Η τράπουλα της Ημέρας – Κυριακή 12/04/2020

Για όλους:

 

Κριός ΤΟ ΕΞΙ ΚΑΡΟ

Υπάρχουν θέματα που σας ενοχλούν από την μεριά – συμπεριφορά του αγαπημένου σας και μάλλον, έχετε την εσώτερη ανάγκη πλέον να του τα εκφράσετε.  Το μόνο καλό είναι ότι θα σας δείξει κατανόηση …και μέχρι όλα τα προβλήματα να επιλυθούν.

Ταύρος ΤΟ ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Όσα έχετε περάσει σε παλιότερες σχέσεις, στο παρελθόν σας τώρα μπορείτε να τις εξαργυρώσετε μέσα σε αυτές τις φρέσκιες γνωριμίες, που έχουν έρθει στο μονοπάτι σας. Επίσης, ρίξτε και μια πιο προσεχτική ματιά στα οικονομικά σας.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Κάποιες φορές είστε αρκετά επιθετικοί και έντονοι στον λόγο σας, με τον σύντροφο σας, καθώς με τις συμπεριφορές του, σας κάνει και αισθάνεστε ανασφαλείς. Τώρα που θα καταφέρετε και να περάσετε παραπάνω χρόνο μαζί, θα έρθουν και από τις δύο μεριές οι λύσεις.

 

Καρκίνος Ο ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Υπάρχουν γύρω σας άτομα, που καιρό τώρα σας έχουν δείξει με έναν έμμεσο τρόπο την αισθηματική τους συμπάθεια. Τώρα θα χρειαστεί, για να είστε έντιμοι προς όλους και να δώσετε τις τελικές σας απαντήσεις σε όλους.

Λέων  ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟ

Είστε έτοιμοι για να ξεμπλέξετε από καταστάσεις αισθηματικού περιεχόμενου, που μόνο σας κρατούν πίσω από όλα αυτά που έχετε σκοπό να κάνετε. Από τα τέλη αυτού του μήνα, μερικοί από εσάς, ίσως και να σχεδιάσουν ένα μεγάλο ταξίδι αναψυχής…μόνοι τους!

 

Παρθένος ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Μια παλιά σας ερωτική υπόθεση, σας ψάχνει και το ξέρετε. Αυτό που πιθανόν και να μην έχετε ακόμη καταλάβει, είναι ότι τώρα έχουν αλλάξει πολλά στον πρώην σας, και θέλει να σας τα γνωστοποιήσει. Ακούστε τα πάντα και στον δικό σας χρόνο, δώστε τις απαντήσεις σας.

 

Ζυγός ΤΟ ΟΧΤΩ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Ο διπλωματικός σας λόγος είναι και αυτός που έχει καιρό τώρα, τραβήξει την ερωτική προσοχή κάποιου φίλου ή και συνεργάτη σας. Πιθανόν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα 13/04, να καταφέρετε να μιλήσετε από κοντά, και να σας αποκαλυφθούν πράματα που δεν φαντάζεστε.

 

Σκορπιός ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Μπορεί στην ζωή σας, να υπάρχουν πολλά άτομα που σας πολιορκούν αλλά από την δική σας την μεριά, ακόμη δεν επιθυμείτε να ανάψετε το φως σε κανέναν. Σίγουρα κάτι σας έχει τραβήξει την προσοχή, αλλά ακόμη  θέλετε τον χρόνο σας για να πεισθείτε.

 

Τοξότης ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Καλύτερες θα είναι οι επικοινωνίες με τον άνθρωπο που έχετε μέσα στην καρδιά σας. Τώρα που και εσείς είστε σε μια πολλή πιο ισορροπημένη φάση ζωής, θα καταφέρετε να δώσετε ευκαιρίες για επανασύνδεση και ευθεία πια πορεία.

Αιγόκερως ΤΟ ΕΞΙ ΚΟΥΠΑ

Το να κοιτάτε συνέχεια το παρελθόν, πραγματικά δεν σας πάει πουθενά. Το μόνο καλό είναι, ότι τώρα μπορείτε να κινηθείτε με μεγαλύτερη ωριμότητα σε νέες γνωριμίες. Από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, σίγουρα θα έχετε πολλές.

 

Υδροχόος ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

 

Ασχολείστε τον τελευταίο καιρό, μόνο με αυτά που θέλει το συντροφικό σας έτερο, και όχι με το τι έχετε εσείς πραγματικά ανάγκη. Τώρα που θα μιλήσετε – βρεθείτε πολύ περισσότερο, μπορείτε να θέσετε και όλα τα παράπονα που έχετε, έτσι ώστε να  βρουν τις λύσεις τους.

 

Ιχθείς ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΟΥΠΑ

Τα οικονομικά σας από την ερχόμενη εβδομάδα, θα πάνε πολύ καλύτερα και εσείς θα καταφέρετε, κάποια από τα πρακτικά ζητήματα που σας απασχολούν να μην τα αφήσετε να περάσουν και μέσα στην νέα σεζόν του Ταύρου 20/04 Προσοχή πάντα στις υπερβολικές σπατάλες.