Η τράπουλα της Μάντισσας – Δώρα επανασύνδεσης για όλα τα ζώδια

Προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο:

Κριός – ΤΟ ΣΠΑΘΙ

Μαζέψτε τις δυνάμεις και τα μυαλά σας. Μπορεί να περνάτε μια δύσκολη φάση, αλλά από το ερχόμενο διάστημα θα καταφέρετε να λύσετε όλα τα προβλήματα και να έρθετε στην κανονική σας ισορροπία. Τα οικονομικά σας, θα πάρουν την ανιούσα.

Ταύρος – Η ΤΡΙΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Αν δώσετε λίγο παραπάνω χρόνο στο άτομο που έχετε ερωτευτεί. Θα έχετε τις ανταποκρίσεις που θέλετε, μέσα σε αυτόν τον μήνα. Μέχρι τότε καλό είναι να κλείσετε … όλες τις τυχόν εκκρεμείς σας υποθέσεις που σας υποδαυλίζουν το μέλλον.

 

Δίδυμοι – ΤΑ 4 ΚΕΡΜΑΤΑ

Μην φορτώνεστε συνέχεια με προβλήματα από το παρελθόν. Ξέρετε ότι τώρα υπάρχουν τρόποι, που όλα μπορείτε να τα τακτοποιήσετε και να βάλετε τον κάθε έναν που σας απασχολεί στην θέση του. Αυτό σίγουρα θα πρέπει να ισχύει και στην προσωπική σας ζωή.

 

Καρκίνος – Η ΕΝΟΧΗ ΚΑΡΔΙΑ  

Έχετε μεγάλο άγχος, για όλα αυτά που ακόμη δεν έχετε καταφέρει να κάνετε με το άτομο που αγαπάτε. Οι μέρες από τις αρχές των Διδύμων, θα σας φέρουν πιο κοντά σε καταστάσεις που θα σας ενισχύσουν κυρίως οικονομικά και ψυχολογικά.

 

Λέων – Ο ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Δίπλα σας πάντα έχετε τον σύντροφο σας, που μπορεί και θέλει να σας υποστηρίζει. Τώρα που και η σχέση σας, έχει πάρει μια πιο σωστή – δομημένη πορεία, θα καταφέρετε εντός αυτού του μήνα, να φτάσετε ακόμη και σε έναν γάμο.

 

Παρθένος – ΤΟ ΜΩΡΟ

Μάλλον δέχεστε πίεση, από κάποιον ίσως και πρώην σας, για να μπορέσετε να ξεχάσετε όλα τα παλιά, και να κάνετε την πρακτική σας προσπάθεια για επανασύνδεση. Ακούστε τις προτάσεις και στον δικό σας χρόνο σκεφτείτε τα πάντα!

 

Ζυγός – Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Εκπλήξεις έχει αυτό το χρονικό διάστημα, για εσάς καθώς στην εργασία σας, θα λάβετε εύσημα και χρήματα, από εκεί που δεν το περιμένετε. Ο ερωτικός σας τομέας, θα πάρει και πάλι την άνοδο, μέσα από ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

 

Σκορπιός – ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Θα πρέπει να σκεφτείτε λίγο πιο βαθιά, τι πραγματικά συμβαίνει μέσα στην σχέση σας και όλα έχουν σταματήσει να εξελίσσονται όπως τα είχατε προγραμματίσει. Ο σύντροφος σας, θέλει να σας μιλήσει πιο ανοιχτά, και μαζί να βρείτε τις λύσεις.

Τοξότης – Ο ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ

Κάποια οικονομικά θέματα, θα λάβουν θετικό τέλος. Τώρα και εσείς από την μεριά σας μπορείτε να δράσετε και να φέρετε σε μια ισορροπία την εργασία αλλά και την προσωπική σας ζωή.

Αιγόκερως – Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Θα χρειαστεί να κάνετε ακόμη λίγο υπομονή, καθώς όλα δείχνουν ότι το άτομο που έχετε καιρό τώρα ερωτικά βάλει στον στόχο σας, θα ανταποκριθεί. Μέσα στην νέα εβδομάδα, θα έχετε επικοινωνίες και προσκλήσεις για πιο προσωπική συνάντηση.

 

Υδροχόος – Η ΑΣΤΡΑΠΗ

Ακόμη δεν έχετε την οικειότητα που θέλετε, με τον νέο σας σύντροφο. Αυτό είναι μόνο θέμα λίγου χρόνου για να λήξει και εσείς οι δύο να μιλάτε και να συναντιέστε πιο πολύ. Από τους εν σχέση, που πάνε για γάμο… οι περισσότεροι θα έχουν και κάποια… εξτρά καλά μαντάτα!

Ιχθείς – Ο ΗΛΙΟΣ

Ο χρόνος σας δεν μπορεί να συνεχίσει να σπαταλιέται, σε άτομα και καταστάσεις που μάλλον δεν έχουν τίποτα ενδιαφέρον να σας προσφέρουν. Από το τέλος του Μαΐου, μερικοί θα έχουν και επιστροφές παλιών συντρόφων.