Η τράπουλα της Ημέρας – Δευτέρα 11/05/2020

Κριός Το Έξι Καρό

Είστε το ζώδιο που μέσα στον τρέχοντα μήνα του Μαΐου… θα έχετε μια είδηση, από το χαμένο σας παρελθόν… που θα συσχετίζεται με επιστροφή του πρώην αγαπημένου σας.

Ταύρος Το Οχτώ Σπαθί

Μάλλον κάτι δεν έχετε καταλάβει σωστά, για το άτομο που αγαπάτε. Έχει ήδη πολύ φορτωμένο πρόγραμμα και θα πρέπει από την μεριά σας, να δείξετε μια παραπάνω υπομονή!

Δίδυμοι Το Τρία Κούπα

Υπάρχει μια παρεξήγηση που ακόμη δεν έχει λυθεί, με κάποιο άτομο που σας αφορά. Πιθανόν και να πρέπει εσείς τελικά να πάρετε την πρωτοβουλία για να ξεπεραστεί αυτό το άσχημο γεγονός.

Καρκίνος Το Εφτά Καρό

Δεν σας ενδιαφέρει και πολύ, να εμπλακείτε σε μια επανασύνδεση με τον πρώην σας. Τώρα είστε σε μια φάση που έχετε πολλά που πρέπει να τακτοποιήσετε σε εργασία και κοινωνικό περίγυρο.

Λέων Το Εννέα Σπαθί

Αυτόν που σιωπηλά θέλετε… σας θέλει και αυτός! Εντός της επόμενης εβδομάδας, θα μπορέσετε να βρείτε και τις λύσεις που θα σας κάνουν να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας.

Παρθένος Το Τέσσερα Μπαστούνι

Είστε μέσα σε μια καλή διάθεση, που μπορείτε να λύσετε όλα τα προβλήματα που βγαίνουν στον δρόμο σας. Ακόμη και τον τόσο δύσκολο σας σύντροφο, θα τον κάνετε να έρθει πιο κοντά σας.

Ζυγός Το Δέκα Καρό

Τα συναισθήματα σας, έχουν μπει στον πάγο. Έχετε περάσει ένα πολύ δύσκολο διάστημα όπου οι δυσκολίες μέσα στην σχέση σας, σας έχουν κάνει να σκέφτεστε ακόμη και τον άμεσο χωρισμό.

Σκορπιός Το Δέκα Κούπα

Νέα και σχόλια, θα σας φέρουν οι φίλοι σας από κάποιον που έχει καιρό δείξει τώρα, ότι σας θέλει. Είναι τώρα στην δική σας ευχέρεια να μπορέσετε να ανοίξετε το πράσινο φως… για κάτι περισσότερο.

Τοξότης Το Πέντε Κούπα

Το συντροφικό σας έτερο, θα κάνει πλέον για εσάς πολλά περισσότερα και ίσως και κάπως έτσι να έρθει και πάλι μέσα στον δεσμό σας, αυτό το ρομαντικό θετικό κλίμα!

Αιγόκερως Το Τρία Καρό

Δεν θέλετε να δώσετε δικαιώματα για σχόλια, στους κύκλους σας. Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις από παλιά, αλλά τώρα είναι και το σωστό διάστημα, για να βάλετε σε όλα αυτά ένα στοπ!

Υδροχόος Το Έξι Σπαθί

Είναι ξεκάθαρο μέσα σας, τι θέλετε. Τώρα υπάρχουν και οι δράσεις που θα σας ενώσουν μόνιμα με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Τα χρήματα σίγουρα δεν θα σας λείψουν.

Ιχθείς Το Τέσσερα Μπαστούνι

Πολλά αυτά που πρέπει άμεσα να τελειώσετε. Μέχρι ο Ήλιος, να έρθει στους Διδύμους… εσείς και το δύσκολο άτομο που αγαπιέστε σίγουρα θα είστε μαζί και αυτό θα έχει μόνιμο χαρακτήρα.