Η τράπουλα της Ημέρας – Προβλέψεις Δευτέρα 13/04

Για όλους:

Κριός ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Μπορεί να είστε παρεξηγημένοι με το συντροφικό σας έτερο, αλλά τώρα δεν είναι και το πιο σωστό χρονικό διάστημα, για να μιλήσετε. Αφήστε λίγο να πράματα πρώτα να ηρεμήσουν.

Ταύρος ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΟΥΠΑ

Ένα υπέροχο διάστημα για εσάς, και όλα αυτά που θέλετε να κάνετε. Θα λάβετε και προσκλήσεις από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, που θα σας ανεβάσουν την διάθεση.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Μην απορείτε που ακόμη είστε ερωτικά μόνοι σας. Ξέρετε ότι είστε αισθηματικά δεμένοι με το παρελθόν και αυτό είναι ένα μεγάλο στοπ, σε τρίτα άτομα που κατά καιρούς σας πλησιάζουν.

 

Καρκίνος ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Μέχρι να συναντήσετε τον σύντροφο σας, θα πρέπει να έχετε σκεφτεί κάποιες νέες προτάσεις και λύσεις, πάνω στα φλέγοντα θέματα που σας έχει αναφέρει εδώ και εβδομάδες.

Λέων ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Δεν σας νοιάζει τι έχει κάνει το ταίρι σας, σε παρελθοντικούς χρόνους, μόνο τι μπορεί να προσφέρει σε εσάς τώρα. Σίγουρα ο νέος μήνας, έχει εκπλήξεις και στα οικονομικά σας.

 

Παρθένος ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Δεν θα μείνετε για πολύ ακόμη μέσα σε ερωτικούς συσχετισμούς και ιστορίες που δεν μπορούν να σας χαροποιήσουν πλέον. Οι μέρες απαιτούν προσοχή και στα οικονομικά σας.

 

Ζυγός ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Ένα έκτακτο οικονομικό βοήθημα θα έρθει στον δρόμο σας και θα σας δώσει μεγάλη ανακούφιση. Από τον Μάιο, οι εν αποστάσει σύντροφοι, θα συναντηθούν.

 

Σκορπιός ΤΟ ΔΥΟ ΚΑΡΟ

Πολλά και όμορφα τα νέα φλερτ που τρέχουν στην ζωή σας, και που σίγουρα σας έχουν διορθώσει την ψυχολογία. Από τον νέο μήνα, κάποιος θα σας κάνει και πιο ξεκάθαρες τις προθέσεις του.

 

Τοξότης ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ

Μην δίνετε τίποτα χωρίς αντάλλαγμα. Τώρα χρειάζεται να μιλήσετε στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και να του δηλώσετε τι πρέπει να διορθωθεί στο μεταξύ σας.

 

Αιγόκερως Ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Ασχοληθείτε με το παρόν σας, και αφήστε όλα τα παλιά να ξεχαστούν. Οι μέρες έχουν και μεγάλες αλλαγές στην οικονομική σας κατάσταση και στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής σας.

 

Υδροχόος ΤΟ ΕΦΤΑ ΣΠΑΘΙ

Δυναμικό αστρολογικά αυτό το διάστημα, όπου και θα βρείτε νέα και ενδιαφέροντα άτομα να σας κυκλώνουν. Κάποιος που σας ξέρει καιρό, θα σας κάνει ερωτική εξομολόγηση.

Ιχθείς ΤΟ ΕΞΙ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Δεν σας δίνετε ακόμη η δυνατότητα, με το πρόσωπο που αγαπάτε να είστε μαζί και επίσημα. Τώρα που τα οικονομικά σας θα σταθεροποιηθούν, κάτι σίγουρα θα τροποποιηθεί.