Ερωτικά ΤΑΡΩ – Προβλέψεις 2ημέρου

Προβλέψεις για όλα και όλους:

ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή, καθώς τώρα το άτομο που έχετε ερωτευτεί, προσπαθεί να κλείσει όλες τις παλιές του υποθέσεις και να σας φέρει στην ζωή του ομαλά και επίσημα.

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΚΟΣΜΟΣ

Δεν είστε εσείς για να δώσετε δεύτερες ευκαιρίες, σε αυτούς που σας έχουν πληγώσει. Μπορεί να σας πλησιάσουν ξανά αυτό το διάστημα. Επίσης, μια μεγάλη καλή αλλαγή να περιμένετε μέσα στην οικογένεια σας.

       

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΗΛΙΟΣ

Οι συμπεριφορές σας κάποιες στιγμές, ίσως και να πληγώνουν τον άνθρωπο σας! Θα σας το πει άμεσα και μαζί θα σας προτείνει όλα αυτά που μπορούν να σας κάνουν ευτυχισμένο ζευγάρι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ

Υπάρχουν στιγμές που σας κάνουν και αισθάνεστε ότι μέσα σε αυτήν την σχέση, έχετε γίνει πια δύο ξένοι. Αυτό θα το φέρει και σαν θέμα ο σύντροφος σας, που έχει σκεφτεί πολλά αυτό το χρονικό διάστημα. 

 

ΛΕΩΝ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Λίγα τα θέματα που έχουν πια απομείνει, από τη μεριά του συντρόφου σας που πρέπει να λύσει… έτσι ώστε εσείς οι δύο να μπορέσετε να πάτε την σχέση σας και σε ένα πιο επίσημο επίπεδο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Σημαντικά τα νέα που έρχονται από τον επαγγελματικό σας τομέα, όπου και θα μπορέσετε να λύσετε πολλά από τα ζητήματα, και κάπως έτσι να φέρετε και πάλι στην καθημερινότητα σας την ποιότητα.

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Δεν αναζητάτε έναν καινούργιο σύντροφο, και αυτό θα σας κάνει ακόμη πιο αρεστούς σε κάποιον που καιρό τώρα σας έχει βάλει στο στόχαστρο του. Εκπλήξεις στα προσεχώς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Όλες σας οι σκέψεις τρέχουν στο παρελθόν και στην πρώην σχέση σας που τελείωσε τόσο άδικα. Αυτό είναι και κάτι που όμως σας κρατάει από το να βρείτε μια καινούργια αγάπη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Είστε ανάμεσα σε δύο επιλογές και μάλλον έχετε μπερδευτεί. Αυτό είναι και κάτι που εσείς όμως το έχετε προκαλέσει και θα πρέπει άμεσα να το λύσετε. Κάποιος εν κατακλείδι θα πληγωθεί.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Μπορεί να είχατε κάποιες άτυχες στιγμές στο παρελθόν σας, αλλά τώρα ξέρετε τι θέλετε και ποια είναι τα προσωπικά σας κριτήρια. Πολλά τα νέα άτομα που τρέχουν γύρω σας και όλο και κάποιο θα σας ενθουσιάσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Ξέρετε ότι έχουν γίνει πολλά με τον σύντροφο σας, που τον έχουν ενοχλήσει. Μέσα στην καινούργια εβδομάδα, θα έχετε τη ευχέρεια έτσι ώστε να μιλήσετε και κάποιες λύσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους.

 

ΙΧΘΕΙΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

 

Θα πρέπει να δώσετε επαρκή χρόνο, στον άνθρωπο σας να σκεφτεί όλα αυτά που του έχετε προτείνει. Σίγουρα είναι θετικός με τις προτάσεις σας και μάλλον θα σας φέρει και νέα που θα σας ικανοποιήσουν.