Χαρτομαντεία Κατίνας – Προσεχώς αισθηματικές αποκαλύψεις

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός : Γκαμχάτ – Ο Πασάς του Διαμαντιού

Δεν θα διαπραγματευτείτε τίποτα. Το έχετε κάνει και στο παρελθόν και μάλλον δεν σας βγήκε πουθενά. Τώρα μάλλον ίσως και να χρειάζεστε μερικές ημέρες μόνοι σας, για να αποφορτιστείτε.

Ταύρος : Μπέντες – Το Τζάν του Σμαραγδιού 

Ότι και να σας συμβαίνει εσείς δεν θα βρείτε ακόμη την λύση, καθώς θέλετε να πάρετε ακόμη περισσότερες πληροφορίες, για το άτομο που σας απασχολεί. Με τα άστρα υπέρ σας, σίγουρα όλο και κάτι θα προκύψει.

Δίδυμοι : Το Ερωτικό Γράμμα

Οι συμφωνίες που έχετε κάνει σε παλιότερους χρόνους με τον άνθρωπο σας, ακόμη δεν έχουν γίνει πράξη από την δική του την μεριά. Σίγουρα αυτό πιθανόν και να σας δημιουργήσει και κάποιες ανασφάλειες.

Καρκίνος :  Τα Άστρα

Έχετε πάρα πολλές υποψίες ότι το συντροφικό σας έτερο, θέλει να σας πει κάτι σημαντικό για το μέλλον σας. Κάντε λίγη υπομονή και θα δείτε ότι όλα αυτά θα έρθουν πολύ πιο σύντομα τελικά.

Λέων : Το Βουνό

Εσείς δεν θα περιμένετε πολύ ακόμη, για να συναντήσετε ή να μιλήσετε  με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Μέσα  στην τελευταία εβδομάδα του μήνα, θα έχετε την ευκαιρία για ξεκαθαρίσματα σε όλα τα επίπεδα.

Παρθένος : Ο Ήλιος

Δεν μπορείτε να είστε ακόμη πάνω σε δύο δρόμους ταυτόχρονα. Έχετε κουραστεί και σίγουρα πιθανόν και να πληγώσετε στο τέλος κάποιον. Μέσα στον λήγοντα μήνα πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Ζυγός : Άραλ – Ο Πασάς του Σμαραγδιού

Δεν θα μπορέσετε να συγχωρέσετε κάποιον που σας έχει προδώσει στο παρελθόν. Θα σας ψάξει αυτές τις ημέρες ή θα βάλει κάποιους τρίτους να σας αναζητήσουν. Να είστε σε μια ετοιμότητα.

Σκορπιός : Ζάρα – Το Λευκό Άλογο του Διαμαντιού

Κατά λάθος, δεν γίνονται παρεξηγήσεις. Τώρα θα χρειαστεί να δείξετε την κατανόηση σας, και να πάτε τις συζητήσεις εκεί που πρέπει. Με τόση εύνοια   που έχετε, μπορείτε να πετύχετε τα πάντα.

Τοξότης :  Η Άγκυρα

Δεν είστε εσείς για να παίρνετε την δεύτερη θέση στην καρδιά κανενός. Ειδικά αν έχετε περάσει αυτό το χρονικό διάστημα, μια κατάσταση χωρισμού. Δώστε χρόνο για να δείτε τις προθέσεις όλων!

Αιγόκερως : Μίντα – Η Χανούμισσα του Σμαραγδιού

Εάν έχετε κάνει κάποια καινούργια γνωριμία, το τελευταίο που θα πρέπει να περάσει από το μυαλό σας είναι να το πείτε στους γύρω σας. Πιθανόν και να σας ζηλεύουν ή να σας ανταγωνίζονται.

Υδροχόος :  Η Μπρατσέρα

Είστε πραγματικά μπερδεμένοι, με τα ζητήματα του συντρόφου σας, που μάλλον δεν τα ξέρετε και εις βάθος. Από το τέλος του Απριλίου, θα έχετε και κάποια συζήτηση σχετική που θα σας φωτίσει τα μελλούμενα.

Ιχθείς : Η Καμήλα

Αφήστε τις παλιές σας σκέψεις, να φύγουν μαζί με την λήξη του Κριού 20/04. Τώρα που και το σύμπαν είναι υποστηρικτικό απέναντι σας, μάλλον θα βρείτε και μια νέα αγάπη  να σας καλύψει αυτά που σας έχουν λείψει.