Η τράπουλα της Ημέρας – Παρασκευή 01/05

Για όλους:

 

Κριός

Δεν θα μπορέσετε να βγείτε εύκολα, από την σχέση αυτή…καθώς ακόμη έχετε τις ελπίδες μέσα στην καρδιά σας, για κάτι καλύτερο. Από τον νέο μήνα, πάντως οι εκπλήξεις θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Ταύρος

Δεν είστε μόνοι σας. Ήδη γύρω σας υπάρχουν άτομα που σας θέλουν μέσα στην ζωή τους. Μέσα σε όλους αυτούς, μια καινούργια γνωριμία θα σας δελεάσει την καρδιά και το μυαλό.

 

Δίδυμοι

Ευτυχώς τα άστρα είναι με το μέρος σας. Αυτό είναι κάτι που θα σας δώσει ευκαιρίες και ευκολίες για να λήξετε και τα πρακτικά σας προβλήματα. Σας στηρίζει και το συντροφικό σας έτερο.

 

Καρκίνος                 

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια… της εποχής! Μπορείτε να κινηθείτε σε πιο υψηλούς ρυθμούς, για να φέρετε κοντά σας, το πρόσωπο που αγαπάτε. Χρήματα σας πλησιάζουν.

 

Λέων

Έχετε αποφασίσει να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην σχέση σας. Είναι κάτι που θα σας φέρει και πιο κοντά στον σύντροφο σας, που έχει και αυτός σκεφτεί κάποια πράματα.

Παρθένος

Από σήμερα και μέχρι να αλλάξει ο ζωδιακός μήνας, θα παρελάσουν από μπροστά σας νέα άτομα που θα σας τραβήξουν το ερωτικό ενδιαφέρον και μάλιστα πολύ.

 

Ζυγός

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλετε να επανασυνδεθείτε με κάποιον πρώην σας. Σοφό και τίμιο όμως θα ήταν από την μεριά σας, να του το πείτε άμεσα και ειλικρινά.

 

Σκορπιός

Θα χρειαστεί να είστε πιο προσεχτικοί μέσα στην εργασία σας και με τους συνεργάτες σας. Υπάρχουν ερωτικά φλερτ που μόνο σε δύσκολη θέση θα σας φέρουν τελικά.

 

Τοξότης

Αν τελικά το άτομο που έχετε γνωρίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, δεν σας δίνει αυτό που έχετε ανάγκη… τότε θα πρέπει και άμεσα να απομακρυνθείτε.

 

Αιγόκερως

Ευκαιρίες εργασιακής επιτυχίας και ανόδου, φέρνει ο Φεβρουάριος! Εσείς που είστε μόνοι, θα έχετε και πολλές νέες γνωριμίες που θα πρέπει να αξιολογήσετε.

 

Υδροχόος

Υπάρχει μια ψυχολογική κούραση, καθώς ακόμη δεν έχετε λάβει νέα από το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί. Βάλτε τα χρονικά σας όρια και αυτήν την φορά μην τα παραβείτε.

Ιχθείς

Νέα και σχόλια θα φέρουν οι γνωστοί σας για τον πρώην σας, που έχει πια χωρίσει. Από την δική σας μεριά, καλύτερα να κοιτάξετε τι θέλετε να κάνετε με την δική σας καθημερινότητα.