Τσιγγάνικη κατάστρωση – Ποιος θέλει να σου μιλήσει αισθηματικά?

 Προβλέψεις για τον μήνα Μάιο:

Κριός  Το Κάρο

Είστε σε μια στάση αναμονής, όπου και περιμένετε από το ταίρι σας, να κάνει όλα τα βήματα – πρωτοβουλίες, που θα κλείσουν και τις πόρτες με το παρελθόν αλλά και θα σας πάνε και πιο κάτω!

Ταύρος  Οι Εραστές

Πολλά αυτά που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, και μάλλον χρειάζεστε και λίγο χρόνο έτσι ώστε να μπορέσετε να βρείτε και τις σωστές λύσεις.

 

Δίδυμοι  Το Αστέρι

Θα πρέπει πραγματικά να αδιαφορείτε για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, καθώς τώρα είναι και το καλύτερο αστρολογικό διάστημα, που μπορείτε να βάλετε σε μια σειρά την ζωή σας.

 

Καρκίνος Ο Άντρας 

Σε γενικές γραμμές, μπορείτε να κινηθείτε και σε πιο υψηλούς ρυθμούς καθώς, η διάθεση και η δυναμική σας είναι σε ισορροπία. Μέσα στην πρώτη Μαγιάτικη εβδομάδα, θα έχετε και κάποιες ειδήσεις από το παρελθόν.

Λέων  Η Θάλασσα

Κάποιος που δρα μέσα στους κύκλους σας, δείχνει να σας έχει ερωτευτεί. Το έχετε σίγουρα καταλάβει, αλλά ακόμη μιας και είναι νωρίς, μην κάνετε κάτι περισσότερο από το συνηθισμένο.

 

Παρθένος Ο Ήλιος

Συναισθηματικά δώρα και πολλές επικοινωνίες, έρχονται επιτέλους από το πρόσωπο που θέλετε. Τώρα χρειάζεται από την δική σας την μεριά να δώσετε τις σωστές σας απαντήσεις χωρίς καθυστέρηση.

 

Ζυγός  Ο Τροχός της Ζωής

Ξεμπερδέψτε από τα παλιά και θα δείτε, ότι γύρω σας υπάρχουν χαμογελαστά πρόσωπα που μπορούν να κατακτήσουν εν αρχή την προσοχή σας. Σίγουρα κάτι ήδη έχει δημιουργηθεί!

 

Σκορπιός Η Γυναίκα

Με το να συνεχίζετε να είστε μέσα σε διπλές καταστάσεις στον ερωτικό σας τομέα, μόνο καθυστερείτε εν τέλει την δική σας προσωπική εξέλιξη. Επίσης, στο τέλος κάποιος που δεν ευθύνεται θα πληγωθεί.

 

Τοξότης  Η Φωτιά

Η σιωπή σας είναι και αυτή που τώρα δεν μπορεί το συντροφικό σας έτερο να καταλάβει! Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα που έρχεται, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε όλες τις πιο παλιές σας παρεξηγήσεις.

 

Αιγόκερως  Η Καρδιά

Μάλλον επίτηδες αυτός που σας έχει δελεάσει την προσοχή, τώρα δεν σας μιλάει! Είναι ένας έμμεσος τρόπος, για να μπορέσετε εσείς οι δύο να έρθετε πιο κοντά, ίσως και μέσα από πράξεις αγάπης.

Υδροχόος  Ο Γέρος

Θέλετε να φύγετε από τα λάθη του παρελθόντος και να βρείτε μια  καινούργια σχέση – αγάπη, που μπορεί να καλύψει όλα αυτά που έχουν γίνει. Κάτι ήδη σας κοντοζυγώνει.

 

Ιχθείς  Ο Δρόμος

Ο χρόνος σας είναι πραγματικά πολύτιμος και αυτό που θέλετε είναι να ξεκαθαρίσετε άμεσα, με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει… τι έχει γίνει και πως μπορείτε ποιοτικά να συνεχίσετε μαζί.