Ερωτική ΤΑΡΩ – Προβλέψεις 3ημέρου

Για όλους:

ΚΡΙΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Μπορεί να συζητάτε με τον σύντροφο σας, αλλά ακόμη δεν έχετε πάρει και τις τελικές αποφάσεις. Υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις που έρχονται από την μεριά του, αλλά είναι μόνο προσωρινές.

ΤΑΥΡΟΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Τα σχέδια σας θα υλοποιηθούν στον εργασιακό τομέα, και θα σας ανοίξουν τους δρόμους, έτσι ώστε να συζητήσετε και με το ταίρι σας, για κάτι περισσότερο τον Ιούνιο!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Κρατήστε αποστάσεις από άτομα που δεν έχουν ακόμη δείξει τις αληθινές τους προθέσεις. Ξέρετε τι σας χρειάζεται άρα, καλύτερα να εστιάσετε μόνο σε αυτό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Σκορπάτε τον χρόνο σας, σε άτομα που δεν είναι κοντά σας… και κάνετε ότι μπορείτε με την σκέψη και την διπλωματική οδό, για να κρατάτε τις πόρτες μόνιμα ανοιχτές.

 

ΛΕΩΝ : Ο ΗΛΙΟΣ

Ευχάριστα φλερτ τρέχουν γύρω σας και εσείς απλά είστε αδιάφοροι. Είναι ένα διάστημα που πρέπει να δείτε πιο σοβαρά τα θέματα της οικογένειας σας αλλά και της γενικότερης εργασίας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ

Θα καταφέρετε τελικά να ξεπεράσετε όλα τα ζητήματα που έχετε φορτωθεί αυτό το χρονικό διάστημα και σε δεύτερο τόνο, μπορείτε να δείτε και πιο σφαιρικά την σχέση σας.

 

ΖΥΓΟΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Μην λέτε τα προσωπικά σας δεδομένα σε οικείους σας κύκλους. Με τόσο δύσκολα αστρολογικά φαινόμενα, πιθανόν και να διαρρεύσουν σε άτομα που σας ζηλεύουν.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Έχετε την αυτοπεποίθηση για να αλλάξετε κάτι μέσα στην σχέση – γάμο σας. Σε όλα αυτά θα παίξει και καταλυτικό ρόλο, και η μόνιμη πια άνοδος των οικονομικών σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Είστε φορτισμένοι και νιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά με το ταίρι σας. Κρατήστε την διπλωματική σας ικανότητα, μιλήστε πιο ανοιχτά και θα δείτε ότι όλα μπορείτε να τα διορθώσετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Επεξεργαστείτε όλα αυτά που έχουν έρθει στον δρόμο σας, και θα δείτε τι αξίζει να κρατήσετε. Στην εργασία σας, υπάρχουν άτομα που σας ανταγωνίζονται, χωρίς αυτό όμως να σας ανησυχεί. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Δεν έχετε και πολύ χρόνο στην διάθεση σας, καθώς τώρα το ταίρι σας, σας έχει πιέσει έτσι ώστε να δώσετε απαντήσεις για το πώς βλέπετε πια το κοινό σας μέλλον.

ΙΧΘΕΙΣ :  Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Η τύχη είναι κοντά σας, και αυτό που έχει τώρα την μέγιστη του σημασία, είναι να βρείτε τους τρόπους που θα επωφεληθείτε στο μέγιστον και μόνιμα. Χρήμα και άνοδος, στα προσεχώς.