Η τράπουλα της Ημέρας – Τετάρτη 06/05

Προβλέψεις για όλους:

Κριός ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Είστε επιρρεπείς στην αγάπη και αυτό σας κάνει να πηγαίνετε πίσω σε καταστάσεις που εσείς θέλετε να ολοκληρώσετε. Με την εύνοια του κυβερνήτη σας αλλά και της Αφροδίτης, μπορείτε να έχετε και μεγάλες επιτυχίες στην εργασία σας.

Ταύρος ΤΟ ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Αν και δεν ξέρετε και τόσο πολλά για το άτομο που θέλετε αισθηματικά, αλλά συνεχίζετε να βγάζετε μια δύσκολη συμπεριφορά, που έχει βάλει φρένο στις επιδιώξεις και των δύο σας. Δείτε καλύτερα τις επικοινωνίες, και μην φοβάστε… όλα θα έρθουν όπως θέλετε.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΕΞΙ ΚΑΡΟ

Είστε από τους τυχερούς της εποχής, που θα δείτε αυτόν που αγαπάτε, να επιστρέφει κοντά σας και να σας προσφέρει αυτά που τόσο καιρό του ζητάτε. Σίγουρα να είστε προετοιμασμένοι για καταστάσεις που θα σας ενδιαφέρουν.

 

Καρκίνος ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ   

Εσείς απλά πρέπει να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, σε αυτήν την κατάσταση την περίπλοκη που τρέχει αυτήν την εποχή στην ζωή σας. Μπορεί να έχετε κάνει λάθος στις επικοινωνίες, αλλά μπορείτε να το διορθώσετε σίγουρα.

 

Λέων Ο ΑΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Δεν αισθάνεστε ότι υπάρχει σοβαρή ένωση, με το πρόσωπο που είστε μαζί. Οι συζητήσεις που θα έρθουν αυτό το χρονικό διάστημα …θα σας φωτίσουν το μονοπάτι των σκέψεων σας και μέχρι να λήξει ο Μάιος, θα έχετε πάρει τις αποφάσεις σας.

 

Παρθένος ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Αυτή η παρατεταμένη αναμονή που σας έχει βάλει το συντροφικό σας έτερο, μάλλον έχει αρχίσει και σας απογοητεύει. Είναι στο δικό σας το χέρι να μιλήσετε και να ξεφύγετε από αυτήν την στασιμότητα…  με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Ζυγός ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Συμβαίνουν πολλά και ενδιαφέροντα αυτήν την περίοδο μέσα στην ερωτική σας ζωή, και εσείς απλά καλείστε να σταματήσετε να ασχολείστε με το παρελθόν και να δείτε τι μπορείτε τώρα να κερδίσετε εκ νέου!

 

Σκορπιός ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Υπάρχουν προτάσεις για εσάς, από τον αγαπημένο σας, που θα σας ξαφνιάζουν.  Είστε στα καλύτερα σας και αυτό είναι κάτι που θα σας οδηγήσει ακόμη και σε μια δέσμευση που θα κάνει … και πολλά τρίτα στόματα να κλείσουν οριστικά.

 

Τοξότης ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Κάποιες τροποποιήσεις… που έρχονται μέσα από προτάσεις του αγαπημένου σας, σίγουρα σας κάνουν να σκέφτεστε που πάει όλο αυτό που έχετε χτίσει στο μεταξύ σας. Μπορείτε να κάνετε και τις δικές σας προτάσεις που σίγουρα έχουν την βαρύτητα τους.

 

Αιγόκερως ΤΟ ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Υπάρχουν γύρω σας αρκετά άτομα, που θέλουν να σας μιλήσουν για αγάπη και συναισθήματα, αλλά δεν είστε πιο τόσο χαλαροί για να ξεκινήσετε κάτι. Μάλλον ακόμη έχετε μέσα στην ψυχή σας, τις ανασφάλειες του παρελθόντος.

Υδροχόος ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Αποφασίστε και μιλήστε πιο καθαρά στον άνθρωπο που αγαπάτε.  Θα καταφέρετε πολλά και θα κλείσετε όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει. Επίσης, στα εργασιακά σας θα έρθουν χρήματα και προτάσεις που θα σας αλλάξουν το ποιοτικό επίπεδο.

 

Ιχθείς ΤΟ ΕΞΙ ΚΟΥΠΑ

Ξεκινήστε να ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας και θα δείτε ότι όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Μην δώσετε σημασία σε παλιά καλέσματα…, άλλωστε θα βρείτε νέα ενδιαφέροντα μέσα από τους κοινωνικούς – φιλικούς σας κύκλους.