Η μαντική τράπουλα του Ιεροφάντη προβλέπει άμεσες δεσμεύσεις

Ερωτικές προβλέψεις για τον επόμενο 1 μήνα:

Κριός ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Χρήματα και κάποιες νέες επαγγελματικές προτάσεις πλησιάζουν. Κοιτάξτε τα πάντα δύο φορές και μέσα από ωριμότητα αποφασίστε υπέρ των συμφερόντων σας.

Εύνοια με ζώδια: Του Μεταβλητού Σταυρού 

Ταύρος  ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Πολλές οι ερωτήσεις που τρέχουν μέσα στο μυαλό σας για το πρόσωπο που έχετε βάλει στις σκέψεις σας. Ακόμη θα χρειαστεί να περιμένετε και μέχρι οι συνθήκες να φέρουν την περισσότερη οικειότητα.

Εύνοια με ζώδια:  Του Σταθερού Σταυρού 

 

Δίδυμοι   ΤΑ ΒΟΔΙΑ

Είστε από τους πιο τυχερούς του τελευταίου χρονικού διαστήματος, όπου και θα δείτε τους κόπους σας, σε εργασία και προσωπική ζωή, να φέρνουν τα ποθητά αποτελέσματα.

Εύνοια με ζώδια:  Του Παρορμητικού Σταυρού 

 

Καρκίνος   Ο ΑΝΤΡΑΣ

Θα χρειαστεί να δώσετε πολύ περισσότερη πια σημασία στην οικογένεια σας, όπου έχουν χαθεί λίγο οι ισορροπίες ένεκα κάποιον τρίτων προσώπων και καταστάσεων.

Εύνοια με ζώδια:  Του Μεταβλητού Σταυρού 

Λέων Η ΠΟΛΗ

Δεν υπάρχει και μεγάλη ακόμη χρονική απόσταση,  από τον τελευταίο σας χωρισμό και αυτό είναι κάτι που ίσως και να σας βάζει σε πιο βαθιές σκέψεις γύρω από μια επανασύνδεση.

Εύνοια με ζώδια:  Του Σταθερού Σταυρού 

 

Παρθένος   Η ΚΑΡΔΙΑ

Το καινούργιο πρόσωπο που έχει μπει στην ζωή σας, μάλλον πιο πολύ σας προβληματίζει παρά σας κάνει ευτυχισμένους. Αυτό είναι και κάτι που ήδη σας βάζει σε διαδικασίες βαθύτερης σκέψης.

Εύνοια με ζώδια:  Του Μεταβλητού Σταυρού 

 

Ζυγός  ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Δεν θα βρείτε μια νέα αγάπη, αν πρώτα δεν απεγκλωβίσετε το μυαλό και την καρδιά σας, από όλα αυτά που έχουν γίνει σε παρελθόντες χρόνους. Κάντε άμεσα την προσπάθεια σας.

Εύνοια με ζώδια: Του Παρορμητικού Σταυρού 

 

Σκορπιός   Ο ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

Δεν έχετε ακόμη καταλάβει, ότι κάποιος από τις παρέες σας,  θέλει να σας πλησιάσει πολύ περισσότερο  αισθηματικά. Μέσα στο δεύτερο 10ήμερο του μήνα, θα έχετε εκπλήξεις.

Εύνοια με ζώδια:  Του Μεταβλητού Σταυρού 

 

Τοξότης  Η ΠΥΛΗ

Μην πολεμάτε τα συναισθήματα σας, και σίγουρα μην δείχνετε την αρνητική σας πλευρά σε άτομα που σας συμπαθούν. Όλα έχουν την λύση τους, αν και εσείς το θέλετε.

Εύνοια με ζώδια: Του Παρορμητικού Σταυρού 

 

Αιγόκερως  Ο ΟΥΡΑΝΟΣ

Θα έχετε πολλές και σημαντικές αλλαγές το προσεχές διάστημα, στην αισθηματική σας καθημερινότητα. Πιθανόν και να χρειάζεται να συζητήσετε περισσότερο με τον άνθρωπο σας.

Εύνοια με ζώδια: Του Σταθερού Σταυρού 

 

Υδροχόος    ΤΟ ΣΠΑΘΙ

Τα ερωτευμένα μάτια κάποιου από την εργασία σας, θα δείτε να σας εκφράζουν όλη την αλήθεια τους. Πολλές οι νέες σχέσεις και οι επανασυνδέσεις που θα προκύψουν.

Εύνοια με ζώδια: Του Παρορμητικού Σταυρού 

Ιχθείς  Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

Μην δίνετε σημασία στα ανταγωνιστικά σχόλια, που έρχονται από κάποιον πρώην σας. Πιθανόν και να μην μπορεί να αντέξει άλλο πια μακριά σας.

Εύνοια με ζώδια: Του Σταθερού Σταυρού