Τσιγγάνικη κατάστρωση – Ρίξιμο 3ημέρου

Ερωτικές προβλέψεις:

Κριός Η ΒΙΒΛΟΣ

Μόνο ευχάριστα θα είναι οι επόμενες ημέρες, καθώς θα καταφέρετε με τον άνθρωπο που αγαπιέστε να έρθετε σίγουρα πιο κοντά, και να καταφέρετε να λύσετε όλες τις παλιότερες σας παρεξηγήσεις και λάθη.

Ταύρος Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΡΤΑ

Πολλά και πικάντικα έχετε μάθει για τον πρώην σας, και αυτό μάλλον σας κάνει πια να θέλετε να φύγετε από όλο αυτό… και να ψάξετε για μια νέα αγάπη. Σίγουρα τώρα ξέρετε τι θέλετε και πώς να το κατακτήσετε.

 

Δίδυμοι Ο ΑΝΤΡΑΣ

Αν δεν είστε και τόσο σίγουροι, για  αυτά που θέλετε να πείτε, ή απλά δεν αισθάνεστε τόσο βαθιά, καλύτερα να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από όλους και όλα, μέχρι να βρείτε τις ισορροπίες σας.

 

Καρκίνος ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ       

Η ερωτική σας διάθεση, είναι καταφανέστατη προς το άτομο που σας αφορά. Μην κάνετε κάτι περισσότερο και θα δείτε ότι από τα μέσα του μήνα, θα έχετε και τις σχετικές ανταποκρίσεις.

 

Λέων Η ΚΑΡΔΙΑ

Μην περνάτε στην επίθεση, αν ο σύντροφος σας ή τα περιβάλλοντα του, δεν μπορούν να σας καταλάβουν. Μπορείτε και απλά να μη πείτε τίποτα και διακριτικά να περάσετε τα μηνύματα σας.

 

Παρθένος Ο ΣΚΥΛΟΣ

Κάτι περιμένετε, μια απάντηση – κίνηση, από τον άνθρωπο που αγαπάτε ή κρυφά έχετε ερωτευτεί. Μέσα στο ερχόμενο 09+10/05 Σαββατοκύριακο, θα έχετε και μια πιο ιδιαίτερη αλλά ξεκάθαρη συζήτηση.

 

Ζυγός ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Μια νέα κατάσταση έχει αρχίσει και χτίζεται με κάποιον, από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Πιθανόν και να υπάρχουν ήδη και από τις δύο πλευρές, ερωτικά συναισθήματα, που θα εκδηλωθούν προσεχώς.

Σκορπιός Ο ΙΠΠΕΑΣ

Θα σας έρθουν μαντάτα από τον αγαπημένο σας, που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Πλέον μπορείτε να κινηθείτε με μεγαλύτερες ταχύτητες προς την κατεύθυνση ενός γάμου ή και παιδιού.

 

Τοξότης ΤΟ ΑΝΘΟΣ

Πολλές οι βελτιώσεις που τελικά θα προσπαθήσει να κάνει ο σύντροφος σας, στον δεσμό σας. Ίσως και πια να έχει καταλάβει όλα αυτά που του λέτε – συμβουλεύετε τόσο καιρό… και μόνο για το καλό του.

 

Αιγόκερως Η ΣΕΛΗΝΗ

Δεν σας νοιάζει το παρελθόν, που τώρα τελευταία σας έχει χτυπήσει την πόρτα. Μέσα σας ξέρετε, ότι τίποτα σοβαρό δεν έχει αλλάξει… άρα κάθε νέα ευκαιρία… απλά θα πάει χαμένη και πάλι.

 

Υδροχόος Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Πολλά αυτά που σας προτείνει, ο αγαπημένος σας, και εσείς ακόμη δεν είστε έτοιμοι για να ανταποκριθείτε. Δηλώστε ότι χρειάζεστε παραπάνω χρόνο και σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε.

Ιχθείς ΤΟ ΚΕΡΜΑ

Οι επικοινωνιακές αντιθέσεις που έχουν ανακύψει μέσα στην σχέση σας, σας έχουν κάνει και σκέφτεστε πια πολύ αναλυτικά, όλα τα σενάρια για την πορεία με τον άνθρωπο σας. Επίσης, ρίξτε και μια προσεχτική ματιά στα οικονομικά και στα επαγγελματικά σας.