Οι Κάρτες των Αγγέλων – Δηλώσεις που θα γίνουν πράξεις

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο:

Κριός   Ακούγοντας 

Μην είστε βιαστικοί, για μια καινούργια σχέση. Ακόμη δεν έχετε βρει και τον πιο κατάλληλο υποψήφιο. Από τον μήνα του Ιουνίου… και μετά κάτι θα αλλάξει.

Ταύρος Η Πρόθεση 

Τα θέματα μέσα στην οικογένεια σας, που σας απασχολούν αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, ευτυχώς βρίσκουν την λύση τους. Ακόμη και παλιά – εκκρεμή διαζύγια τώρα μπορούν να ολοκληρωθούν.

 

Δίδυμοι Η Θεραπεία

Ευτυχισμένες ημέρες σας έρχονται από τον άνθρωπο σας, που τώρα έχει πλήρως καταλάβει τα σφάλματα του, και επιθυμεί να σας κάνει την ζωή – την σχέση πιο εύκολη. 

 

Καρκίνος Η  Παράδοση και η Απελευθέρωση

Κάποιες μικρές τροποποιήσεις που θέλετε να κάνετε στην καθημερινότητα σας, ίσως και να ενοχλήσουν τον σύντροφο σας, που μάλλον τα έχει υπολογίσει τελείως διαφορετικά.

 

Λέων Τα Νέα Ξεκινήματα 

Η ερωτική εξομολόγηση που έχετε κάνει σε κάποιον που αγαπάτε, τον έχει κάνει και σας σκέφτεται όλο το 24ωρο! Από την καινούργια εβδομάδα 25/04, να είστε σίγουροι ότι θα σας ψάξει πολύ!

 

Παρθένος Η Εισακουσθήσα προσευχή

Κοντεύετε να ξεφύγετε από τα παλιά σας λάθη, αλλά πραγματικά μην δημιουργήσετε νέα μέτωπα. Ίσως και πια να έχετε ανάγκη να μείνετε μακριά για ένα διάστημα από έρωτες και σχέσεις.

 

Ζυγός Η Μελέτη

Σας είναι παντελώς αδιάφορο πλέον τι κάνει ο πρώην σας και πως έχει συνεχίσει την ζωή του. Είστε εσείς σίγουρα σε μια πολλή καλύτερη ψυχολογία και κινείστε πια όπως θέλετε.

 

Σκορπιός Η Φιλία

Από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μέχρι τις αρχές του Ιουνίου… θα μπορέσετε να δείτε τον άνθρωπο σας, που μένει μακριά ή που δεν έχουν ευοδώσει οι καταστάσεις για να συναντηθείτε ακόμη.

 

Τοξότης Η Συγχώρεση

Κάποιες σοβαρές και τελικές του αποφάσεις, θέλει να σας ανακοινώσει ο αγαπημένος σας. Πολλοί από εσάς, ίσως και άξαφνα να μάθουν για απογόνους ή να λάβουν πρόταση για συγκατοίκηση.

 

Αιγόκερως Η Παιχνιδιάρικη Διάθεση

Η διάθεση σας είναι λίγο βαριά, και μάλλον σε αυτό φταίει η παρατεταμένη παθητική στάση που κρατάει το άτομο που έχετε καιρό τώρα στο μυαλό σας.

 

Υδροχόος Η Νέα Αγάπη

Είστε το αντικείμενο πόθου για κάποιον που ζητάει να σας δει. Οι επόμενες ημέρες θα φέρουν μόνο θετικές δράσεις που θα σας ενώσουν πια σαν ζευγάρι.

Ιχθείς  Τα Παιδιά

Λίγο ακόμη υπομονή αν κάνετε, σίγουρα θα έχετε το αισθηματικό αποτέλεσμα που καρτερείτε. Υπάρχουν τώρα και οι σωστές προδιαγραφές για μια οριστική επανασύνδεση.