20/04 Ήλιος στον Ταύρο – Αλλαγές σε όλα τα ζώδια

Για όλους:

Οι Ταύροι, που αναμένουν κάποια ξεκαθαρίσματα από τον άνθρωπο τους, θα πρέπει να δείξουν την υπομονή τους, καθώς όλα θα αποκαλυφθούν μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα!

Οι προβολείς του σύμπαντος Δίδυμοι, είναι επάνω σας, άρα το μυαλό και η καρδιά σας θα διώξουν ότι δεν αξίζει να συμπορεύεται μαζί σας. Αφήστε λοιπόν χώρο, για νέες καταστάσεις που θα σας πλησιάσουν προσεχώς.

 Οι Καρκίνοι, θα μπορέσουν άμεσα να κινηθούν με τον άνθρωπο που έχουν αγαπήσει, σε πιο  ασφαλείς καταστάσεις που θα οδηγήσουν άμεσα μέχρι και σε γάμο. Κοιτάξτε και πιο σοβαρά τα οικονομικά σας.

Όλοι οι Λέοντες θα έχουν μέχρι και το τέλος του μήνα, την τιμητική τους, γύρω από σχέσεις και οικογενειακά θέματα. Πιθανόν και μερικοί, να αποφασίσουν να κλείσουν όλες τις εκκρεμότητες τους, από το παρελθόν.

Ζητήματα οικονομικά θα φέρει στους Παρθένους, η μετακίνηση του ήλιου στον Ταύρο, που σίγουρα θα τους δώσουν μια μεγάλη ώθηση έτσι ώστε να μπορέσουν να ξεπεράσουν όλα τα πρακτικά εμπόδια της εποχής.

Ζυγοί… το ιδανικό που έχετε να κάνετε αυτό το χρονικό διάστημα, είναι να πατήσετε λίγο φρένο σε όλα αυτά που έχουν γίνει και μάλλον, να κάνετε και όλα τα επόμενα σας βήματα, με τον άνθρωπο που αγαπάτε.

Προτάσεις για σχέση, θα έχετε εσείς οι Σκορπιοί, από τον πρώην σας, που τον τελευταίο καιρό έχετε κάνει κάτι περισσότερο για εσάς και το έχετε διαπιστώσει. Μέσα στα Χριστούγεννα θα υπάρξουν εκπλήξεις.

 

 

Όλοι οι Τοξότες, θα βρεθούν πάνω σε αισθηματικά σταυροδρόμια, καθώς το παρόν θα έρθει πιο επιθετικό για απαντήσεις και λύσεις. Εσείς που έχετε διπλές καταστάσεις, να είστε πιο προσεχτικοί… καθώς στο τέλος όλο και κάποιος θα πληγωθεί.

Δεν είναι το μυαλό σας καθαρό Αιγόκεροι. Πολλά τα μέτωπα που έχετε ανοίξει και μάλλον πρέπει τώρα να διευκρινίσετε σε όλους τι ζητάτε. Εκκρεμή διαζύγια και οικονομικές οφειλές θα τακτοποιηθούν άμεσα.

Θα πρέπει όλοι οι Υδροχόοι, να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας και να δείτε τι πραγματικά συμβαίνει στην καρδιά σας, που έχει πικραθεί και πάλι. Τουλάχιστον οι νέες παρόντες γνωριμίες, είναι πολλά υποσχόμενες.

Το αστρολογικό αυτό φαινόμενο της αλλαγής ζωδίου…θα επηρεάσει μόνο θετικά τους Ιχθείς. Ευκολίες και ευκαιρίες θα διαπιστώσετε στον δεσμό σας. Ελεύθεροι και χωρισμένοι θα βρείτε μια νέα αγάπη που θα σας ανανεώσει.