Ερωτική ΤΑΡΩ – Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 02+03/05

Για όλους:

ΚΡΙΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις στον κανόνα. Τώρα που εσείς έχετε βρει χρόνο για τον εαυτό σας το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να μιλήσετε πιο ανοιχτά στον άνθρωπο που έχει τραβήξει την αισθηματική σας προσοχή.

ΤΑΥΡΟΣ :  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Από σήμερα και μέχρι την είσοδο του Διδύμων,  έχετε πολλά να ακούσετε από φιλικά σας πρόσωπα, για τον πρώην σας που μάλλον έχει ξανα-φτιάξει την ζωή του! Μην σας πτοεί, αντιθέτως από τον Ιούνιο, σας περιμένουν και εσάς μεγάλες και μοιραίες αλλαγές στην ζωή σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΗΛΙΟΣ

Μπερδεμένα είναι τα λόγια και ακατανόητες οι πράξεις, που έρχονται από τον σύντροφο σας, αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα. Τώρα χρειάζεται να μιλήσετε εσείς πιο κάθετα και αυστηρά, έτσι ώστε οι ισορροπίες να έρθουν και πάλι μέσα στον δεσμό σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Αλλαγές και πάλι θα έχετε στον εργασιακό σας τομέα. Αυτά που ήδη κάνετε, και άλλα τόσα που θα απαιτήσουν οι γύρω σας. Όπως και να είναι τα πράματα, έχετε την πλήρη εύνοια του σύμπαντος, που όλα εν τέλει θα τα φέρετε εις πέρας.

 

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Αν τελικά τα πράματα και οι εξελίξεις, μέσα στην σχέση σας, δεν τρέχουν όπως εσείς τα έχετε ονειρευτεί, τότε πιθανόν και να πρέπει άμεσα να συζητήσετε με τον άνθρωπο σας και να βρείτε τι πιθανόν και να φταίει…έτσι ώστε να το επιλύσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ

Τα παραμύθια έχουν ένα τέλος. Πιθανόν και να πρέπει  τώρα να δείτε την αλήθεια, σε όλα αυτά που έχουν συμβεί και συνεχίζουν να συντελούνται στην αισθηματική σας ζωή. Αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε και με ποιον!

 

ΖΥΓΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Οι επικοινωνιακές εντάσεις, που έλαβαν χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα στον δεσμό σας, έχουν για ακόμη μια φορά, την αφετηρία τους, στο παρελθόν σας, που κατά καιρούς σας θυμάται και σας αναστατώνει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Όλη αυτή η εβδομάδα, θα έχετε πολλά ζητήματα που πρέπει να περάσουν από τα ικανά σα ς χέρια για να βρουν τις λύσεις τους. Μια καινούργια γνωριμία, από τους κοινωνικούς σας κύκλους, σίγουρα θα σας μαγνητίσει το

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Η πλειοψηφία του ζωδίου σας, προσεχώς θα αναχωρήσει για διακοπές. Εσείς που έχετε προσφάτως χωρίσει, από τον άνθρωπο σας, μην ψάξετε για κάτι νέο, καθώς όταν επιστρέψετε θα λάβετε πρακτικές προτάσεις για επανασύνδεση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Συμβαίνουν πολλά στην ερωτική σας σχέση, και τώρα έχει έρθει η σωστή ώρα και καιρός, για να τα συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, που δείχνει να έχει θέληση και όρεξη για λύσεις μόνιμες. Τους τρίτους αφήστε τους έξω από όλο αυτό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Όλα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα μέσα στην οικογενειακή – ερωτική σας ζωή, πιθανόν και να σας έχουν κρούσει τον κώδωνα ότι κάτι από την μεριά σας, θα πρέπει να διορθώσετε. Οι συζητήσεις με το ταίρι σας, σίγουρα θα σας διαφωτίσουν.

 

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΤΡΕΛΟΣ

Μην χάνεστε μέσα σε φλερτ και μην δίνετε τόσο από τον πολύτιμο χρόνο σας σε άτομα, που έχουν δείξει ότι απλά παίζουν! Όχι, οι άνθρωπος δεν αλλάζουν όσο και εσείς να εύχεστε το αντίθετο. Τα έχετε περάσει στο παρελθόν.