Τσιγγάνικη τράπουλα – Ποιος σας σκέφτεται ερωτικά

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός – ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ  ΣΠΙΤΙ

Κρατήστε τις αντιστάσεις σας, σε όλα αυτά που σας λένε για τον πρώην σας. Εάν  θέλει… μπορεί ο ίδιος να σας ξαναπλησιάσει, και όχι έμμεσα να βάζει τρίτους, για να σας μιλούν. Είστε τα ζώδια που μέχρι το Καλοκαίρι, θα έχετε τις περισσότερες επανασυνδέσεις.

Τυχερό νούμερο : 4

Ταύρος – ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΠΛΟΙΟ

Δεν είστε καθόλου χαλαροί και άνετοι με όλα αυτά που σας λέει το συντροφικό σας έτερο, αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα. Δεν υπάρχουν κοινά σημεία αναφοράς, για το μέλλον σας και αυτό πρέπει να συζητηθεί.

Τυχερό νούμερο : 6

 

Δίδυμοι – ΤΟ ΣΠΑΘΙ

Πολλά τα θέματα που θέλει αυτό το χρονικό διάστημα, να ανοίξει ο άνθρωπος σας, και να τα λύσετε πια μαζί… καθώς μέχρι το τέλος της Άνοιξης, θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις γύρω ακόμη και από έναν γάμο – απόγονο!

Τυχερό νούμερο : 1

 

Καρκίνος – Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Στην δική σας την ζωή, δεν  υπάρχουν ποτέ συμπτώσεις. Το άτομο που σας έχει βάλει στο στόχαστρο του, αυτό που έχετε στις προθέσεις του είναι να σας μιλήσει εκ νέου, για τα αληθινά του συναισθήματα… που μάλλον τα αγνοείτε!

Τυχερό νούμερο : 2

 

Λέων – Ο ΝΕΑΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Προσπαθείτε με κάθε τρόπο, να λύσετε τις επικοινωνιακές σας διαφορές, με τον άνθρωπο σας, αλλά ακόμη δεν τα έχετε καταφέρει. Από το τέλος του μήνα και μετά, μια αναπάντεχη οικονομική πολλά από τις ανασφάλειες σας θα υποχωρήσουν.           

Τυχερό νούμερο : 7

Παρθένος – Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Μην μιλάτε στους τρίτους γύρω, για τα προβλήματα που έχουν προκύψει μέσα στον δεσμό σας, καθώς αυτό θα εκθέσει περισσότερο τον άνθρωπο σας. Στην οικογένεια σας, ένα ζήτημα κληρονομικό θα λυθεί με την παρέμβαση τρίτων.

Τυχερό νούμερο : 9

 

Ζυγός – Ο ΚΑΡΠΟΣ

Μια καινούργια αγάπη, χτίζεται στο παρόν σας … και εσείς ακόμη δεν το έχετε καταλάβει. Μια παλιά σας ερωτική ιστορία που έχει επανέλθει, μέσα από το πρόσχημα της φιλίας, θέλει να σας ξανακερδίσει και σε κάθε επίπεδο.

Τυχερό νούμερο : 5

 

Σκορπιός – Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Δηλώνετε ότι είστε άκρως ταλαιπωρημένοι, από την προσωπική σας σχέση και το ταίρι σας, που δεν παίρνει πρωτοβουλίες. Αυτό μπορεί να λυθεί, μόνο μέσα από μια συζήτηση, που πιθανόν και μέχρι το τέλος του Ταύρου, να την έχει ξεκινήσει η άλλη πλευρά.

Τυχερό νούμερο : 3

 

Τοξότης – ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Οι σκέψεις που κάνει κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, είναι γύρω από τον τρόπο που θα σας προσεγγίσει. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα έχετε μια επικοινωνία ίσως και συνάντηση, που θα λύσει πολλές από τις απορίες σας.

Τυχερό νούμερο : 2

Αιγόκερως – Η ΚΑΡΔΙΑ

Αδειάστε το μυαλό και την σκέψη σας, από τα παλιά ερωτικά σας λάθη. Οι εποχές έχουν αλλάξει και πρέπει να δείτε τι καλό κινείται γύρω σας. Επιπροσθέτως, μέσα στην εργασία σας, υπάρχουν κάποιες θετικές εξελίξεις, που θα γεμίσουν την τσέπη σας.

Τυχερό νούμερο : 4

 

Υδροχόος – ΟΙ 4 ΒΕΡΕΣ

Δεν είστε εσείς για άλλες καθυστερήσεις, σε κανέναν τομέα της ζωής σας. Υπάρχουν πολλά πράματα που θέλετε να κάνετε και μάλλον το άτομο που έχετε σχέση, δεν σας υποστηρίζει. Μέσα στον νέα μήνα, σίγουρα πρέπει να κάνετε τις ανακοινώσεις σας.

Τυχερό νούμερο : 7

 

Ιχθείς – Ο ΗΛΙΟΣ

Δεν υπάρχει κανένας λόγος, για να κάνετε εκπτώσεις στις αξίες σας. Τώρα που και το σύμπαν σας υποστηρίζει, μπορείτε να κυνηγήσετε τους προσωπικούς σας στόχους, και ειδικά εκείνο το πρόσωπο που σας έχει γοητεύσει.

Τυχερό νούμερο : 9