Οι Κάρτες της Lenormand – Επανασυνδέσεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις:

Κριός – Η ΑΓΚΥΡΑ

Ερωτοφιλίες στην επιφάνεια, και εσείς μέσα σε μια καχυποψία. Είναι πολλά αυτά που σας έχουν τύχει στο παρελθόν και τώρα απλά δεν θέλετε να πέσετε σε μια ακόμη αισθηματική παγίδα.

Ταύρος – ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ

Από σήμερα και μέχρι να έρθει το ζώδιο σας -2104/, θα μπορέσετε με ον άνθρωπο σας, να ξεπεράσετε όλες τις δυσκολίες που έχουν ανακύψει τις τελευταίες εβδομάδες, και σας έχουν παγώσει σαν ζευγάρι.

 

Δίδυμοι – ΤΑ ΑΝΘΗ

Μάλλον έχετε μπερδευτεί, με όσα σας λέει το αγαπημένο σας ταίρι. Υπάρχουν ακόμη πολλά που άμεσα θα πρέπει να συζητήσετε, αλλά καλύτερα στο τώρα να μην πιέσετε τις καταστάσεις.

 

Καρκίνος – Η ΓΥΝΑΙΚΑ   

Θα σας ενοχλήσει κάποιος από το παρελθόν σας και μάλλον δεν θα είναι εραστής. Ένας καλός φίλος έχει να σας φέρει νέα που σίγουρα θα σας αφήσουν έκπληκτους με κάποια γεγονότα που αγνοείτε.

Λέων – Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Το ζώδιο σας, αυτήν την εποχή έχει μεγάλα συναισθηματικά προβλήματα που όμως θα ξεπεραστούν. Μην ανησυχείτε παραπάνω από ότι χρειάζεται. Οι μέρες γύρω από την Πανσέληνο, θα φέρουν λύσεις όλων των ειδών.

 

Παρθένος – ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Κάποια σοβαρά ζητήματα, από την μεριά του συντρόφου σας, έχουν επηρεάσει και την πορεία της σχέσης σας. Αυτό το έχει καταλάβει, και θα δράσει επαρκώς έτσι ώστε να μπορέσετε να ισορροπήσετε και πάλι.

 

Ζυγός – Η ΑΛΕΠΟΥ

Τα λάθη και τις παραλήψεις σας σίγουρα τις έχει καταλάβει το συντροφικό σας έτερο, και τώρα θέλει να σας μιλήσει για αυτές. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα έχουν και νέα αισθηματικά πλησιάσματα.

 

Σκορπιός – Ο ΑΝΤΡΑΣ

Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα, θα έχετε ένα μήνυμα – τηλέφωνο από το άτομο που έχετε μέσα στην καρδιά σας. Οι συναντήσεις θα φέρουν και το ερωτικό ξεκαθάρισμα που τόσο καιρό τελικά περιμένετε.

 

Τοξότης – ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Αντιμετωπίστε τα πάντα μέσα στον δεσμό σας με σοβαρότητα και προτείνετε λύσεις. Αυτό σίγουρα θα κάνει και το ταίρι σας, που είναι έτοιμο ακόμη και για μια δέσμευση σε επίπεδο γάμου.

 

Αιγόκερως – Η ΚΑΡΔΙΑ

Οι εντάσεις μέσα στην σχέση σας, δεν σας αρέσουν πια … μιας και έχουν δημιουργήσει και ερωτικό ζήτημα με τον άνθρωπο σας. Αφήστε και όλους τους τρίτους έξω και δώστε μια ακόμη ευκαιρία σε εσάς.

 

 

Υδροχόος – ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Δεν θα αφήσετε κανέναν πια να σας πει τι θέλετε και τι μπορείτε να πετύχετε. Οι συμβουλές που σας δίνονται ίσως και να πρέπει να τις φιλτράρετε. Μερικοί από εσάς, εντός του μήνα θα κάνετε και ένα μακρινό δρομολόγιο.

Ιχθείς – Ο ΔΡΟΜΟΣ

Σκέψεις και συναισθήματα έχουν μπλεχτεί και μάλλον έχετε μείνει ακινητοποιημένοι, απλά περιμένοντας, από την άλλη πλευρά της σχέσης. Οι μέρες έχουν μόνο θετικές εκπλήξεις τελικώς.