Οι κάρτες των Αγγέλων – Όλοι οι χωρισμένοι σύντροφοι θα επανασυνδεθούν

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου:

 

 Κριός   Η Μελέτη

Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα θέλουν να σας φέρουν και πάλι σε προσωπική επαφή, με κάποιο άτομο που ξέρετε ότι σας θέλει, αλλά τολμά την ευθεία προσέγγιση.

Ταύρος Η Φιλία

Κάντε αυτές τις ημέρες κάτι περισσότερο από το να σκέφτεστε μόνο. Τα άτομα που σας αφορούν, είναι κοντά σας και σας έχουν ανάψει το πράσινο φως για τις επόμενες σας κινήσεις.

 

Δίδυμοι Η Συγχώρεση

Ήδη καιρό τώρα, έχετε καταλάβει ότι κάποιος από τα παλιά σας θέλει κοντά του, σε έναν πιο επίσημο βαθμό. Από τις πρώτες ημέρες του Μαΐου αυτό θα γίνει και μια σοβαρή πρόταση.

 

Καρκίνος Η Παιχνιδιάρικη Διάθεση

Κάνετε πολλά και προσπαθείτε να σώσετε την σχέση σας. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα έχει συγκινήσει τον άνθρωπο σας, που θα πράξει και αυτός άμεσα και ανάλογα.

 

Λέων Η Νέα Αγάπη

Πολλά τα νέα πρόσωπα, που έχουν έρθει στον δρόμο σας και σας κοιτούν με ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Εσείς που είστε μόνοι σας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια αισθηματική σχέση.

 

Παρθένος Τα Παιδιά

Αποφασίστε την πορεία σας και με ποιον θα είναι. Η τελική ευθεία στις σχέσεις είναι τώρα. Οι χωρισμένοι – παρεξηγημένοι σύντροφοι, σίγουρα θα έχουν ευκαιρίες επανένωσης.

Ζυγός Ακούγοντας 

Κρατήστε αυτή την καινούργια ερωτική σχέση που έχετε απόρρητη.  Δεν χρειάζεται ακόμη τώρα που είναι νωρίς, όλος ο κύκλος σας να ξέρει ποια θα είναι τα επόμενα βήματα σας.

 

Σκορπιός Η Πρόθεση 

Οι ματιές και τα λόγια θα γίνουν πια ένα. Το πρόσωπο που σας έχει στο ερωτικό του στόχαστρο, από την επόμενη εβδομάδα, θα μιλήσει σίγουρα καθαρά για τις προθέσεις του.

 

Τοξότης Η Θεραπεία

Αυτά που παίρνετε είναι λίγα, από αυτόν τον αισθηματικό συσχετισμό. Μιλήστε άμεσα με τον άνθρωπο σας, και θα καταλάβετε που ακριβώς πάσχει η ιστορία σας.

Μέσα στην οικογένεια σας θα υπάρξουν πρακτικές οικονομικές ευκολίες, που

 

Αιγόκερως Η  Παράδοση και η Απελευθέρωση

Οι καταστάσεις που τώρα εξελίσσονται…. θα σας βοηθήσουν στο να πάρετε αποφάσεις που θα σας κάνουν ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Χρήματα προσεγγίζουν την τσέπη σας.

 

Υδροχόος Τα Νέα Ξεκινήματα 

Έχετε μπει σε μια καινούργια ερωτική ιστορία, που θα σας κάνει να ξεχάσετε όλες τις παλιές σας υποθέσεις και τα όποια προβλήματα και να το ζήσετε στο έπακρον.

Ιχθείς  Η Εισακουσθείσα προσευχή

Πάρτε αποφάσεις, και θα δείτε ότι αυτός που σας ενδιαφέρει σίγουρα θα ακολουθήσει. Είναι μια εποχή, που το ζώδιο σας, θα περάσει ακόμη και σε επίσημης δεσμεύσεις.