ΤΑΡΩΜΑΝΤΕΙΑ – Ερωτικές προβλέψεις Μάιος 2020

Για όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Εσείς δεν θα περιμένετε κανέναν. Ξέρετε τι σας χρειάζεται και θα το κυνηγήσετε. Οι χωρισμένοι σύντροφοι, από τον Απρίλιο, θα βρείτε τρόπους επανασύνδεσης.

ΤΑΥΡΟΣ :  ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ 

Προσεγγίσεις θα έχετε και πάλι από κάποιον παλιό σας σύντροφο, που πολλά πράματα πλέον στην ζωή του, έχουν αλλάξει και επ΄αυτού θέλει να σας ενημερώσει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Αισθήματα υπάρχουν από την μεριά του συντρόφου σας, αλλά έχει και τα δικά του τρίτα προβλήματα που τον κάνουν να χρειάζεται περισσότερο χρόνο μόνος του.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο  ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Με το να σκέφτεστε τα παλιά το μόνο που μπορείτε να καταφέρετε, είναι να σταματάτε τον καλό σας εαυτό από όλα αυτά που γίνονται στον ερωτικό τομέα και σας ευνοούν.

ΛΕΩΝ : Ο  ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Η κοινή πορεία που έχετε με τον άνθρωπο σας, σας έχει ήδη καιρό τώρα βάλει σε πιο σοβαρές σκέψεις, γύρω από έναν γάμο και οικογένεια στο τρέχον ζώδιο του Ταύρου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Μετράτε τα πάντα σε αυτά που κάνετε με τον άνθρωπο σας, και έχει έρθει η ώρα που πρέπει να μιλήσετε. Είστε από αυτούς που θα βρείτε λύσεις για όλα τα θέματα.

 

ΖΥΓΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Μην κρύβετε τα συναισθήματα σας, από το πρόσωπο που αγαπάτε. Ήδη το ξέρει και πιθανόν και να περιμένει από εσάς ένα σχετικό σινιάλο για να σας προσεγγίσει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Είστε οι μαχητές της ζωής. Αυτό είναι και κάτι που το βλέπει κάποιο φιλικό σας πρόσωπο και θέλει να σας γνωρίσει πιο ερωτικά. Οι εκπλήξεις θα είναι μεγάλες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Δεν είστε σίγουροι για αυτά που θέλετε να κάνετε με τον σύντροφο σας, καθώς ακόμη, και ο ίδιος δεν έχει ξεμπλέξει από τα θέματα που παρελθόντος του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο  ΚΟΣΜΟΣ

Ποτέ δεν είναι αργά για μια επανασύνδεση.  Ξέρετε τι έχει φταίξει και τώρα μπορείτε και να το διορθώσετε! Κάποια χρήματα που περιμένετε θα σας έρθουν τέλος του Απριλίου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο ΤΡΕΛΟΣ

Είστε λίγο αγχωμένοι, και χρειάζεται να δείτε πιο σφαιρικά τι πρέπει να κάνετε για την σχέση σας. Οι διάλογοι που θα έρθουν από τον άνθρωπο σας, σίγουρα θα σας φωτίσουν τα μελλούμενα.

 

ΙΧΘΕΙΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Αυτά που σας ενδιαφέρουν είναι λίγα, στον ερωτικό τομέα. Ξέρετε τι υπάρχει γύρω σας και σίγουρα μπορεί κάτι να ενεργοποιήσετε. Τύχη θα έχετε και στα οικονομικά σας δεδομένα.