ΤΑΡΩ – Ερωτικές προβλέψεις Κυριακή 05/04

Ερωτικές προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια, που θα έχετε χρήμα και λοιπές ανέσεις, έτσι μέχρι να λήξει ο Απρίλιος, να έχετε τακτοποιήσει λογαριασμούς και αισθήματα σε μια σειρά.

ΤΑΥΡΟΣ :  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Ένας νέος άνθρωπος θα εισέλθει μέσα στο τελευταίο διάστημα στην ζωή σας και θα την αλλάξει μια για πάντα. Αυτό είναι και κάτι που καιρό τώρα μέσα στα λοιπά σας θέματα το έχετε ευχηθεί.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ :  Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Έχετε πια καταλάβει, ότι δεν υπάρχει  κοινό σημείο εξέλιξης με το άτομο που έχετε επιλέξει. Δεν χρειάζεται να δώσετε παραπάνω εξηγήσεις, απλά απομακρυνθείτε και μην χάνετε τον χρόνο σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Υπάρχουν κάποια  οικογενειακά και οικονομικά προβλήματα που έχει το ταίρι σας, που σας έχουν πατήσει φρένο, σε όλα αυτά τα όνειρα που έχετε κάνει από κοινού, το τελευταίο χρονικό διάστημα.


ΛΕΩΝ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Μην χάνεστε μόνο μέσα σε καταστάσεις που σας ενοχλούν από τους τρίτους. Όπου εσείς θεωρείτε μπορείτε να βάλετε ένα στόπ. Ακόμη και στον σύντροφο σας, που σας έχει πικράνει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ

Σε κάθε πρόβλημα υπάρχει, μια λύση και τώρα μπορείτε να δείτε τα πράματα και πιο καθαρά. Οι σχέσεις και οι ερωτοφιλίες που σας έχουν κουράσει, θα περάσουν στο παρελθόν σας άμεσα.

 

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Χρήματα και καλή διάθεση, είναι στο μενού των τελευταίων ημερών του μήνα. Εσείς που ακόμη δηλώνετε εργένηδες, σίγουρα θα βρείτε και έναν νέο έρωτα που θα σας συναρπάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Συμβαίνουν πολλά και περίεργα στον σύντροφο σας, και συσχετίζονται και με το ερωτικό του παρελθόν. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια σπασμωδική κίνηση, απλά μιλήσετε του πιο ανοιχτά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ :  Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Ύστερα από όλα αυτά που έχετε περάσει, δεν θέλετε να δώσετε την καρδιά σας, σε ακόμη μια ερωτική περιπέτεια.  Πιθανόν και να χρειάζεστε μια ολική αποτοξίνωση από όλα αυτά τελικά. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Δεν είστε εσείς τώρα για αλλαγές μέσα στην εργασία και στην γενικότερη σας ζωή, εξαιτίας ενός έρωτα. Σίγουρα μέσα στον Απρίλιο… θα βρεθείτε μπροστά σε πολλά διλήμματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο ΗΛΙΟΣ

Σημαντικές οι ευκαιρίες που σας έρχονται αυτό τον μήνα, έτσι ώστε κάποια πρακτικά σας προβλήματα να λυθούν και πια να κοιτάξετε την ερωτική σας ζωή – γάμο.

 

 ΙΧΘΕΙΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Φανείτε απλά προνοητικοί και μην επιτρέψετε, για ακόμη μια φορά στο παρελθόν σας, να σας ενοχλήσει. Η επόμενη εβδομάδα, έχει για εσάς μεγάλες εκπλήξεις.