Οι Κάρτες των Αγγέλων – Επανασυνδέσεις για όλους

Ερωτικές προβλέψεις:

Κριός   Η Μελέτη

Δεν ξέρετε τι θέλει το συντροφικό σας έτερο, και αυτό κάποιες στιγμές ίσως και να σας μπερδεύει. Μιλήστε αυτήν την καλή εποχή, και θα καταλάβετε ότι υπάρχουν παλιά και νεότερα του προβλήματα, που πρέπει να λύσει.

Ταύρος Η Φιλία

Η οικογένεια σας και ο σύντροφος σας, θα σας υποστηρίξουν σε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε για την καριέρα σας. Από τους Κριούς, που έχουν μείνει μόνοι αυτό το διάστημα, κάποιοι, θα κάνουν σκέψεις – δράσεις για μια επανασύνδεση.

 

Δίδυμοι Η Συγχώρεση

Θα πρέπει να είστε επί 2 πιο προσεχτικοί στις συμπεριφορές σας και σε όλα αυτά που τώρα θέλετε να κάνετε με το άτομο, που έχετε βάλει μέσα στο μυαλό σας. Ίσως και να υπάρχουν καταστάσεις, που δεν τις γνωρίζετε, άρα κινηθείτε απλά και συντηρητικά.

 

Καρκίνος Η Παιχνιδιάρικη Διάθεση

Οι επικοινωνίες, με το πρόσωπο που αγαπάτε, θα ανοίξουν και πάλι και το μόνο σίγουρο, είναι ότι πια εσείς οι δύο θα γίνετε αχώριστοι. Δεν μπορείτε να κάνετε και τα πάντα εσείς στην δουλειά σας και πιθανόν και να χρειαστεί να θέσετε πια τους όρους σας.

 

Λέων Η Νέα Αγάπη

Οι μέρες έχουν σκέψεις για τον δεσμό σας και μια τελική απόφαση που περιμένει ο άνθρωπος σας. Τώρα εσείς θα χρειαστεί να ζυγίσετε τα πάντα για το παρόν… και το μέλλον σας. Από τους λίγους που είστε μόνοι σας, κάποιοι θα ζήσουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα. 

Παρθένος Τα Παιδιά

Μην δίνετε χρόνο και ενέργεια σε άτομα, που δεν ξέρετε τι τελικά πρεσβεύουν.  Αφήστε τον χρόνο και τις τρέχουσες καταστάσεις, να σας αποδείξουν τι μπορείτε να καταφέρετε. Μέχρι τότε στο σπίτι σας, πέφτει χρήμα από μια αναπάντεχη πηγή.

 

Ζυγός Ακούγοντας 

Δεν χρειάζεται να επιμένετε τόσο πολύ, προς τον σύντροφο σας για να σας κάνει τα χατίρια.  Ξέρει τι θέλετε και θα το κάνει μέσα σε αυτόν τον μήνα. Εσείς που έχετε το πρόβλημα των χιλιομέτρων, σίγουρα θα μπορέσετε με την άνοδο των οικονομικών σας, να το ξεπεράσετε.

 

Σκορπιός Η Πρόθεση 

Μην δώσετε ακόμη την θετική σας απάντηση σε άτομα, που καιρό τώρα λεκτικά διεκδικούν την καρδιά σας. Όταν θα δείτε και τις πράξεις που θα σας πείσουν, για τις προθέσεις τους, τότε ξανασκεφτείτε το. Στην οικογένεια σας, ένα κληρονομικό θέμα θα λυθεί άμεσα.

 

Τοξότης Η Θεραπεία

Δεν μπορείτε να ξέρετε τα πάντα, για το νέο σας συντροφικό έτερο, άρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να σκεφτείτε τους σωστούς τρόπους, που θα ξεκλειδώσουν την καρδιά του. Ένας φίλος ή συγγενής σας, θα θελήσει μια σημαντική βοήθεια- στήριξη από εσάς.

 

Αιγόκερως Η  Παράδοση και η Απελευθέρωση

Κάντε μια μεγαλύτερη προσπάθεια, για να ξεφύγετε από καταστάσεις που τώρα πια δεν σας συγκινούν. Από τα μέσα του μήνα και μέχρι το τέλος του Ταύρου, όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας, θα έχουν ξεκαθαρίσει σχέσεις και συνεργασίες.

 

Υδροχόος Τα Νέα Ξεκινήματα 

Πιθανόν και να κρύβετε πολλά από το παρελθόν σας, αλλά το μόνο καλό είναι ότι τώρα είστε σε μια πιο ώριμη φάση, που θα αποφύγετε τα λάθη. Ο σύντροφος σας σε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε θα σας υποστηρίξει στο έπακρον.

 

Ιχθείς  Η Εισακουσθείσα προσευχή

Οι απαντήσεις που θα λάβετε από το άτομο που έχετε ερωτευτεί, θα είναι άκρως ικανοποιητικές. Με αυτό σαν βάση, μπορείτε να κάνετε και όλα τα επόμενα σας βήματα. Οι έχοντες διπλές καταστάσεις – παράλληλες καλό είναι να επιταχύνουν τις αποφάσεις τους.