Τράπουλα Κατίνας – Ερωτικές προβλέψεις Μάιος

Για όλα τα ζώδια:

 

Κριός ΤΟ ΜΕΓΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Τα συναισθήματα κάποιου προσώπου, που κινείται στον περίγυρο σας, θα σας αποκαλυφθούν τις επόμενες ώρες – μέρες. Να είστε έτοιμοι για κάθε πιθανή πρόσκληση.

Ταύρος  ΑΤΤΑΡΤ – ΤΟ ΦΩΣ

Σχόλια που έχετε ακούσει για το πρόσωπο που αγαπάτε, αλλά δεν είναι τώρα στην ζωή σας, ίσως και να σας ενθαρρύνουν για να κάνετε μια παραπάνω επικοινωνιακή κίνηση.

 

Δίδυμοι ΣΕΛΑΝΑ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο τον εαυτό σας, και να μην κυνηγάτε κανέναν. Πιθανόν και να έχετε αφεθεί στο τι θα σας προσφέρουν οι άλλοι. Λάθος λοιπόν.

 

Καρκίνος Η ΚΑΡΔΙΑ         

Ερωτική διάθεση και λόγια με πολλά  υπονοούμενα έχετε καταλάβει, από κάποιον γνώριμο σας. Μέσα στην καινούργια εβδομάδα, θα τύχετε και κάποιας πιο προσωπικής συνάντησης.

 

Λέων Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Από σήμερα και μέχρι να συναντηθείτε με το πρόσωπο που αγαπάτε, θα πρέπει συνολικά να σκεφτείτε, τι πρέπει να κάνετε και τι να προτείνετε, σαν επόμενα βήματα σας.

Παρθένος ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Είστε κυκλοθυμικοί και το ξέρετε. Αυτό που όμως έχει αρχίσει και κουράζει το ταίρι σας, είναι ότι δεν έχετε πάρει ακόμη τις τελικές αποφάσεις, γύρω από μια δέσμευση.

 

Ζυγός ΑΡΑΛ – Ο ΠΑΣΑΣ

Κοινοί γνωστοί με το άτομο, που έχετε μέσα στις ερωτικές σας σκέψεις, θα σας μεταφέρουν νεότερα. Μπορεί και σε κάποιες περιπτώσεις να υπάρξει και μια προσωπική σας πρόσκληση.

 

Σκορπιός Ο ΗΛΙΟΣ

Πολλά αυτά που δεν ξέρετε για τον άνθρωπο σας. Μέσα από κάποιες τυχαίες σας επαφές με το οικείο του περιβάλλον θα μάθετε προς έκπληξη  σας αρκετά!

 

Τοξότης Η ΚΑΜΗΛΑ

Ευτυχώς αυτό το χρονικό διάστημα, η πλειοψηφία του ζωδίου σας, είναι σε μοναχική φάση. Θα έχετε όμως και περισσότερο χρόνο για την οικογένεια σας, που έχει την ανάγκη σας.

Αιγόκερως Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Πάνω στην αλλαγή του ζωδιακού μήνα, και πριν να έρθει ο Μάιος, πολλοί από εσάς, που έχουν χωρίσει θα βρουν ευκαιρίες για μια άμεση επανασύνδεση.

 

Υδροχόος Η ΠΑΙΔΟΥΛΑ

Ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα θα λάβετε από κάποιο αγαπημένο σας άτομο. Μέσα στον καινούργιο μήνα, θα ξεκινήσουν και τα πρώτα τρυφερά ραντεβού.

 

Ιχθείς Ο ΝΕΙΛΟΣ

Η καρδιά σας, μπορεί να έχει πικραθεί από τις λάθος συμπεριφορές του ατόμου που έχετε ερωτευτεί, αλλά αυτό αλλάζει. Λύσεις και υποχωρήσουν πλησιάζουν.