Ερωτική ΤΑΡΩ – Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 18+19/04

Για όλους:

ΚΡΙΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Εσείς που είστε μόνοι σας, θα πρέπει να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο. Οι ευκαιρίες είναι δίπλα σας και σίγουρα κάτι καλό ήδη έρχεται κατά πάνω σας!

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο  ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Αυτό το διάστημα είστε ενεργοποιημένοι, για να βρείτε λύσεις μέσα στην σχέση ή την οικογένεια σας. Υπάρχουν προβλήματα αλλά από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, θα υποχωρήσουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο  ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Κάποιες στιγμές σας λείπει η ερωτική τόλμη. Αυτό θα πρέπει να το καλλιεργήσετε και να δώσετε την απαραίτητη σημασία στο άτομο που είναι δίπλα σας, και θέλει να σας έχει κατά αποκλειστικότητα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Είστε τελικά πλήρως απογοητευμένοι, από τον άνθρωπο που πολιορκήστε. Δεν έχουν γίνει ακόμη κάποια ξεκαθαρίσματα στην δική του ζωή, και αυτό σας βάζει σε δεύτερη μοίρα.

 

ΛΕΩΝ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Από την καινούργια εβδομάδα, θα υπάρξει μια ανάταση σκέψης και διάθεσης σε όλους. Αυτό σίγουρα θα σας κάνει και πιο ερωτικούς στα μάτια του ατόμου που θέλετε και αγαπάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Έχουν μαζευτεί πολλά μέσα στο μυαλό σας και τώρα είναι και το πιο σωστό χρονικό σημείο για να ξεκαθαρίσετε στον άνθρωπο σας, τι θέλετε και τι μπορεί να γίνει από εδώ και μετά στο μεταξύ σας!

 

ΖΥΓΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Οι νέοι έρωτες είναι έξω από την πόρτα σας, και σας την χτυπούν. Εσείς που είστε σε μια μεσοβέζικη κατάσταση, μπορείτε να ζητήσετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε και να πάρετε τις αποφάσεις σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο  ΚΟΣΜΟΣ

Κέρδη οικονομικά θα έρθουν στα χέρια σας αυτό το διάστημα, και σίγουρα θα μπορέσετε να κλείσετε και κάποια εκκρεμότητα από το παρελθόν σας, που σας ενοχλεί πολύ τον τελευταίο καιρό.    

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Οι εξελίξεις τρέχουν και εσείς είστε τώρα σε μια κατάσταση, που πρέπει να σκεφτείτε τα πάντα και να δώσετε το προσωπικό σας στίγμα. Η εργασιακή σας καθημερινότητα, σας δικαιώνει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Αναζητάτε τις επικοινωνίες από τον άνθρωπο που αγαπάτε. Το έχει σίγουρα καταλάβει, και θα δείτε ότι προσεχώς οι πρωτοβουλίες του, θα σας κάνουν να αισθανθείτε ευτυχείς και ασφαλείς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Σας έχουν τύχει πολλά περίεργα αυτό το χρονικό διάστημα και χρειάζεται να μιλήσετε με τον αγαπημένο σας, έτσι ώστε από κοινού να τα ξεπεράσετε εύκολα και μόνιμα.

ΙΧΘΕΙΣ :  ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ 

 Σίγουρα έχετε πια απογοητευτεί από αυτά που έχουν γίνει μέσα στην σχέση σας. Μην κάνετε ωστόσο αυτήν την εποχή κάτι περισσότερο, απλά ασχοληθείτε με τα υπόλοιπα της καθημερινότητας σας.