Οι κάρτες της Ερωτικής ΤΑΡΩ αποκαλύπτουν τα άμεσα μελλούμενα

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

ΚΡΙΟΣ : Ο  ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Αυτά που έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες με τον άνθρωπο σας, δεν σας αρέσουν και πολύ. Σίγουρα χρειάζεται να μιλήσετε και να βρείτε λύσεις που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα.

ΤΑΥΡΟΣ :  Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Ανυπομονείτε να πάρετε τις τελικές απαντήσεις για ένα θέμα που σας απασχολεί. Με το σύμπαν να είναι υποστηρικτής σας σίγουρα δεν θα περιμένετε για πολύ ακόμη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Κάποιες στιγμές το ταίρι σας, δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα, και δεν ξέρετε για ποιον πραγματικά λόγο. Οι επόμενες ημέρες πάντως θα σας κάνουν να δείτε και κάτι περισσότερο στον χαρακτήρα του!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο  ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Είστε πραγματικά αφημένοι, μέσα στην δύσκολη σας καθημερινότητα και δεν σας νοιάζει ούτε στο ελάχιστο να φτιάξετε την προσωπική σας ζωή, άσχετα αν σας πολιορκούν.

ΛΕΩΝ Ο  ΚΟΣΜΟΣ

Βοήθεια και πρακτική υποστήριξη θα έχετε άμεσα από τον άνθρωπο σας, που κάνει ότι περνάει από το χέρι του, για να σας βοηθήσει στις τωρινές σας δυσκολίες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Βλέπετε τα πάντα μέσα από την δική σας οπτική, και αυτό αδικεί τον σύντροφο σας. Οι συζητήσεις που θα έρθουν το επόμενο διάστημα, θα ξεκαθαρίσουν και το τοπίο.

 

ΖΥΓΟΣ : : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Πολλά και σημαντικά αυτά που θέλετε να μιλήσετε και να αποφασίσετε με τον άνθρωπο σας, που όμως δεν είναι σε φάση, για να σας αποκαλύψει όλες τις επόμενες του κινήσεις. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Είστε από τους πιο τυχερούς αυτόν τον καιρό, καθώς αυτός που θέλετε σιωπηλά, θα κάνει τις πιο έντονες επικοινωνιακές του κινήσεις και θα σας ξεκαθαρίσει τις σκέψεις του.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Αυτή η δύσκολη σχέση που υποστηρίζετε, από το δεύτερο μισό του μήνα θα έρθει και πάλι σε μια ισορροπία. Επιπροσθέτως, μην αφήσετε την εργασία σας, σε ξένα χέρια και αποφάσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ 

Αυτός που έχετε μέσα στην καρδιά σας, είναι κοντά στο να λήξει όλα τα πρακτικά του προβλήματα και να κάνει τις προτάσεις του, για εσάς τους δύο ακόμη και για κάτι πιο επίσημο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο ΤΡΕΛΟΣ

Οι συμβουλές που σας δίνουν οι τρίτοι, πραγματικά δεν σας ταιριάζουν. Μόνο εσείς ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και πώς να κινηθείτε από εδώ και μετά, για να έχετε την επιτυχία που σας αρμόζει.

 

ΧΘΕΙΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Μην δίνετε και τόση τελικά σημασία σε άτομα, που ακόμη μόνο το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχουν κάνει την εμφάνιση τους στην ζωή σας. Πιθανόν και να εκπλαγείτε σε δεύτερο χρόνο.