Τσιγγάνικη τράπουλα – Ποια ζώδια θα έχουν νέα από το αγαπημένο τους πρόσωπο?

Για όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Υπάρχουν πολλά ζητήματα, που ακόμη ο άνθρωπος σας από την δική του μεριά και παρελθόν, δεν έχει επιλύσει. Από τον καινούργιο μήνα του Μαΐου, πιθανόν και κάτι να αλλάξει θετικά.

ΤΑΥΡΟΣ : Η ΝΕΡΑΙΔΑ

Ότι και να έχει συμβεί μέσα στην σχέση σας, μπορείτε να το διορθώσετε. Το ταίρι σας, είναι σίγουρα ανοιχτό σε προτάσεις. Σίγουρα κοιτάξτε περισσότερο και τα τρέχοντα οικονομικά – έξοδα σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ

Αντιλαμβάνεστε και εσείς ότι δεν είστε απόλυτα συμβατοί, με όλα αυτά που γίνονται με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Από τις πρώτες κιόλας  ημέρες του νέου μήνα, μπορείτε να μιλήσετε μέσα από επιχειρηματολογία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Η μέρα που θα συναντήσετε και πάλι κάποιον από τα παλιά. Είναι πια εποχή που και οι δύο σας είστε σε φάση, που μπορείτε να μιλήσετε και να δώσετε ευκαιρίες σε ενεργά συναισθήματα.

ΛΕΩΝ : ΤΟ  ΖΕΥΓΟΣ

Όλος ο καινούργιος μήνας του Ταύρου -21/04, θα σας ανοίξει πόρτες που θα συσχετίζονται με επαγγελματικές αλλαγές αλλά και καταστάσεις που μπορούν να σας φέρουν πια σε μια γενικότερη ισορροπία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Είστε σε πλήρη σύγχυση καθώς όλα δείχνουν ότι έχετε κάνει την λάθος επιλογή ερωτικού συντρόφου. Είναι μόνο στην δική σας ευχέρεια, να πάρετε άμεσα αποφάσεις ζωής.

 

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΝΘΟΣ

Από σήμερα και μέχρι την πανσέληνο του μήνα, θα καταφέρετε με δείτε τον πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί πολλές φορές, και κάπως έτσι να σπάσετε τον πάγο στο μεταξύ σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΑΛΟ

Ερωτικά σημάδια και λόγια, αφήνει κάποιος για εσάς. Αν ακόμη δεν το έχετε καταλάβει, σίγουρα από την καινούργια εβδομάδα 20/04 που θα συναντηθείτε θα έχετε τις αποκαλύψεις!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

Η ψυχολογία σας όλο και θα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, καθώς αυτός ο νέος άνθρωπος που έχει μπει στην ζωή σας, θα σας κάνει να ξεχάσετε όλα τα παλιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Οι καταστάσεις που έχετε υποστεί, μόνο τελικά σας αδικούν. Βρείτε τι θέλετε να κάνετε και με ποιον, και δράστε προς αυτήν την κατεύθυνση. Σίγουρα θα βγείτε νικητές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΤΟ  ΑΛΟΓΟ

Δεν επιτρέπετε σε κανέναν, να σας πλησιάσει αισθηματικά πλέον. Αυτό σίγουρα σας έχει μείνει από το ατυχές σας παρελθόν. Να ξέρετε όμως ότι παντού χωρούν εξαιρέσεις.

 

ΙΧΘΕΙΣ : ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Μέτρια θα χαρακτηρίζατε την σχέση σας, αυτό το διάστημα. Κάτι ανάλογο σκέφτεται και το ταίρι σας, που έχει ανάγκη να σας μιλήσει για μια νέα αρχή.