Η τράπουλα της Ημέρας – Πέμπτη 23/04/2020

Για όλα τα ζώδια:

Κριός  ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Δεν θα πρέπει να κάνετε τίποτα παρορμητικό αυτή την εποχή καθώς όλα δείχνουν, ότι το άτομο που έχετε μέσα στην καρδιά σας, είναι έτοιμοι να σας αποκαλύψει τις αληθινές του προθέσεις και συναισθήματα. Γενικότερα όλα καλά!

Ταύρος ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Εργασιακές επιτυχίες και ερωτικές αλλαγές, φέρνει αυτό το διάστημα για εσάς. Τώρα που θα είστε πολύ πιο ισορροπημένοι σε όλους τους τομείς της ζωής σας, μπορείτε να λύσετε και όλες τις παλιές σας αισθηματικές εκκρεμότητες.

 

Δίδυμοι ΔΕΚΑ ΚΟΥΠΑ

Είστε μια ανάσα πριν από την τελική σας ανακοίνωση, γύρω από μια επανασύνδεση ή τελικό χωρισμό. Τώρα που έχετε λύσει και κάποια άλλα προβλήματα της καθημερινότητας σας, μπορείτε και να φέρετε πιο κοντά σας, όλους αυτούς που σας αγαπούν.

 

Καρκίνος ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ     

Πρέπει από σήμερα κιόλας να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας, καθώς υπάρχουν προβλήματα  μέσα στην οικογένεια και την σχέση σας, που μόνο από εσάς μπορούν να επιλυθούν. Χρήματα και περιουσιακά ζητήματα σας προσφέρουν καλές ειδήσεις.

 

Λέων ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Μην ακούτε τελικά κανέναν, για όλα αυτά που θέλετε να κάνετε και να βελτιώσετε μέσα στην σχέση σας. Οι αστρολογικές όψεις των εξωτερικών πλανητών, είναι υπέρ σας, άρα μιλήστε και δράστε απευθείας, στον άνθρωπο σας, που σας αγαπάει πολύ!

 

Παρθένος ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Ζητήματα οικονομικά και πρακτικά θα φέρει στην επιφάνεια το ταίρι σας,  Το θετικό είναι ότι υπάρχουν πια και οι σωστές προδιαγραφές, για να βρείτε τις λύσεις και να τα προσπεράσετε. Από τους λίγους που είστε μόνοι σας, οι περισσότεροι να αναμένουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

Ζυγός ΕΞΙ ΚΟΥΠΑ

Δεν χρειάζεται να σταματήσετε την ροή της καθημερινότητας σας, μόνο και μόνο για να ασχοληθείτε τόσο πολύ με τον άνθρωπο που είναι κοντά σας, και που ακόμη δεν σας έχει δώσει κάτι από αυτά που του ζητάτε. Οι συζητήσεις θα έρθουν, και κάποιος θα πάρει από τους δύο σας τις τελικές αποφάσεις.

 

Σκορπιός ΟΧΤΩ ΚΑΡΟ

Εσείς είστε κάτω από την αστρολογική – προστατευτική ομπρέλα του σύμπαντος… και αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα αισθανθείτε στην προσωπική αλλά και οικονομική σας καθημερινότητα.  Ανεβάστε τις ταχύτητες σας, και θα διαπιστώσετε ότι όλα μπορούν να συμβούν.

 

Τοξότης ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ

Είστε μέσα σε ένα διαρκές και ασταμάτητο άγχος, γύρω από την ερωτική σας ζωή – σχέση, που σας κάνει κάποιες φορές και είστε ιδιαίτερα νευρικοί. Τώρα που όλα τείνουν να ξεκαθαρίσουν, βάλτε και εσείς μπροστά την λογική σας!

 

Αιγόκερως ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Πολλά αυτά που έχουν συζητηθεί, με τον σύντροφο σας, για τα εν δυνάμει προγράμματα μέχρι και το τέλος του μήνα. Τα εργασιακά και των δύο σας θα πάνε πολύ καλύτερα, άρα σίγουρα θα έχετε και την πρακτική ευχέρεια για να προχωρήσετε με πιο σταθερά βήματα.

 

Υδροχόος ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Κάποιος που σας σκέφτεται, μέσα στην εποχή του φίλου Ταύρου, θα κάνει την εμφάνιση του, και μάλλον θα σας ξαφνιάσει με τα λόγια του. Είστε απόλυτοι σε αυτά που θέλετε να λάβετε, άρα ακούστε τα πάντα με  προσοχή… και στον δικό σας χρόνο απαντήστε.  

Ιχθείς ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Τολμήστε κάτι περισσότερο από το να είστε μόνο σκεπτικοί, και να περιμένετε από την άλλη πλευρά, τις κινήσεις – πρωτοβουλίες. Το σύμπαν σας υποστηρίζει για όλα… σχέσεις και εργασία, άρα δράστε και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.