Η τράπουλα της Ημέρας – Παρασκευή 22/05/2020

Για όλα τα ζώδια:

Κριός ΤΟ ΑΡΜΑ

Δεν χρειάζεται να είστε σε όλα θετικοί. Το ταίρι σας, έχει κάποιες φορές περίεργες συμπεριφορές και μάλλον σας ενοχλούν. Τώρα που τα πράματα είναι καλύτερα μεταξύ σας, σίγουρα θα μιλήσετε και θα λύσετε ότι μπαίνει ανάμεσα σας.

Ταύρος ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Θα μπορέσετε με μεγαλύτερη ευκολία αυτό το χρονικό διάστημα, να περάσετε τις θέσεις σας στον άνθρωπο που αγαπάτε, και αυτός να δεχτεί τα θέλω σας. Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια, που θα έχετε επιτυχίες και στα επαγγελματικά σας δρώμενα.

 

Δίδυμοι Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Η τύχη σας κοιτάζει κατάματα. Αυτή την φορά θα έχετε στον δρόμο σας ότι θέλετε, είτε αυτό είναι στην αγάπη είστε στα οικονομικά σας. Από αυτό το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε μια σειρά από σκέψεις και πράξεις, που θα σας αποδεσμεύσουν από το παρελθόν.

 

Καρκίνος Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ   

Όλα τα υδάτινα ζώδια, θα έχουν την τιμητική τους, και πόσο μάλλον  εσείς που ο Ερμής θα είναι δίπλα στην Αφροδίτη, για αρκετές μέρες ακόμη. Μπορείτε να ξεκαθαρίσετε όλα αυτά που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα, αλλά και λήξετε τυχόν παρεξηγήσεις με το άτομο που σας αφορά.

Λέων Η ΔΥΝΑΜΗ

Μεγάλη αλλαγή θα δείτε στον άνθρωπο σας, που το μόνο που ζητάει αυτό το χρονικό διάστημα, είναι να του δώσετε λίγο χρόνο παραπάνω, για να μπορέσει να κινηθεί άνετα και να κλείσει όλα τα προβλήματα, από το παρελθόν του. Οι φίλοι σας, έχουν κάτι καλό να σας ανακοινώσουν.

 

Παρθένος ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια του μήνα αυτού, και σίγουρα θα πρέπει να επιταχύνετε τους ρυθμούς σας και σίγουρα θα βρείτε λύσεις για όλα. Μια περίεργη πρόσκληση θα έχετε από τον πρώην σας, που θέλει να σας φέρει και πάλι μέσα στην ζωή του εκ νέου.

 

Ζυγός Ο ΗΛΙΟΣ

Θα χρειαστεί να μην πείτε πολλά, κάτω από αυτόν τον τόσο έντονο αστρολογικό ουρανό, καθώς ήδη το πρόσωπο που έχετε στο ερωτικό σας στόχαστρο, έχει διάθεση να σας πλησιάσει και αυτήν την φορά, με πολύ πιο ξεκάθαρες προτάσεις και ιδέες για το μέλλον σας.

 

Σκορπιός Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Είστε δοσμένοι μέσα σε εργασία και κοινωνικές υποχρεώσεις. Πιθανόν και να πρέπει να δώσετε παραπάνω χρόνο και σημασία στον άνθρωπο σας που δείχνει, ότι σας έχει ανάγκη αυτό το διάστημα. Για μερικούς ένα ταξίδι, θα φέρει και οικονομικά θετικά αποτελέσματα.

 

Τοξότης Η ΣΕΛΗΝΗ

Απορείτε και εσείς κάποιες φορές τι θέλει το συντροφικό σας έτερο, από εσάς και την πορεία σας, από την στιγμή που δεν υπάρχουν ακόμη και οι πιο σωστές συνθήκες για να κάνετε τα επόμενα σας βήματα. Από τα τέλη του μήνα, σας έρχονται και λεφτά από παλιά σας νομική υπόθεση.

 

Αιγόκερως Ο ΚΟΣΜΟΣ

Δεν μπορείτε ακόμη να βγάλετε τα ασφαλή σας συμπεράσματα, για το άτομο που τώρα προσφάτως έχετε γνωρίσει. Υπάρχουν πολλά που δεν ξέρετε, αλλά επειδή σας έχει ήδη συμπαθήσει πολύ, θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να έρθετε πιο κοντά εν τέλει.

Υδροχόος Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Είστε μπλοκαρισμένοι, με οικονομικές και οικογενειακές υποχρεώσεις, και δεν έχετε ακόμη παρατηρήσει, ότι ένα φιλικό σας πρόσωπο, έχει τρυφερά συναισθήματα για εσάς. Από τα τέλη του μήνα, οι προθέσεις και οι προτάσεις, θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

 

Ιχθείς Ο ΤΡΕΛΟΣ

Αποζητάτε την χαρά και την γαλήνη, με έναν νέο σύντροφο. Τώρα που έχουν περάσει από την καρδιά σας πολλοί… σας έχει μείνει η σοφία για να διαλέξετε με περισσότερη σύνεση τον επόμενο. Ήδη στους κοινωνικούς σας κύκλους, κινούνται προσωπικότητες που σας ενδιαφέρουν.