Η τράπουλα της Ημέρας – Δευτέρα 27/04/2020

Για όλους:

Κριός Το Έξι Καρό

Μαγνητίζετε τα βλέμματα γύρω σας και σίγουρα δεν μπορείτε να καταλάβετε τι θέλει καθείς από όλους αυτούς. Πάντως μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα έχετε πιο ξεκάθαρες κινήσεις.

Ταύρος Το Οχτώ Σπαθί

Αυτήν την περίοδο δεν θέλετε να σας ενοχλεί κανένας. Υπάρχουν πολλές και δύσκολες καταστάσεις στην ζωή σας που πρέπει να βρείτε τις λύσεις το συντομότερον δυνατόν.

Δίδυμοι Το Τρία Κούπα

Σίγουρα έχετε καταλάβει, ότι το άτομο που κινείται ερωτικά προς εσάς, δεν είναι και στην καλύτερη φάση της ζωής του. Από την δική σας την μεριά θα πρέπει να είστε προσεχτικοί, σε αυτά που θα σας προταθούν.

Καρκίνος Το Εφτά Καρό

Δύο καρδιές χτυπούν για εσάς και το ξέρετε. Αυτό που ακόμη δεν ξέρετε είναι ότι από το παρελθόν σας, μέχρι το τέλος του μήνα, θα έχετε μια επιθετική πολιορκία, με απώτερο σκοπό την επανασύνδεση.

Λέων Το Εννέα Σπαθί

Οι φίλοι σας ετοιμάζουν μια μεγάλη έκπληξη. Υπάρχει ένα άτομο που καιρό τώρα έχει ευθέως εκφράσει την αισθηματική του διάθεση προς εσάς, και θέλει να σας το δείξει πια και με πράξεις.

Παρθένος Το Τέσσερα Μπαστούνι

Μην αποστασιοποιείστε από τα προβλήματα του συντρόφου σας. Έτσι θα καταφέρετε και να τον καταλάβετε καλύτερα, αλλά και ίσως και να του δώσετε λύσεις – συμβουλές που θα τον βοηθήσουν!

Ζυγός Το Δέκα Καρό

Από σήμερα και μέχρι να συναντήσετε τον άνθρωπο που θέλετε, θα πρέπει και εσείς από την δική σας την μεριά να σκεφτείτε διεξοδικά τι πρέπει να γίνει, έτσι ώστε να μην επαναλάβετε και οι δύο τα παλιά σας λάθη.

Σκορπιός Το Δέκα Κούπα

Οι καταστάσεις με τον σύντροφο σας, μόνο προς το καλύτερο μπορούν να πάνε. Έχει αντιληφθεί όλα τα λάθη του, και θα  κάνει τις προσπάθειες του, για να μην σας χάσει.

Τοξότης Το Πέντε Κούπα

Πολλές οι υποσχέσεις, που έχετε πάρει από διάφορα άτομα… και ακόμη  ουδείς δεν σας έχει πείσει. Οι μέρες θα φέρουν και μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε

Αιγόκερως Το Τρία Καρό

Δραστηριοποιηθείτε και θα δείτε, ότι πολλά αυτά που μπορούν να γίνουν στην ερωτική σας σχέση, ακόμη και αν στο τώρα μεταξύ σας δεν υπάρχουν και οι πιο θερμές επικοινωνίες.

Υδροχόος Το Έξι Σπαθί

Επίσκεψη να αναμένετε αυτές τις ημέρες, καθώς κάποιος που σας έχει επιθυμήσει πολύ, θα έρθει και πάλι στο μονοπάτι σας, και αυτήν την φορά μέσα από λόγια – πράξεις που θα σας συγκινήσουν.

Ιχθείς Το Τέσσερα Μπαστούνι

Το ενδιαφέρον σας, έχει αρχίσει και χάνετε μέσα από όλα αυτά τα επικοινωνιακά λάθη, που κάνει το άτομο που έχετε στο στόχαστρο σας. Αυτό είναι και κάτι που ήδη το έχει όμως καταλάβει.