Τσιγγάνικη κατάστρωση – Ποιος θα γίνει ο μελλοντικός σου σύντροφος?

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-4 εβδομάδες:

Κριός  ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

Κάποιος που σας έχει επιθυμήσει πολύ, σκέφτεται από τον καινούργιο μήνα, να ξεκινήσει μαζί σας, τις επικοινωνίες. Σίγουρα θα είναι μεγάλη έκπληξη για εσάς…και όχι μόνο!

Ταύρος ΤΟ ΦΩΣ

Είναι ένα καταπληκτικό χρονικό διάστημα, που μπορείτε να κάνετε όλες αυτές τις αλλαγές που έχετε καιρό τώρα προγραμματίσει, σε εργασία αλλά και προσωπική ζωή. Ο Ιούνιος… είναι πολλά υποσχόμενος.

 

Δίδυμοι Η ΓΑΙΑ

Όσα και να έχετε πει και προσφέρει κατά καιρούς, στον άνθρωπο που αγαπάτε, δεν έχετε ακόμη διαπιστώσει, και κάτι ανάλογο από την δική του μεριά. Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε τα πάντα σφαιρικά.

 

Καρκίνος ΤΟ ΑΣΤΡΟ        

Κάποιες στιγμές αισθάνεστε ότι είστε τόσο μόνοι. Αυτό σίγουρα έχει να κάνει και με τον τρόπο της ζωής σας, που δεν είναι και τόσο πια προσανατολισμένος, στην προσωπική σας καθημερινότητα.

 

Λέων ΤΟ ΠΥΡ

Θα πρέπει να πέσουν οι εντάσεις, με τον άνθρωπο που αγαπάτε, καθώς μόνο επαναλαμβάνεστε. Ξέρετε και οι δύο τι φταίει, άρα μιλήσετε ώριμα και μέσα από επιχειρηματολογία και προτάσεις.

 

Παρθένος Ο ΑΝΤΡΑΣ

Αυτά που σας ενώνουν με τον άνθρωπο σας, είναι πολλά αλλά σίγουρα υπάρχουν και κάποια θολά σημεία, από το παρελθόν του, που σας κάνουν μόνιμα και αισθάνεστε ανασφαλείς.

 

Ζυγός ΤΟ ΥΔΩΡ

Έχετε μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα, μόνοι σας και έχετε αρχίσει ήδη να σκέφτεστε το ερωτικό σας παρελθόν. Κάποιοι, ίσως και να κάνουν την επικοινωνιακή κίνηση για επανασυνδέσεις.

 

Σκορπιός Η ΑΜΜΟΣ

Μέσα στον επόμενο μήνα, θα τύχετε κάποιων θετικών αλλαγών, στην οικονομική – εργασιακή σας καθημερινότητα και αυτό σίγουρα θα σας βοηθήσει να ξεμπλέξετε και το κουβάρι των αισθηματικών σας.

Τυχερό νούμερο : 3

 

Τοξότης Ο ΑΕΡΑΣ

Μια ερωτοφιλία, τείνει να γίνει συναίσθημα. Μέσα στον τρέχοντα μήνα, θα έχετε μεγάλες ερωτικές αποκαλύψεις, από κάποιον κοντινό σας φίλο – κοινωνικά γνωστό.

 

Αιγόκερως Η ΑΚΤΙΝΑ

Εσείς που έχετε χωρίσει, πρόσφατα ή πιο παλιά, από το τέλος του Μαΐου, θα έχετε μια είδηση, που ίσως και να βοηθήσει στο να επιτευχθεί μια επανένωση.

Υδροχόος ΟΙ ΠΥΛΕΣ

Όλα δείχνουν ότι έχει δημιουργηθεί μια ερωτική συνθήκη με κάποιον γνωστό σας. Είναι θέμα μόνο λίγων ημερών, για να σας έρθει και μια αισθηματική εξομολόγηση.

 

Ιχθείς ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

Αυτά που έχουν συμβεί μέσα στην οικογένεια και στα οικονομικά σας, εύκολα θα προσπεραστούν. Σίγουρα μετά, μπορείτε να συνεχίσετε και το καθημερινό σας πρόγραμμα.