Η τράπουλα της Σουλτάνας – Επανενώσεις ζευγαριών

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός  ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Όσα και να έχετε προσφέρει στον σύντροφο σας, δεν είναι αρκετά και μάλλον τώρα θα γίνουν και οι πιο αναλυτικές συζητήσεις, που θα σας φέρουν σε αποφάσεις καταλυτικές για το μέλλον σας. Σε δεύτερο πλάνο υπάρχουν και κάποια οικονομικά- κληρονομικά ζητήματα που σας φέρνουν χρήμα.

Ταύρος  ΤΟ ΑΛΟΓΟ

Ότι και να έχει συμβεί μέσα στην σχέση σας, σίγουρα θα ξεπεραστεί και αυτό τώρα είναι κάτι που πολύ περισσότερο θα το προσπαθήσει το ταίρι σας, που έχει και το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης, για όλα αυτά. Ένα ταξίδι ή μια κοινή δραστηριότητα θα σας έλυνε τα χέρια.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ

Είστε κάτω από την μέγιστη προστασία και εύνοια του σύμπαντος, και αυτό θα σας φέρει και πιο κοντά στους σκοπούς σας. Τώρα εσείς που προσπαθείτε να τα ξαναβρείτε με τον άνθρωπο σας, να είστε βέβαιοι ότι θα έρθουν έτσι οι καταστάσεις που οι ευκαιρίες θα απλωθούν μπροστά σας.

 

Καρκίνος  ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ

Δεν χρειάζεται να ζορίζεστε και να πικραίνεστε κάθε φορά που ο άνθρωπος σας, δεν κάνει αυτά που του ζητάτε. Τώρα είναι και αυτός σε μια δύσκολη φάση ζωής, που θα πρέπει από την δική σας την μεριά, να δείξετε κατανόηση. Από το 3ο δεκαήμερο του μήνα, όλα και πάλι θα έρθουν στην κανονική τους ροή.

 

Λέων ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ

Έχετε δίπλα σας αρκετά άτομα, που σας υποστηρίζουν και σίγουρα τώρα μπορείτε να αισθανθείτε ασφαλείς. Εσείς που καιρό τώρα ίσως και χρόνια είστε μόνοι σας, θα διακρίνετε μια ερωτική προσέγγιση από έναν  φίλο ή κοινωνικό γνωστό σας, που σίγουρα δεν θα σας πτοήσει καθόλου!

 

Παρθένος Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΦΙΛΟΣ

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε χρόνο και χώρο σε αυτά τα άτομα που τρέχουν γύρω σας, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε μέσα σας και να καταλάβετε, ποιος τελικά μπορεί να γίνει και το επόμενο μόνιμο σας ταίρι. Σίγουρα ακούστε και την διαίσθηση σας. 

Ζυγός  ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Μόνο μέσα από μια σοβαρή συζήτηση μπορείτε να λύσετε και να ξεπεράσετε όλα αυτά που έχουν ανακύψει στον δρόμο σας, το τελευταίο διάστημα και ειδικά με τον άνθρωπο σας, που έχει βγάλει μια εντελώς περίεργη συμπεριφορά.

 

Σκορπιός Ο ΑΝΤΡΑΣ

Οι αλλαγές που θα έρθουν στον δρόμο σας, θα αφορούν κατά κύριο λόγο τα εργασιακά σας, και μετά ότι χρειάζεται να βελτιωθεί για την προσωπική σας καθημερινότητα. Το καλό είναι ότι και κάποια ζευγάρια, που έχουν χιλιομετρικές αποστάσεις στο μεταξύ τους, θα καταφέρουν αυτό να το προσπεράσουν.

 

Τοξότης  Ο ΓΑΜΟΣ

Το συντροφικό σας έτερο, έχει αρκετά παράπονα από εσάς, και μάλλον θέλει να σας τα αναφέρει, με απώτερο σκοπό εσείς οι δύο να πάτε ακόμη και σε έναν άμεσο γάμο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα ερωτευτούν κάποιον συνεργάτη τους, που τόσο καιρό τους πολιορκεί με όλους τους τρόπους και μέσα.

 

Αιγόκερως  Η ΚΑΡΔΙΑ

Θέλετε να φύγετε μακριά από τα παλιά σας γνώριμα πρόσωπα και μέρη. Τώρα το μόνο καλό είναι ότι μπορείτε μέσα από τις δυναμικές που έχετε αυτήν τη εποχή, να βρείτε νέα ενδιαφέροντα και σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ο νέος έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα από τα μέσα του Απριλίου και μετά.

Υδροχόος  ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Πολλές οι υποχρεώσεις που έχετε πάνω από το κεφάλι σας, και μάλλον έχετε παρατήσει τελείως την ερωτική σας ζωή. Αυτό θα είναι και το μέγα πρόβλημα – παράπονο από τον σύντροφο σας. Σίγουρα είναι μόνο στο δικό σας το χέρι, να διορθώσετε όλα τα ζητήματα.

 

Ιχθείς  Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Έχετε καταλάβει, ότι υπάρχουν αρκετά θέματα μέσα στην σχέση σας, που πρέπει άμεσα να λυθούν, αλλιώς θα μείνετε και οι δύο στάσιμοι. Εσείς που πρέπει να κάνετε και κάποια ταξίδια για επαγγελματικό σκοπό, σίγουρα θα χρειαστεί να ετοιμαστείτε καλύτερα.