Η τράπουλα του Ιεροφάντη – Το παρελθόν θα χτυπήσει και πάλι την πόρτα

Προβλέψεις 2μήνου:

Κριός : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Οι υπερβολές και οι απαιτήσεις σας, κάποιες στιγμές κάνουν τον αγαπημένο σας, να είναι πιο απόμακρος. Μέσα στην νέα εβδομάδα, θα βρείτε τους τρόπους της επανένωσης.

Ταύρος : ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ   

Εσείς που είστε μόνοι σας, θα πρέπει να προσέχετε τις σας προτείνουν και ποιοι. Δεν είναι λοιπόν όλοι ταιριαστοί μαζί σας. Οι εποχές έχουν αλλάξει και εσείς θα πρέπει να είστε πιο επιλεκτικοί!

Δίδυμοι : Ο ΑΝΤΡΑΣ

Οι όροι που έχετε βάλει σε κάποιον πρώην σας που θέλει να γυρίσει έχουν γίνει σίγουρα αποδεκτοί. Υπάρχουν για εσάς τους δύο ακόμη πολλά που έχετε να ζήσετε.  

Καρκίνος : ΤΟ ΚΕΡΙ  ΑΝΑΜΜΕΝΟ

Η ποιότητα της σχέσης σας, έχει σίγουρα χαλάσει μετά τον τελευταίο σας καυγά. Ωστόσο, επειδή η αγάπη είναι πάνω από όλα, θα έχετε άμεσα προσεγγίσεις από τον άνθρωπο σας, και νέες προτάσεις.

Λέων : ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Δεν έχετε ακόμη βρει κάποιον που να μπορεί να μιλήσει στην καρδιά σας. Έχετε και πολλά μέτωπα αυτήν την εποχή γύρω σας, αλλά από την εποχή του Ταύρου -20/04 κάτι συναρπαστικό έρχεται!

Παρθένος :  Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ

Κάποιες στιγμές θυμώνετε πολύ περισσότερο από ότι χρειάζεται. Μπορεί το έτερον σας ήμισυ, να έχει κάνει μια σειρά από επικοινωνιακά  λάθη, αλλά δεν έχουν βλάψει σε καμία των περιπτώσεων την πορεία σας.

Ζυγός : ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ  – ΚΕΡΔΗ

Οικονομική άνθιση περιμένει το ζώδιο σας, από το τρίτο δεκαήμερο του Απριλίου. Αυτό πρακτικά θα ανοίξει και πολλούς δρόμους γύρω από την τόσο πια δύσκολη προσωπική σας ζωή – σχέση!

Σκορπιός : Ο ΗΛΙΟΣ

Αλλαγές και εκπλήξεις έχει το επόμενο 10ήμερο για εσάς. Αυτό θα αφορά και μια θετική εξέλιξη που τόσο καιρό περιμένετε…. και έν σχέση με μια παλιά σας αισθηματική ιστορία.

Τοξότης : Ο ΡΟΖ ΚΡΙΝΟΣ

Φιλικά σας πρόσωπα, είναι γύρω σας και σας βοηθούν σε όλα αυτά που θέλετε. Μέσα από την προσωπική τριβή, θα μπορέσετε και να έρθετε πιο κοντά σε κάποιο πρόσωπο, που σας έχει ερωτευτεί.

Αιγόκερως : ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Μην σκοτίζετε και πολύ το μυαλό σας, για να μάθετε τι συμβαίνει στο τώρα στην ζωή κάποιου πρώην σας. Σίγουρα σας ενοχλούν κάποια ζητήματα, αλλά καλύτερα να ασχοληθείτε με την δική σας καθημερινότητα.

Υδροχόος : ΤΟ ΠΟΛΥΜΟΡΦΟ ΦΕΓΓΑΡΙ

Επισκέψεις θα έχετε και χωρίς ενημέρωση, από κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, που θέλει να σας μιλήσει για πράματα που ποτέ δεν μάθατε. Ίσως και μια επανένωση, να κάνει την εμφάνιση της. 

Ιχθείς : Ο ΕΝΑΣΤΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Μέσα στους χώρους εργασίας σας, υπάρχουν άτομα που έχουν ερωτικές τάσεις προς το πρόσωπο σας. Σίγουρα πρέπει για ότι επόμενο θέλετε, να δράσετε μακριά από τα μάτια των τρίτων.