Τσιγγάνικη τράπουλα – Ποιος θα σε αναζητήσει τις επόμενες ημέρες?

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο:

Κριός ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Μπορεί να υπάρχει μέσα στην καρδιά σας, ένα απωθημένο αλλά το θετικό είναι, ότι ξέρετε ότι είναι μόνο θέμα λίγου χρόνου, για να δείτε το πρόσωπο αυτό που ακόμη αγαπάτε, από κοντά. Τώρα θα χρειαστεί να μιλήσετε ανοιχτά…μιας και δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Ταύρος ΕΣΥ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ

Δεν υπάρχει περίπτωση εσείς μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, να μην έχετε ερωτευτεί…ή ξανα-ερωτευτεί! Το σύμπαν σας βοηθάει, στο να λύσετε τώρα κάποια προβλήματα σας και να έχετε σίγουρα πιο καθαρό μυαλό, για να ζυγίσετε όλα αυτά που θα σας προταθούν από κάποιον που ακόμη σας αγαπάει.

 

Δίδυμοι Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΣΟΥ

Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες για αυτόν που έφυγε, από κοντά σας. Τώρα θα χρειαστεί εσείς να είστε σε μια ετοιμότητα, καθώς  από το δεύτερο μισό του μήνα Μαΐου… θα έχετε κάποιες δειλές επικοινωνίες αλλά και επισκέψεις, που θα σας δηλώνουν ότι όλα πια είναι έτοιμα για μια επανασύνδεση.

 

Καρκίνος Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ   

Εσείς κάτω από τις πιο ευνοϊκές όψεις των εξωτερικών πλανητών, έχετε σίγουρα εστιάσει στα επαγγελματικά και τα προσωπικά θέματα φίλων και λοιπής οικογένειας. Από τις επόμενες ημέρες, που και η ψυχολογία σας θα είναι καλύτερη, θα καταφέρετε να λύσετε και ένα συγκεκριμένο θέμα με τον πρώην σας.

Λέων Ο ΓΑΜΟΣ

Δεν θυμάστε πραγματικά πότε, ήταν η τελευταία φορά που είχατε κάποια καλή συζήτηση με τον άνθρωπο σας. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα προκύψουν θέματα που θα δώσουν αφορμές για να είστε εσείς οι δύο πολύ πιο ήρεμοι. Παλιά διαζύγια  ολοκληρώνονται και κάποια λεφτά σας έρχονται.

 

Παρθένος ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ

Πολλά αυτά τα περίεργα που θα ζήσετε το επόμενο χρονικό διάστημα και μάλλον, θα πρέπει να είστε σε κάθε επίπεδο προετοιμασμένοι για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε. Παλιές και νέες γνωριμίες θα σας προσεγγίσουν για να κερδίσουν επιτέλους …την τόσο δύσκολη καρδιά και εμπιστοσύνη σας.

 

Ζυγός ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΡΑΣΤΗ

Ο σύντροφος σας θα σπάσει την σιωπή του, και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας κάνει αποκαλύψεις που θα σας σοκάρουν… με τον ευχάριστο τρόπο. Εσείς που θέλετε αυτή η σχέση να προχωρήσει, θα πρέπει να έχετε έτοιμες τις προτάσεις σας, για το μέλλον και τις όποιες προοπτικές της.

 

Σκορπιός ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

Δεν θα βρείτε τίποτα καλό, στο να σκαλίσετε το παρελθόν σας. Τώρα που και η οικονομική σας τύχη ανοίγει…θα μπορέσετε να κινηθείτε πολύ πιο άνετα σε κόσμο και να κάνετε φρέσκιες γνωριμίες προς πάσα κατεύθυνση. Τώρα πια έχετε και την εμπειρία, που δεν θα σας επιτρέψει να κάνετε καινούργια λάθη.

 

Τοξότης ΕΡΩΤΟΦΙΛΙΕΣ

Υπάρχουν ακόμη πολλά ζητήματα, που δεν επιτρέπουν σε αυτόν που αγαπάτε, να σας πλησιάσει τόσο κοντά στην ζωή σας, όσο εσείς θα θέλατε. Δεν χρειάζεται να πείτε κάτι, αλλά ούτε και να πιέσετε, καθώς από τα μέσα του  μήνα αυτού, σίγουρα κάποια πράματα θα διορθωθούν!

 

Αιγόκερως ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Μη ξοδεύετε τον χρόνο και την ηρεμία σας, για να ξανα-εξηγείτε στο άτομο που σας αφορά ερωτικά, καθώς ήδη έμμεσα έχετε πάρει τις απαντήσεις σας. Μπορείτε να ασχοληθείτε με πιο παραγωγικά πράματα στην ζωή σας, όπως οι φίλοι και η επαγγελματική σας άνοδος.

Υδροχόος ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Δεν συμβαίνουν και πολλά ενδιαφέροντα μέσα στην σχέση σας, αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, και έχετε αρχίσει και ανησυχείτε. Πιθανόν και να πρέπει να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας, που δείχνει να έχει πάντως την καλή – ορθή διάθεση για να πάτε και πιο κάτω!

 

Ιχθείς ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΡΥΦΑ

Ξεχάστε αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν και κοιτάξτε, τώρα συνθήκες και άτομα που έχουν κυκλώσει την καρδιά σας. Να είστε σίγουροι ότι το κλίμα σύντομα θα ξεκαθαρίσει, και αυτός που είναι άξιος να κερδίσει την καρδιά σας, θα σας αποκαλυφθεί λίαν συντόμως.