Ερωτική ΤΑΡΩ – Εβδομαδιαίες προβλέψεις 13-20/04

Για όλους:

ΚΡΙΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Κάποιες στιγμές αισθάνεστε, ότι υπάρχουν προβλήματα στην καθημερινότητα  του ατόμου που θέλετε, που ακόμη δεν έχουν τις λύσεις τους. Μην ανακατευτείτε περισσότερο, απλά δώστε κάποιες γενικές συμβουλές.

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο  ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Είστε σε μια πιεστική κατάσταση, προκειμένου να λύσετε πολλά από τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην σχέση αλλά και σε άλλους τομείς της ζωής σας.  Μην κάνετε άλλες εκπτώσεις στα θέλω σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο  ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Ανοίγματα επικοινωνιακά θα κάνει το πρώην ταίρι σας, που σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν. Σε δεύτερο τόνο θα βρείτε κάποιες πρακτικές λύσεις στην εργασία σας, που θα σας ανακουφίσουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Υπάρχει σίγουρα σχέδιο μέσα στο μυαλό σας, για το πώς πρέπει από εδώ και μετά να κινηθείτε σε σχέσεις και συνεργασίες, για να πάρετε το θετικό αποτέλεσμα που χρειάζεστε.

 

ΛΕΩΝ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Υπάρχουν προβλήματα στην ζωή του ατόμου που θέλετε, και αυτός είναι και ο βασικός  λόγος που ακόμη δεν έχετε καταφέρει να έρθετε πιο κοντά. Από τα μέσα του Απριλίου… πολλά είναι αυτά που θα αλλάξουν προς το θετικότερο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Στην καρδιά σας, υπάρχει μια ανησυχία που δεν μπορείτε να την εξηγήσετε. Ίσως και το γεγονός ότι είστε πολύ  καιρό μόνοι σας αισθηματικά σας έχει κάνει να σκέφτεστε την μέχρι τώρα πορεία σας.

ΖΥΓΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Μπορεί να υπάρχει ένας ερωτικός αναβρασμός από την μεριά του ανθρώπου που αγαπάτε, αλλά πραγματικά ακόμη δεν είναι έτοιμος, για να περάσει σε πράξεις προς εσάς. Λίγη υπομονή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο  ΚΟΣΜΟΣ

Έχετε μπερδέψει τις σκέψεις σας με το παρόν και το παρελθόν. Δεν έχετε ακόμη βρει κάτι που να σας γεμίζει το μυαλό. Δώστε περισσότερη προσοχή και χρόνο σε επάγγελμα και προσωπικά χόμπυ.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Μην ασχολείστε τόσο πολύ βαθιά και ενεργά με το παρελθόν το ερωτικό του ανθρώπου που έχετε γνωρίσει τώρα τελευταία. Πιθανόν και να το έχει καταλάβει και να μην του αρέσει αυτή η συμπεριφορά σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Δεν είστε από τα ζώδια που θα κάνετε υπομονή, για κανέναν. Υπάρχουν πολλά θέματα μέσα στην καθημερινότητα σας, που πρέπει να λύσετε αλλά και δώσετε παραπάνω από τον εαυτό σας, σε αυτούς που σας αγαπούν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Είστε αποφασισμένοι αυτό το διάστημα, να δώσετε τέλος οριστικό σε καταστάσεις που δεν σας είναι πλέον αρεστές. Αποδώστε και στους φίλους σας λίγο παραπάνω χρόνο, που σας έχουν χάσει από την καθημερινότητα τους.

 

ΙΧΘΕΙΣ :  ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ 

Ξέρετε ότι έχουν γίνει πολλά και σημαντικά πράματα στην ζωή του συντρόφου σας, και αυτό πια μπορεί να σας φέρει πιο κοντά. Το επιπλέον καλό είναι ότι και τα οικονομικά σας, θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά.