Η τράπουλα της Ημέρας – Τρίτη 28/04/2020

Για όλους:

Κριός ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ

Αν θέλετε να κάνετε κάτι, απλά κάντε το τώρα. Οι αστρολογικές συμμαχίες θα σας δώσουν εύνοια για να ολοκληρώσετε θέματα που ακουμπούν την ερωτική αλλά και την επαγγελματική σας ζωή.

Ταύρος ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Μπορεί η εποχή να σας βρίσκει μόνους, αλλά το καλό είναι ότι τώρα δηλώνετε ευτυχισμένοι, με όλα αυτά τα άτομα που είναι γύρω σας. Το παρελθόν θα σας ξανα-ενοχλήσει, αλλά εσείς λάβετε τα μέτρα σας.

 

Δίδυμοι ΕΞΙ ΚΑΡΟ

Πολλά τα ευχάριστα και οι προσκλήσεις, που θα σας έρθουν από τις φιλικές  σας παρέες. Πιθανόν και να πάτε μια μικρή εκδρομή. Μερικοί από εσάς, θα μιλήσουν και πιο σοβαρά με τον άνθρωπο τους, για την νέα σεζόν του Μαΐου.

 

Καρκίνος ΤΡΙΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ       

Ζητήματα οικονομικά θέλει να σας θίξει ο αγαπημένος σας, καθώς μέσα στις σκέψεις του τρέχουν ιδέες γύρω από συγκατοίκηση ή και γάμο.  Εσείς από την δική σας την μεριά, σκεφτείτε τα πάντα δύο φορές.

 

Λέων ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Μην δίνετε και τόση πολλή σημασία, σε άτομα και σχόλια που έρχονται από την μεριά του πρώην συντρόφου σας. Αυτό είναι ίσως και μια τεχνική του, για να σας κάνει να τον ψάξετε και πάλι πρώτοι εσείς.

 

Παρθένος ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Αυτές τις 2 ημέρες εσείς πείτε τα λιγότερα, μέσα στην οικογένεια και την εργασία σας. Τώρα το μόνο που σας χρειάζεται είναι να δείτε τι ζητάει ο καθείς από εσάς, και τι μπορεί τελικά να σας προσφέρει…σε κάθε επίπεδο!

Ζυγός ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Είναι το τελευταίο και το πιο τυχερό  διάστημα. Ανεβάστε τους ρυθμούς σας και σίγουρα θα δείτε ότι καταστάσεις που ήταν σταματημένες, τώρα θα λειτουργήσουν υπέρ σας.

 

Σκορπιός ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟ

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αυτήν την εποχή, είναι να μην δώσετε περισσότερο χρόνο και βαρύτητα σε άτομα που δεν έχουν ακόμη δείξει τις αληθινές τους προθέσεις. Μπροστά σας έχετε και κάποια έκτακτα ταξίδια.

 

Τοξότης ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Αισθάνεστε ότι υπάρχουν άτομα, μέσα στους κύκλους σας που σας βλέπουν η λειτουργούν απέναντι σας ανταγωνιστικά. Από τον Μάιο σας περιμένει και πολλή δουλειά. Οι σχέσεις θα περάσουν από πολλά φίλτρα.

 

Αιγόκερως ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ

Νέες γνωριμίες έρχονται στον δρόμο σας και πιθανόν και να θέλετε να δείτε πια την ζωή σας, υπό ένα πρίσμα που θα εμπεριέχει και μια ερωτική σχέση. Προσοχή μόνο στα λάθη του παρελθόντος…να μην τα επαναλάβετε.

Υδροχόος ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Η αγάπη και η παθολογική αδυναμία που σας έχει το συντροφικό σας έτερο, δεν κρύβεται. Τώρα είναι και η δική σας η σειρά, για να μπορέσετε να ανταποδώσετε όλα αυτά και ακόμη περισσότερα.

 

Ιχθείς ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Αισθάνεστε ότι τώρα έχει έρθει και το κατάλληλο πλήρωμα του χρόνου, για να ανοίξετε κουβέντες με τον άνθρωπο σας, για το τι μπορεί να γίνει από εδώ και μετά. Πιθανόν και ένας γάμος να είναι το επόμενο βήμα.