Η τράπουλα της Ξηρομερήτισσας – Επανασυνδέσεις Ζωδίων Μάιος

Μηνιαίες προβλέψεις:

Κριός: Ο Μελαχρινός Άντρας 55+

Δεν θέλετε να είστε η τελευταία επιλογή του συντρόφου σας. Αυτό το ξέρει, και από το τέλος του Ταύρου, έχει ουσιαστικές ανακοινώσεις να σας κάνει που σίγουρα θα σας χαροποιήσουν.

Ταύρος: Το Ερωτευμένο Ζευγάρι

Δεν μπορείτε ακόμη να καταλάβετε, και με πλήρη σιγουριά το τι μπορεί να ζητάει από εσάς το άτομο που αγαπάτε. Μην πιέσετε αυτήν την εποχή την κατάσταση, απλά κάντε τις προσπάθειες σας, για να ξεφύγετε από το παρελθόν.

Δίδυμοι: Το Αστέρι και ο Ήλιος

Θα σας δοθούν αυτήν την εποχή πολλές και ουσιαστικές ευκαιρίες έτσι ώστε να μπορέσετε να διώξετε από την ζωή σας, άτομα και καταστάσεις που μόνο σας πατάνε φρένο στα όνειρα σας. Οι αδέσμευτοι, ίσως και να τύχουν πάνω σε μια νέα ερωτική προσέγγιση.

Καρκίνος: Δύο Παιδιά και μια Βάρκα στην άμμο

Μπορείτε να ενεργοποιηθείτε και να δείτε πραγματικά, τώρα που λήγει αυτό το διάστημα…. τι τελικά θέλετε, από τους γύρω σας. Εσείς που έχετε προσφάτως χωρίσει καλό θα ήταν, να μην δώσετε νέες ευκαιρίες, που ήδη ξέρετε ότι θα πάνε χαμένες.

Λέων: Το Χρυσό  Μήλο

Είστε ερωτευμένοι και μπερδεμένοι σε κάθε επίπεδο. Αποφασίστε όμως άμεσα, τι θέλετε και ποιον! Μέσα στις ημέρες του Μαϊου…. θα έχετε πληθώρα επικοινωνιών που σίγουρα θα σας κάνουν να σκεφτείτε τα πάντα πιο ώριμα.

Παρθένος: Γυναίκα Ανοιχτόχρωμη και Καθρέφτης

Κάποιες γνωριμίες, που έχετε κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν είναι και τόσο ποιοτικές τελικά. Αυτό που πρέπει να δείτε είναι τι ζητάτε εσείς πλέον από την προσωπική σας ζωή, ποια είναι τα κριτήρια και πως μπορείτε όλα αυτά να σας συνδυάσετε.

Ζυγός: Ένας Κόμπος και μια Καρδιά  

Φίλοι και γνωστοί έχουν για εσάς, πολλά νέα που συσχετίζονται με τον πρώην σας ή με αυτόν που τώρα θέλετε, αλλά στο μεταξύ σας έχουν μπει πάρα πολλά εμπόδια. Από το τέλος του μήνα και μετά, θα τρέξουν οι εξελίξεις.

Σκορπιός: Νεαρός Άντρας πάνω σε Χρυσό Άλογο

Είστε πιεσμένοι με πολλά τρίτα θέματα, και μάλλον ο χρόνος σας έχει περιοριστεί, προς τον άνθρωπο σας. Μέσα στην εβδομάδα, κάποια μικρά παράπονα και άκρως δικαιολογημένα θα σας έρθουν.

Τοξότης: Το Κάρο με  4 Άλογα

Μην δίνετε συνέχεια σε σχόλια και κουτσομπολιά, των τρίτων για την όποια προσωπική σας ζωή. Ξέρετε ότι υπάρχουν προβλήματα που όμως μπορείτε μέσα από αμοιβαία συζήτηση με το ταίρι σας, να τα ξεπεράσετε.

Αιγόκερως: Τετράγωνο Χαρτί με ασημένιες Σφραγίδες

Ταλαιπωρία τέλος! Μια ξαφνική καλή οικονομική είδηση έρχεται και σας βοηθάει στο κλείσιμο κάποιων πρακτικών προβλημάτων, και όχι μόνο. Η ερωτική σας ζωή, σαφώς και θα πάρει τώρα την χροιά που τις αξίζει.

 

Υδροχόος:  Πλοίο με ανοιχτά λευκά Πανιά

Δώστε παραπάνω χρόνο στον εαυτό σας, έτσι ώστε να σκεφτείτε… συνολικά και ώριμα,  ποιον ακόμη αγαπάτε, και με ποιον παίζετε. Αυτό είναι και κάτι που δεν μπορεί να περάσει μέσα στο Καλοκαίρι.

Ιχθείς: Δύο παράλληλοι Δρόμοι

Σημαντικές και βαθιές αλλαγές θέλει να κάνει το ταίρι σας σε αυτόν τον δεσμό. Μάλλον τώρα έχει πάρει πιο σοβαρά όλα αυτά που τόσο καιρό του λέτε… άρα από την δική σας την μεριά να είστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα.