Ερωτικό Ωροσκόπιο – Νέα εβδομάδα 13-19/04

Για όλους:

Κριός  

Εσείς με τόσα που έχετε να κάνετε μέσα στην καθημερινότητα σας, ίσως και να μην έχετε καταλάβει, ότι πρέπει να δώσετε και περισσότερο χρόνο στον άνθρωπο σας, που το παραμελείτε άθελα σας.

Ταύρος

Σαφώς και με τον κυβερνήτη σας, σε θετικές όψεις θα έχετε εξελίξεις από εκεί που θέλετε. Μπορεί κάποια πράματα να κινούνται με αργούς ρυθμούς, αλλά αξίζει να κάνετε λίγη υπομονή. Άλλωστε έχετε και εσείς από την μεριά σας, πολλές εκκρεμότητες να ξεκαθαρίσετε.

 

Δίδυμοι

Επίσης και εσείς με την Αφροδίτη υπέρ σας, μπορείτε να περιμένετε τα πάντα, από το πρόσωπο που έχετε δελεάσει την ερωτική σας προσοχή. Δεν χρειάζεται από τώρα να πιέσετε να δεσμεύσεις, καθώς υπάρχουν θέματα, που θα βρουν την λύση τους από τον Μάιο.

 

Καρκίνος

Εσείς, θα περιμένετε καρτερικά, να λήξει η εποχή του Κριού… και μετά, μπορείτε να μιλήσετε πιο ανοιχτά, στον άνθρωπο που σας έχει δείξει με όλους τους τρόπους πια ότι σας θέλει. Όλα καλά θα πάνε, αν και εσείς δεν δώσετε άλλο χώρο και χρόνο στο παρελθόν σας.

 

Λέων

Ευτυχώς η εποχή αυτή, σας βρίσκει σε μια καλύτερη διάθεση, όπου και μπορείτε πια να σκεφτείτε πιο καθαρά, τι πρέπει να κάνετε ώριμα και συγκροτημένα στην αισθηματική σας σχέση. Από την τελευταία εβδομάδα του μήνα, θα δείτε και θετικές ανταποκρίσεις.

 

Παρθένος

Μέχρι και τις 20/04 όλο το σύμπαν σας κοιτάει και σας δίνει πρακτικές ευκαιρίες, για να μπορέσετε να διορθώσετε σχέσεις και συνεργασίες που μέχρι τώρα, δεν έχουν πάρει τον δρόμο που επιθυμείτε. Τώρα υπάρχει περιθώριο και για ξεκούραση.

 

Ζυγός

Κάποια οικογενειακά σας θέματα, έχουν μπει σε μια σειρά και μάλλον έχετε μια πιο ανεβασμένη διάθεση που θα σας φέρει και πιο κοντά σε άτομα, που καιρό έχετε καταλάβει, ότι επιθυμούν να εισέλθουν στην παρέα σας και όχι μόνο.

 

Σκορπιός

Αυτές οι αστρολογικές αλλαγές, τελικά μόνο περισσότερο σας έχουν μπερδέψει στον ερωτικό σας τομέα. Χρειάζεται να μείνετε λίγο χρόνο μόνοι σας και να δείτε τι και ποιος είναι αυτός, που έχει προδιαγραφές για να μείνει κοντά σας μόνιμα.

 

Τοξότης

Να είστε πιο προσεχτικοί σε καταστάσεις και άτομα, που ακόμη δεν τα ξέρετε και τόσο καλά. Πιθανόν και να μην θέλουν ότι και εσείς. Από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και ύστερα, θα δείτε και ποιοι αξίζουν να κρατηθούν μέσα στους κύκλους σας.

 

Αιγόκερως

Μην εξαπατάτε τον εαυτό σας. Σαφώς και μπορείτε να μείνετε μόνοι σας αρκεί να μην ρίχνετε πια κρυφτές ματιές στο παρελθόν σας. Από το τέλος του  φιλικού Κριού,  θα έχετε νέα πρόσωπα να διαβαίνουν το μονοπάτι σας, και να σας ενθουσιάζουν.

 

Υδροχόος

Κάποια οικογενειακά και οικονομικά – περιουσιακά σας ζητήματα, θα έρθουν στην επιφάνεια μέχρι και το τέλος του μήνα του Κριού. Στις συζητήσεις που θα κάνετε, φροντίστε να είστε προσεχτικοί, καθώς όλα θα τείνουν να λήξουν υπέρ των δικών σας συμφερόντων.

 

Ιχθείς  

Ξέρετε ότι το πρόσωπο που αγαπάτε, είναι μόνο  του! Ωστόσο εσείς από την δική σας την μεριά μην κάνετε κάτι παραπάνω καθώς ακόμη είναι νωρίς, για να υπάρξουν εξελίξεις. Από τον Μάιο,  σίγουρα όλα ξεκαθαρίζουν.