Η Τράπουλα της Ημέρας – Κυριακή 26/04/2020

Για όλα τα ζώδια:

 

Κριός

Ξέρετε ότι το πρόσωπο που αγαπάτε, έχει και αυτό τα δικά του προβλήματα που ακουμπούν στο πρόσφατο παρελθόν του. Δώστε χρόνο και χώρο για λύσεις.

Ερωτική Τύχη: 9/10

Ταύρος

Σημαντική βοήθεια θα έχετε από τον άνθρωπο σας, που έχει κατά νου μέσα στον καινούργιο μήνα που πλησιάζει να σας μιλήσει και πιο ανοιχτά για τις μελλοντικές του σκέψεις.

Ερωτική Τύχη: 8/10

 

Δίδυμοι

Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα που να ενεργοποιήσει αυτόματα, τα συναισθήματα κάποιου που ανήκει στο πρόσφατο παρελθόν σας. Κοιτάξτε και τι άλλο υπάρχει γύρω σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

Καρκίνος                 

Οι καταστάσεις που τρέχουν μέσα στην ζωή σας, είναι δύσκολες και αυτό ίσως και ακόμη να μην σας επιτρέπει να σκεφτείτε κάτι πιο δεσμευτικό με τον σύντροφο σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

Λέων

Μην αφήνετε την κοινωνική σας ζωή, στην τύχη της. Μπορεί να έχετε ερωτευτεί μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά ιδανικά θα πρέπει να βρείτε τις χρυσές ισορροπίες.

Ερωτική Τύχη: 10/10

Παρθένος

Μην σκοπεύετε και πολύ μακριά χρονικά. Δείξτε την απαραίτητη προσοχή σε όλα τα πεδία της ζωής σας, και σίγουρα θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις.

Ερωτική Τύχη: 8/10

 

Ζυγός

Κάποια μαντάτα θα σας έρθουν από το παρελθόν σας, που πιθανόν και να σας δικαιώσουν. Το πρώην ταίρι σας, έχει χωρίσει και αναζητά τρόπους να σας μιλήσει. 

Ερωτική Τύχη: 8/10

 

Σκορπιός

Μέσα στο μυαλό σας, έχετε πολλά σενάρια… για τον άνθρωπο που θέλετε, αλλά ακόμη δεν έχετε βρει και τον σωστό τρόπο, για να κάνετε την προσέγγιση.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

Τοξότης

Ψάχνετε να βρείτε αφορμές που θα σας φέρουν πιο κοντά επικοινωνιακά με το άτομο που αγαπάτε. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και από την άλλη πλευρά.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

Αιγόκερως

Οι αποφάσεις οι τελικές που θα πάρει το συντροφικό σας έτερο, θα σας συγκινήσουν. Τώρα είναι στο δικό σας το χέρι, για το πώς θα κινηθείτε μέσα στην σχέση σας.

Ερωτική Τύχη: 8/10

Υδροχόος

Υπάρχουν αρκετά θέματα μέσα στην οικογένεια και την εργασία σας. Ξέρετε ότι μόνο μέσα από την προσοχή και την παρουσία σας, όλα μπορούν εύκολα να προσπεραστούν.

Ερωτική Τύχη: 8/10

 

Ιχθείς

Αγαπάτε με πάθος, και αυτό δεν κρύβεται. Μέσα στον νέο μήνα, εσείς που ήδη είστε μέσα σε σοβαρές σχέσεις, θα κάνετε και πιο  δημόσιες εμφανίσεις και ανακοινώσεις.

Ερωτική Τύχη: 10/10