Ερωτικά ΤΑΡΩ – Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 25+26/04

Για όλους:

ΚΡΙΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Οι καταστάσεις γύρω σας είναι καλές. Είστε και εσείς σε μια φάση, όπου μπορείτε να πάρετε και τις τελικές σας αποφάσεις και στην εργασία αλλά και στην προσωπική σας ζωή, που έχει ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ.

 

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο  ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Δεν είστε από τα ζώδια, που θα καταπιεστείτε μόνο και μόνο για να είστε αρεστοί. Τώρα που έχετε μια πληθώρα από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα γύρω σας, δράστε όπως εσείς επιθυμείτε τελικά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Μην εκθέτετε την προσωπική σας ζωή, σε άτομα που δεν τα ξέρετε. Ίσως και μέσα σε αυτά να υπάρχει κάποιο που σας έχει ερωτευτεί. Οι μέρες του Μαΐου… θα έχουν μεγάλες αποκαλύψεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η  ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Υπάρχουν κάποια καθημερινά προβλήματα από την μεριά του συντρόφου σας, που όμως με την βοήθεια σας… θα τα ξεπεράσει. Τώρα που είστε σε σχέση, ίσως και να πρέπει να σκεφτείτε και το παρακάτω.

 

ΛΕΩΝ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Υπάρχετε μέσα στο μυαλό και την καρδιά ενός προσώπου, και ούτε καν μπορείτε να το φανταστείτε. Οι φίλοι σας τελικά θα γίνουν και η αιτία – επικοινωνιακή γέφυρα για να βρεθείτε και να μιλήσετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Κάποιες φορές αισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά με την συμπεριφορά, του συντρόφου σας αλλά και του οικείου του περιβάλλοντος. Μην κάνετε ακόμη τις γνωστές σας ερωτήσεις απλά αφήστε τα πράματα να εξελιχθούν.

 

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Οι ματιές που πέφτουν επάνω σας, δεν είναι φιλικές και τώρα που πλησιάζει ο νέος μήνας, θα δοθούν οι σχετικές ευκαιρίες για να μιλήσετε με το πρόσωπο που τόσο καιρό σας έχει ερωτευτεί.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μην ασχολείστε και μην δίνετε τον χρόνο και την παρουσία σας… σε πρόσωπα και ερωτικές ιστορίες που δεν έχουν κάτι ποιοτικό να σας προσφέρουν. Το τι θέλετε πλέον… σίγουρα το ξέρετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΜΑΓΟΣ

Μην ακούτε τους κοινούς σας φίλος με τον πρώην σας, καθώς μάλλον είναι στημένα λόγια, για να φτάσουν σε εσάς. Είναι θέμα χρόνου για να τον δείτε και από κοντά… μέσα σε προτάσεις επανασύνδεσης.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η  ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Δεν είστε κοντά στο να πετύχετε αυτό που θέλετε, καθώς ακόμη το μυαλό σας είναι σε παρελθούσες καταστάσεις που δεν έχουν λήξει. Η εβδομάδα αυτή έχει και εκπλήξεις στον οικονομικό σας τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Μια εξαιρετική ημέρα, που θα δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, να έρχονται πολύ πιο κοντά σας. Πιθανόν στο προσεχές διάστημα και μια ερωτοφιλία θα γεννηθεί, που θα σας δελεάσει την προσοχή.

 

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Κάποιος που ακόμη σας αγαπάει, έχει πάρει αποφάσεις για να σας πλησιάσει πολύ περισσότερο. Τώρα είναι και το πιο σημαντικό χρονικό διάστημα, για να λύσετε όλες τις διαφορές σας.