Ερωτική Αστρολογία Εβδομάδα 11-17/05

Για όλους και όλα:

Κριός

Κυνηγήστε λίγο περισσότερο την αγάπη και θα δείτε ότι αυτό θα σας φέρει και πιο κοντά, στην ερωτική ευτυχία που τόσο καιρό αναζητάτε. Ακόμη και εσείς που έχετε χωρίσει, άμεσα θα λάβετε προτάσεις για επανασύνδεση.

Ερωτικό ταίριασμα με : Ζώδια του Νερού

Ταύρος

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια αυτής της εποχής, που θα μπορέσετε κάποια ζητήματα στην εργασία αλλά στην οικογενειακή σας καθημερινότητα να τα ξεπεράσετε. Επιπροσθέτως, φέτος θα γίνουν και σημαντικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή.

Ερωτικό ταίριασμα με : Ζώδια του Αέρα

 

Δίδυμοι

Η τύχη είναι πραγματικά στο πλευρό σας, και αυτό που θέλετε είναι να κάνετε κάποια επόμενα βήματα πιο κάτω. Εσείς που είστε ερωτικά μόνοι σας, θα σας αποκαλυφθεί τις επόμενες ημέρες μια προσωπικότητα που σίγουρα θα σας αναστατώσει τουτοιοτρόπως.

Ερωτικό ταίριασμα με : Ζώδια του Αέρα

 

Καρκίνος                 

Είστε πλήρως χαμένοι και απορροφημένοι στην εργασία σας, και μάλλον πρέπει να δώσετε και λίγο παραπάνω χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους. Πιθανόν και στον κύκλο σας ήδη κάτι να χτίζετε. Οι εκπλήξεις θα έρθουν από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα.

Ερωτικό ταίριασμα με : Ζώδια της Γης 

Λέων

Είστε απόλυτα σίγουροι, ότι δεν μπορείτε κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες να συνεχίσετε με το άτομο που έχετε σχέση. Οι συζητήσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν δεν σας έχουν δώσει λύσεις, άρα το καλύτερο είναι να περάσετε στις αποφάσεις σας.

Ερωτικό ταίριασμα με : Ζώδια της Φωτιάς  

 

Παρθένος

Πολλά αυτά που σας λείπουν από την ερωτική σας καθημερινότητα. Ίσως και να πρέπει πια να βάλετε τα όρια σας και να δημιουργήσετε ένα καλό κλίμα με τον άνθρωπο σας. Κάποιοι από εσάς, εντός του  δευτέρου  6μήνου του έτους, θα περάσουν και σε πιο σοβαρές δεσμεύσεις.

 

Ζυγός

Ότι και να έχει συμβεί στο παρελθόν σας, μάλλον και θα πρέπει να το δείτε πια σαν εμπειρία. Τώρα θα παρελάσουν από μπροστά σας νέα άτομα που μπορούν να σας δώσουν αυτό που έχει ανάγκη η καρδιά αλλά και το

Ερωτικό ταίριασμα με : Ζώδια του Νερού

 

Σκορπιός

Η ζωή θα σας κάνει το χατίρι…, και θα σας φέρει κοντά σας κάποιον που καιρό τώρα ζητάτε. Να είστε σε μια εσώτερη λοιπόν ετοιμότητα καθώς, μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, θα έχετε νέα του ή και την ίδια την παρουσία του.

Ερωτικό ταίριασμα με : Ζώδια του Αέρα

 

Τοξότης

Θα πρέπει άμεσα να κάνετε τα επικοινωνιακά σας ξεκαθαρίσματα που σίγουρα θα φέρουν και την αρμονία μέσα στην σχέση σας. Οι ελεύθεροι θα κάνουν νέες γνωριμίες που όλο και κάτι στο τέλος θα τους τραβήξει την προσοχή.

Ερωτικό ταίριασμα με : Ζώδια του Αέρα

Αιγόκερως

Στην πλάτη σας έχετε βάλει πολλά και μάλλον αυτό σας παίρνει από τον χρόνο σας στην σχέση και στον άνθρωπο σας. Οι μέρες πάντως θα σας βρουν και τους δύο σε μια καλή κατάσταση, όπου και μπορείτε να συζητήσετε πράματα για το μέλλον σας.

Ερωτικό ταίριασμα με : Ζώδια της Φωτιάς  

 

Υδροχόος

Μην έχετε πια καμία αγωνία για το πώς πρέπει να κινηθείτε στο από εδώ και μετά, που είστε ελεύθεροι. Η τύχη είναι κοντά σας και θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με αξιόλογα άτομα, και κάπως έτσι και ένας νέος έρωτας να ανακύψει.

Ερωτικό ταίριασμα με : Ζώδια του Νερού

 

Ιχθείς

Με τον Άρη υπέρ σας, εσείς θα έχετε μια άκρως ανεβασμένη ψυχολογία που θα σας βοηθήσει στο να ξεπεράσετε κάποια πρακτικά ζητήματα στην δουλειά σας. Από τους λίγους που έχετε μια σοβαρή σχέση, μερικοί θα δεχτούν πρόταση για γάμο!

Ερωτικό ταίριασμα με : Ζώδια της Γης