Τράπουλα Lenormand – Ελπίδες για επανένωση εραστών

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός  ΤΟ ΠΛΟΙΟ

Όσα και να έχετε κάνει και συζητήσει με το πρόσωπο που θέλετε, ακόμη βλέπετε μια στασιμότητα. Ίσως και να χρειάζεται από την δικιά του την μεριά χρόνο και χώρο για να κάνει τις όποιες επόμενες του κινήσεις.

 

Ταύρος Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Θετικές οι ημέρες για εσάς και όλα αυτά που έχετε προγραμματίσει. Σίγουρα στις όποιες επόμενες σας κινήσεις, θα έχετε  καταφέρει και να κάνετε μια ουσιαστική γνωριμία που θα σας πάει και σε ένα πιο ρομαντικό επίπεδο.

 

Δίδυμοι ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ

Δεν θα χρειαστεί τελικά να κάνετε κάτι περισσότερο, από το να δώσετε μια ακόμη ερωτική ευκαιρία,  στον ίδιο σας τον εαυτό, για να σκεφτεί πολύ πιο καθαρά, τι θα κάνει με όλα αυτά τα προβλήματα που έχουν ανακύψει μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες.

 

Καρκίνος ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ  

Είστε κάτω από την παρατεταμένη πολιορκία κάποιου παλιού σας γνώριμου και αυτό, σίγουρα σας έχει φτιάξει την διάθεση. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι περισσότερο από το να δείτε και όλες αυτές τις επόμενες κινήσεις που σχεδιάζει για εσάς.

 

Λέων ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ

Καλύτερα θα είναι τα πράματα μέσα στην καθημερινότητα σας, καθώς το άτομο που θέλετε και αγαπάτε πραγματικά… είναι πια έτοιμο για να σας ανοίξει την καρδιά του και να κάνει ότι περνάει από το χέρι του, για να σας χαροποιήσει. 

 

Παρθένος ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Εσείς που έχετε έναν ερωτικό δεσμό, με αποστάσεις σαν κύριο πρόβλημα, θα χρειαστεί να μιλήστε επί αυτού με τον άνθρωπο σας, έτσι ώστε να βρείτε τις πρακτικές λύσεις που πια θα σας λύσουν τα χέρια… !

 

Ζυγός ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Θα δείτε σύντομα κάποιον από το παρελθόν σας,  και θα εκπλαγείτε με όλα αυτά που θα σας τάξει. Καιρό τώρα είστε μέσα στο μυαλό του και το μόνο που σας χρειάζεται πια είναι να ξεχάστε τα παλιά και να δείτε πιο σοβαρά το μέλλον σας.

 

Σκορπιός  Ο ΚΗΠΟΣ

Ότι και να ακούτε από τους κύκλους σας, καλύτερα να το ξεχάσετε. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα έρθει πιο κοντά σας επικοινωνιακά και θα σας μιλήσει με όλη του την αλήθεια για τα συναισθήματα του.

 

Τοξότης ΤΟ ΒΟΥΝΟ

Αδειάστε το μυαλό σας από όλα αυτά που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες με τον άνθρωπο που αγαπάτε.  Δεν σας χρειάζονται πλέον καθώς τώρα είναι και μια θετική εποχή που μπορείτε να κάνετε μια νέα καλύτερη αρχή.

 

Αιγόκερως ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ

 

Οι δύο αγάπες – καταστάσεις – άτομα που έχετε μέσα στην καρδιά σας, έχουν αρχίσει να σας πιέζουν για τελικές αποφάσεις και απαντήσεις. Το ξέρατε από την αρχή άρα δράστε πριν κάποιος να πληγωθεί.

 

Υδροχόος Η ΚΑΡΔΙΑ

Υπάρχει μέσα στον εργασία σας, ένα άτομο που αισθάνεστε ότι σας κάνει την ζωή δύσκολη με κάθε τρόπο. Στην πραγματικότητα απλά είναι ερωτευμένο με εσάς και  θέλει να σας τραβήξει έτσι την προσοχή.

Ιχθείς ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Μόνο πιο  καλά θα είναι προσεχώς τα πράματα για εσάς και την σχέση – οικογένεια σας. Τα οικονομικά σας, έχουν ανάκαμψη και αυτό θα σας βοηθήσει και πρακτικά στο να λύσετε προβλήματα με το παρελθόν σας.