Εβδομαδιαία ΤΑΡΩ 13-19/04 – Ερωτικές προβλέψεις

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Κινητικότητα θα  υπάρξει αυτό το χρονικό διάστημα, μέσα στην ερωτική σας ζωή και το πιο πιθανόν είναι, κάτι να σας πιάσει την τόσο δύσκολη σας προσοχή. Επίσης, εσείς  που έχετε σχέση θα πρέπει να βρείτε τρόπους που θα ανανεωθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Κατά καιρούς, έχετε μια ερωτική ιστορία που πάει και έρχεται, χωρίς όμως να μένει κοντά σας. Τώρα θα έχετε την πρακτική ευκαιρία, να μιλήσετε και από κοντά και κάπως έτσι να ξεκαθαρίσουν τα μελλούμενα σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η ΔΥΝΑΜΗ

Μόνο μέσα από διπλωματικές και έμμεσες κουβέντες, θα καταφέρετε να πάρετε τις πληροφορίες που επιθυμείτε, από αυτόν που έχετε ερωτευτεί. Το σύμπαν σας υποστηρίζει, για να ξεκινήσετε μια νέα σοβαρή σχέση. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Σας νοιάζει, να μάθετε το συντομότερον δυνατόν, ποιες τελικά είναι οι αληθινές προθέσεις του ατόμου που αγαπάτε…και ακόμη δεν έχετε εισπράξει από την μεριά του. Οι κρυφές λεπτομέρειες, θα σας έρθουν και εσείς θα πρέπει να τις ζυγίσετε σωστά.

ΛΕΩΝ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Βγάλτε από το μυαλό σας, τα λάθη το παρελθόντος, και προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε όλα αυτά που έχετε στο καλό παρόν σας! Μια απρόσμενη οικονομική είδηση θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε πρακτικά προβλήματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Από τα πιο τυχερά ζώδια της εποχής είστε και αυτό θα το διαπιστώσετε, μέσα στον μήνα που τρέχει στους περισσότερους τομείς της ζωή ς σας. Τώρα εσείς που είστε χωρισμένοι ή απόμακροι από τον άνθρωπο σας, θα έρθουν οι σχετικές ευκαιρίες, για να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε το μέλλον σας.

 

ΖΥΓΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Υπάρχουν πολλά ακόμη εκκρεμή σας θέματα, από το παρελθόν που δεν θέλετε να τα ακουμπήσετε, φοβούμενοι ότι θα ενοχλήσουν την τώρα στημένη σας ερωτική ζωή. Όπως και να είναι τα πράματα σίγουρα θα έχετε ειδήσεις και επισκέψεις από τα μέσα του μήνα και μετά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Ο βασικός σας σκοπός, για το επόμενο χρονικό διάστημα, είναι να ξεφύγετε από τις αδιέξοδες σκέψεις του παρελθόντος, και να δείτε τι καλό υπάρχει τώρα στα οικεία σας περιβάλλοντα. Όσο και να είστε δύσπιστοι, μια νέα αγάπη θα ανθίσει στην καρδιά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Υπάρχουν κάποια θετικά στοιχεία – καταστάσεις – εξελίξεις από την μεριά του συντρόφου σας, που θα σας ανοίξουν πια τους δρόμους, για να μπορέσετε να φτάσετε μέσα σε αυτό κιόλας το έτος, σε μια επίσημη δέσμευση. Αγορές και νέες επενδύσεις, ήδη σας προκαλούν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Δεν έχετε την πολυτέλεια και την περίσσια του χρόνου, για να διορθώσετε καταστάσεις και κακώς κείμενα μέσα στην ερωτική σας ζωή. Αυτό είναι κάτι που άλλωστε βαρύνει πολύ περισσότερο τον σύντροφο σας, που σας έχει φέρει σε αυτήν την τόσο δύσκολη φάση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Με τον Ερμή υπερ σας… θα χρειαστεί να φέρετε στην επιφάνεια τον διπλωμάτη εαυτό σας, προκειμένου να αντιμετωπίσετε καταστάσεις και άτομα, που ακόμη δεν έχετε καταλάβει τι ζητάνε από εσάς. Επίσης, νέα και σχόλια, θα φτάσουν στα αυτιά σας, από κάποιον πρώην σας!

ΙΧΘΕΙΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Δεν μπορείτε να μένετε ανάμεσα σε παρέες και κύκλους, που δεν ταιριάζουν με την δική σας φιλοσοφία. Τώρα το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να δώσετε περισσότερο χρόνο και βαρύτητα στην οικογένεια σας, και σε κάποια νέα σας επαγγελματικά ανοίγματα, που θα στεφθούν με επιτυχία.