ΤΑΡΩ – Ερωτικές προβλέψεις Τρίτη 07/04/2020

Για όλους:

ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ 

Το θέμα που σας απασχολεί, είναι ότι η σχέση σας δεν δείχνει ότι έχει θετική – ποιοτική πορεία. Κάτι ανάλογο σκέφτεται και ο σύντροφος σας, που θέλει κάποια νέα πράματα να σας προτείνει.

ΤΑΥΡΟΣ :  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Αφεθείτε σε έναν νέο έρωτα. Μπορεί ακόμη να κρατάτε ενεργές τις ελπίδες σας, για κάποιον από το παρελθόν αλλά τώρα μην χάνετε τις ευκαιρίες που σας στρώνονται.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο  ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Και μόνοι σας περνάτε καλά τελικά. Οι περισσότεροι του ζωδίου σας, έχετε χωρίσει αλλά μπορείτε και ισορροπείτε καταστάσεις και ροές! Από τον Μάιο, όλα θα ανατραπούν!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο  ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Το πρόσωπο που έχετε αγαπήσει, σε παλιότερους χρόνους, από τον νέο μήνα θα σας ξαναπλησιάσει. Μπορεί να μην έχετε πια κάτι κοινό, αλλά κάποιες φρέσκιες πληροφορίες θα σας εκπλήξουν.

 

ΛΕΩΝ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Το μυαλό και όλος ο χρόνος σας είναι δοσμένα στην εργασία και την οικογένεια σας. Από την νέα εβδομάδα, μια συνεργασία θα σας φέρει πιο κοντά σε κάποιο πρόσωπο που ήδη σας θαυμάζει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Διαγράψτε από το μυαλό σας, όλα τα ατυχή συμβάντα με το πρόσωπο που αγαπάτε! Τώρα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για να μπορέσετε μαζί να ξαναχτίστε την σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Μόνο καλύτερα θα είναι τα πράματα στον εργασιακό σας τομέα, κάτι που σίγουρα θα σας διορθώσει το κέφι. Από τον νέο μήνα του Ταύρου, θα δείτε και τον άνθρωπο σας, να γίνετε πολύ πιο εξωστρεφής.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Δεν έχετε ακόμη καταλάβει, ότι ένα πολύ κοντινό σας φιλικό πρόσωπο, καιρό τώρα τρέφει συναισθήματα για εσάς. Οι κοινοί σας φίλοι, θα σας εντυπωσιάσουν με αυτά που θα σας αποκαλύψουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο  ΚΟΣΜΟΣ

Έχετε όλη την καλή διάθεση να συζητήσετε με τον πρώην σας, αλλά υπό νέους όρους και προϋποθέσεις.  Είστε το ζώδιο που μέσα στον επόμενο ζωδιακό μήνα, θα έχετε τις περισσότερες επανασυνδέσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Έχετε πάρει πια τις απαντήσεις που θέλετε από τον σύντροφο σας, και τώρα από την δική σας την μεριά καλείστε να δώσετε τις δικές σας. Σίγουρα αυτό δεν θα είναι και τόσο εύκολο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Αυτά που συμβαίνουν στην ζωή του συντρόφου σας, δεν σας πολυαρέσουν. Είναι μόνο στο δικό σας χέρι, να μιλήσετε και να θέσετε πια τα όρια σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Όσα και να λέτε για τον πρώην σας, αυτός δεν θα επιστρέψει έτσι εύκολα. Ο εγωισμός και των δύο σας είναι στο τώρα, το μεγαλύτερο εμπόδιο.