Η τράπουλα της Ημέρας – Σαββάτο 18/04/2020

Για όλα τα ζώδια:

 

Κριός ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΟΥΠΑ

Μην ακούτε τίποτα για το παρελθόν σας. Αυτό το κεφάλαιο για εσάς, έχει κλείσει και τώρα θα πρέπει να κινηθείτε πιο σοβαρά, μέσα από τις επιλογές που σας δίνονται. Ταξίδια και επιπλέον σπουδές είναι στο μενού του καινούργιου μήνα.

Ταύρος ΤΟ ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Ο χρόνος σας, είναι πολύτιμος, και δεν έχετε καμία διάθεση, για να τον σπαταλήσετε σε άτομα και γεγονότα, που δεν έχουν καμία συνισταμένη με την δική σας φιλοσοφία. Οι μέρες θα φέρουν εργασιακή άνοδο και καλύτερη οικονομική ροή, για όλους σας!

 

Δίδυμοι ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Θα σας αναζητήσει ένα παλιό σας φλερτ, που όμως την τελευταία φορά δεν χωρίσατε και τόσο θετικά. Έχουν αλλάξει πολλά πράματα από τότε, και σίγουρα τώρα και οι δύο σας είστε πιο ώριμοι. Οι φίλοι θα σας στήσουν μια συνάντηση.

 

Καρκίνος ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ           

Δεν σας αφορά τίποτα από όλα αυτά που βρίσκονται γύρω σας στον ερωτικό τομέα. Θέλετε να μείνετε μόνοι σας και να ισορροπήσετε. Τουλάχιστον έχετε τους καλούς σας φίλους, που σας έχουν ανάγκη και προσεχώς θα σας φέρουν ειδήσεις, γύρω από μια φρέσκια επαφή.

Λέων ΤΟ ΤΡΙΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Οι μετοχές σας πάνε από το καλό στο καλύτερο, και εσείς με μια πιο ανεβασμένη πια ψυχολογία, μπορείτε να διαλέξετε τον σωστό πια σύντροφο σας. Οι εν σχέση, τώρα που πλησιάζει και η πανσέληνος, θα έχουν μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα στο μεταξύ τους.

 

Παρθένος ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Δεν χρειάζεται να μπερδεύεστε τόσο πολύ με άτομα που έχουν και τρίτες δεσμεύσεις στην ζωή τους. Τα έχετε περάσει και στο παρελθόν και τώρα θα πρέπει να είστε διπλά προσεχτικοί, καθώς η καρδιά σας, είναι ακόμη μπαλωμένη.

 

Λέων Ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Ξεχάστε όλες τις λάθος καταστάσεις με το άτομο που αγαπάτε, καθώς τώρα θα δείτε τις προσεγγίσεις του, και μέχρι να σας πείσει, για να του δώσετε μια ακόμη ευκαιρία αγάπης. Μερικοί ίσως και να πάνε ένα ταξίδι για να ξεφύγουν από την ρουτίνα.

 

Ζυγός ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟ

Μια μέρα γεμάτη, από ένταση και τρέξιμο προς όλες τις κατευθύνσεις. Μέχρι το τέλος της σίγουρα θα έχετε καταφέρει τα πάντα. Σε όλα αυτά υπάρχει και κάποιο άτομο που σας συμπαθεί υπερβολικά και θέλει να σας τραβήξει την προσοχή.

 

Σκορπιός Ο ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Σοβαρές προτάσεις θα σας κάνει το άτομο που αγαπάτε, και μέσα από πράξεις θα κάνει την κίνηση του για να σας πείσει. Είστε το πιο ευνοημένο ζώδιο της εποχής, που μπορείτε να καταφέρετε μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητα σας.

 

Τοξότης ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα, θα μπορέσετε να συναντηθείτε με το πρόσωπο που αγαπάτε, και να μιλήσετε πια πιο ανοιχτά, για όλα αυτά που έχουν γίνει λάθος. Εσείς που διατηρείτε ακόμη διπλές καταστάσεις, προσοχή στην εικόνα σας.

Αιγόκερως ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Περνάτε πάρα πολύ όμορφα με τον καινούργιο σας σύντροφο και αυτό που έχει σημασία, είναι να συνεχίσετε έτσι χωρίς να βάζετε τρίτους ανάμεσα σας. Αυτό ισχύει κυρίως για εσάς, που έχετε έναν μεγάλο κοινωνικό – φιλικό κύκλο.

 

Υδροχόος ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Το φλέρτ που βλέπετε τόσο καιρό, από κάποιον γνωστό σας δεν είναι μόνο επιφανειακό. Μέσα στην εβδομάδα αυτήν που έρχεται…θα έχετε πρόταση για να βγείτε και να γνωριστείτε πολύ καλύτερα. Πιθανόν και κάτω από αυτόν τον ουρανό, κάτι νέο να γεννηθεί.

 

Ιχθείς ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΑΡΟ

Αυτά που είχατε να πείτε και να δείξετε προς το άτομο της καρδιάς σας, τα έχετε κάνει και τώρα χρειάζεται απλά να αποτραβηχτείτε και μέχρι το ίδιο να πάρει τις τελικές του αποφάσεις, και να σας ψάξει μέσα από προσωπικές του πρωτοβουλίες.