Ερωτομαντεία Συντρόφων – Τα τρίτα πρόσωπα θα εμφανιστούν

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός  Η ΔΙΠΛΗ ΠΟΡΤΑ

Ημέρες ευτυχίες και ηρεμίας, μέχρι το τέλος αυτού του μήνα. Συμβαίνουν πολλά καλά μέσα στην σχέση και στα επαγγελματικά σας, που θα πρέπει να τα εκμεταλλευτείτε και να λύσετε όλα τα προβλήματα που σας πιέζουν.

Ταύρος ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Ο πρώην σας, αυτές τις ημέρες θα κάνει την έντονη του εμφάνιση …και θα σας ανακοινώσει καταστάσεις και γεγονότα που αγνοείτε. Είναι μόνο στην δική σας ευχέρεια, να επιλέξετε μια επανασύνδεση. Σίγουρα φίλοι εσείς οι δύο δεν μπορείτε να γίνετε πια.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ

Γεμάτη εκπλήξεις θα είναι αυτή η εβδομάδα που έρχεται -27/04 θα σας φέρει και πιο κοντά, σε αγαπημένα σας άτομα. Στα καλά των ημερών, είναι και μια είδηση που ακουμπά κάποια παλιά λεφτά σας, που ήδη έχουν καθυστερήσει.

 

Καρκίνος Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ      

Δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει στην καρδιά και στο μυαλό του ατόμου που αγαπάτε, άρα δώστε τον ανάλογο χρόνο για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Μέχρι τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να βρείτε λύσεις για κάποια οικονομικά σας ζητήματα.

 

Λέων Ο ΘΡΟΝΟΣ

Σίγουρα μια καλή εβδομάδα, που θα δείτε πολλά από τα θέματα που σας απασχολούν να βρίσκουν την λύση τους. Εσείς που τώρα θα κάνετε ένα μικρό ταξίδι, θα μπορέστε να δείτε ένα ιδιαίτερο πρόσωπο που έχετε μεταξύ σας αφήσει κάποιες εκκρεμότητες.

Παρθένος Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ

Οι αστρολογικές όψεις πάνω σας και μέχρι την αλλαγή ζωδίου -21/05… θα σας ωθήσουν στο να μιλήσετε πιο ανοιχτά για τα αισθήματα σας, στον άνθρωπο που θέλετε. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα λάβετε και απόλυτα θετικές ανταποκρίσεις.

 

Ζυγός ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ

Δεν σας ενδιαφέρει καθόλου, αυτή την ταραγμένη εποχή στην ζωή σας, να κάνετε αλλαγές. Ειδικά εσείς που είστε μόνοι σας, το μόνο που σας πιέζει είναι να βρείτε πρακτικές λύσεις για κάποια οικονομικά και κληρονομικά ζητήματα.

 

Σκορπιός Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

 

Είστε στα καλύτερα σας, καθώς τα οικογενειακά – προσωπικά σας θέματα εξλίσσονται. Τώρα θα δείτε με μια καλύτερη ματιά, τι χρειάζεται και τι ακόμη λείπει από την ζωή σας, έτσι ώστε να το συμπληρώσετε. Χρήμα που καιρό τώρα περιμένετε, θα σας έρθει.

 

Τοξότης ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ

Κάνετε πολλά αυτό το χρονικό διάστημα και μάλλον έχετε ξεχάσει ότι υπάρχει και ένα ταίρι, που δεν λαμβάνει τον χρόνο και την προσοχή που θέλει και που δικαιούται. Οι μέρες θα φέρουν και νέους έρωτες σε χωρισμένους και εργένηδες.

Αιγόκερως Ο ΚΗΠΟΣ

Δεν ξέρετε τι συμβαίνει στην ζωή του πρώην σας, αλλά κατά καιρούς οι κοινοί σας φίλοι φροντίζουν να σας ενημερώνουν! Αυτές τις τελευταίες ημέρες του Απριλίου, πιθανόν και να έχετε μια απρόσμενη του επίσκεψη και όχι μόνο.

 

Υδροχόος ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Όσα και να κάνετε για να τραβήξετε την προσοχή του ατόμου, που σας ενδιαφέρει, δεν θα έχετε την ανταπόκριση που επιθυμείτε. Ίσως αν δοκιμάσετε, κάτι διαφορετικό… πιθανόν και να έχετε αυτό που τελικά ποθεί η καρδιά σας.

 

 Ιχθείς  Η ΚΑΡΔΙΑ

Δεν αλλάζουν τα πράματα από την μια μέρα στην άλλη. Εσείς που τώρα έχετε πάρει αποφάσεις για μια επανένωση ή έναν τελικό χωρισμό, μην κάνετε πίσω, καθώς όλα δείχνουν ότι το αποτέλεσμα όποιο και να είναι σίγουρα θα σας δικαιώσει.