Η τράπουλα της Ημέρας – Δευτέρα 04/05/2020

Προβλέψεις για όλους:

ΚΡΙΟΣ :  ΕΞΙ ΚΑΡΟ

Δύο άτομα είναι βαθιά ερωτευμένα μαζί σας. Το ξέρετε και μάλλον αυτό σας κολακεύει.  Αυτό που όμως πρέπει να κάνετε είναι δώσετε και τις οριστικές σας απαντήσεις σε όλους. Δεν χρειάζεται να παίζεται καθώς στο τέλος όλο και κάποιος θα πικραθεί.

ΤΑΥΡΟΣ : ΕΝΝΕΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Μέσα σε αυτό το διάστημα, στην δική σας αισθηματική ζωή θα γίνουν πολλά ξεκαθαρίσματα που θα έχουν και μόνιμο χαρακτήρα. Τώρα που είστε και εσείς πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, θα θέσετε και τα όρια σας!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Οι φίλοι σας προσπαθούν να σας συμβουλέψουν λογικά και για το δικό σας τελικά καλό. Έχουν δει – αντιληφθεί πράματα που εσείς ίσως και να μην θέλετε να δείτε. Ακούστε τα πάντα και στον δικό σας χρόνο πάρτε τις προσωπικές σας αποφάσεις. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Φιλικά θα σας  ξανα-προσεγγίσει μια παλιά σας ερωτική ιστορία. Τώρα θα μπορέσετε και κάποια παλιά σας θέματα να τα βάλετε στο τραπέζι, και μια και καλή να τα λύσετε. Προς χάριν της εργασίας σας, θα χρειαστεί να κάνετε μια μετακίνηση ίσως και  μετοίκηση

ΛΕΩΝ : ΕΞΙ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Θα έχετε προσεχώς πολλά να πείτε με τον αγαπημένο σας, που έχει κάνει κάποιες αλλαγές στην ζωή του, έτσι ώστε η κοινή σας ζωή, να είναι πολλή πιο ομαλή. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας, θα βρουν μια  καινούργια ερωτική ιστορία, μέσα από την εργασία σας.  

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :  ΟΧΤΩ ΚΑΡΟ

Συμβαίνουν πολλά και ευχάριστε μέσα στην ζωή σας, και αυτό θα σας φέρει και πιο  κοντά στον άνθρωπο που αγαπάτε. Υπάρχουν και κάποιες οικονομικές ειδήσεις για ένα πιο παλιό σας κληρονομικό ζήτημα, που θα σας απαλύνουν λίγο τις καθημερινές σας υποχρεώσεις.

 

ΛΕΩΝ : ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Οι μέρες αυτές είναι άκρως σημαντικές για εσάς, καθώς θα μπορέσετε με τον άνθρωπο που αγαπιέστε, να έρθετε πιο κοντά σε μια λύση. Εσείς που ακόμη έχετε ανοιχτές υποθέσεις με το παρελθόν σας, ίσως και μέσα στην επόμενη εβδομάδα, να τις βρείτε και μπροστά σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ :  ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Ότι και να προσπαθήσετε αυτό το χρονικό διάστημα, σίγουρα θα το καταφέρετε. Στην αισθηματική σας ζωή, μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τις εκκρεμότητες και να βρείτε με τον αγαπημένο σας ισορροπίες, που θα σας πάνε νωρίς μέσα στον Μάιο  και σε μια πιο σοβαρή δέσμευση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Οι στιγμές απαιτούν σοβαρότητα. Υπάρχει μια επικοινωνιακή ένταση με το πρόσωπο που αγαπάτε… και θα πρέπει μέσα από διάλογο επί όλων  των θεμάτων, να την ξεπεράσετε. Φίλοι και γνωστοί, σίγουρα δεν θα πρέπει να ανακατευτούν στις τελικές σας αποφάσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Με τόσο μεγάλες αλλαγές που έχετε κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ζωή σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι έχετε μαγνητίσει και τα σωστά άτομα. Φιλία που έχει καιρό τώρα γίνει πιο ρομαντική, θα σας εκπλήξει  μέσα από μια αισθηματική εξομολόγηση.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΔΕΚΑ ΚΟΥΠΑ

Μάλλον οι συμπεριφορές του ατόμου που αγαπάτε, σας έχουν παραξενέψει. Δεν χρειάζεται να πιέσετε για να πάρετε άμεσα απαντήσεις, απλά αφήστε τον χρόνο για να σας κάνει τις όποιες αποκαλύψεις. Επίσης, από την εργασία σας, θα έχετε μια παραπάνω οικονομική ανταμοιβή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟ

Οι όποιες κακές και προβληματικές συνήθειες που έχει το ταίρι σας, θα διακοπούν. Δεν θέλει να κάνει άλλα πειράματα και να σας χάσει. Γενικότερα οι καταστάσεις θα ισορροπήσουν και μέσα στο επόμενο διάστημα, θα καταφέρετε μέχρι και να φτάσετε σε γάμο.

ΙΧΘΕΙΣ : ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Μην διακόπτετε την ροή της καθημερινότητας σας, για να ασχοληθείτε με άτομα που δεν σας δίνουν τον χρόνο και την παρουσία που ζητάτε. Μόνο μέσα από το πέρασμα του καιρού, θα μπορέσετε να εξάγετε τα ασφαλή σας συμπεράσματα για όλους.