρας – Κυριακή 05/04

Ερωτικές προβλέψεις:

Κριός  ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Υπάρχουν κάποια πιο σοβαρά πια ζητήματα που το συντροφικό σας έτερο, θέλει να βάλει πάνω στο τραπέζι των συνομιλιών. Έχει έρθει η ώρα για να μιλήσετε και εσείς για τα θέλω σας.

Ταύρος ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ

Τα λόγια σας έχουν μπερδέψει κάποιον που μήνες τώρα προσπαθεί να σας πλησιάσει. Όπως και να έχουν τα πράματα στην καρδιά σας, καλύτερα να ξεκαθαρίσετε την θέση σας. 

 

Δίδυμοι ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ

Όλος ο καινούργιος μήνας, θα έχετε για εσάς πολλές ερωτικές εκπλήξεις, που όλο και κάποια θα πιάσει την προσοχή σας. Οι επανασυνδέσεις, είναι και αυτές στο πρόγραμμα.

 

Καρκίνος ΤΟ ΕΦΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Οι προθέσεις σας είναι μπερδεμένες. Αυτό που τώρα χρειάζεται είναι να καθορίσετε τις επιλογές σας και να φύγετε από τον παλιό τρόπο σκέψης, που μόνο τελικά σας έκανε να χάσετε χρόνο.

 

Λέων ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Κάποιος από τον κύκλο σας κάνει ότι μπορεί, για να βρεθείτε. Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, θα μπορέσετε να μιλήσετε πολύ πιο ανοιχτά, και να δείτε αν μπορείτε να ταιριάξετε…περισσότερο.       

 

Παρθένος ΤΟ ΕΦΤΑ ΣΠΑΘΙ

Οι όποιες καθυστερήσεις και αναβολές που έρχονται από τον σύντροφο σας, ήδη σας έχουν βάλει μέσα σε σκέψεις όχι και τόσο θετικές. Μια πιο αναλυτική συζήτηση, όλα θα τα έλυνε!

Ζυγός Ο ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Συμβαίνουν πολλά μέσα στην ζωή και την καθημερινότητα του συντρόφου σας και αυτό είναι κάτι που έχει βάλει, και ένα μεγάλο στόπ σε όλα αυτά που έχετε καιρό τώρα συμφωνήσει.

 

Σκορπιός ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Ευχάριστες είναι οι ειδήσεις που τρέχουν γύρω σας. Κάποιος που θέλετε αισθηματικά, θα κάνει τις επικοινωνιακές του προσεγγίσεις και θα σας μιλήσει ακόμη και για σχέση.

 

Τοξότης ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Θα χρειαστεί να κάνετε κάποια ταξίδια, για την εργασία ή ένα οικογενειακό σας θέμα. Οι ελεύθεροι είναι κάτω από την εύνοια του σύμπαντος για μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

Αιγόκερως ΤΟ ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ

Μην κάνετε την καρδιά σας λάστιχο, μόνο και μόνο για να μπορέσετε να είτε με κάποιον που δεν υπολογίζει τις προσπάθειες σας ή και τον χρόνο – ενέργεια που προσφέρετε.

 

Υδροχόος ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Οι μέρες θα φέρουν  ανατροπές ευχάριστες σε σχέσεις και ελεύθερους.  Επίσης, σημαντική άνοδο θα έχετε και στην δουλειά σας ή σε τυχόν προσωπικές σας επενδύσεις.

Ιχθείς ΤΟ ΕΞΙ ΚΑΡΟ

Είστε εσείς αυτοί, θα δείτε τις πιο μεγάλες και σημαντικές αλλαγές στην οικογένεια και γενικότερα στον προσωπικό σας τομέα. Αφήστε το παρελθόν να φύγει και αυτό από την καθημερινότητα σας.