Τσιγγάνικη τράπουλα – Ποιά ζώδια θα δουν τον πρώην τους να επιστρέφει?

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο:

ΚΡΙΟΣ : ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΡΤΕΣ

Μόνο εσείς ξέρετε πως νοιώθετε, μετά από όλα αυτά τα γεγονότα που έχουν συντελεστεί το τελευταίο διάστημα μέσα στην σχέση σας. Ίσως και τώρα να πρέπει να πράξετε μέσα από τις αποφάσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ : ΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ

Ευτυχισμένες ημέρες σας περιμένουν μέσα στον δεσμό σας, και αυτό θα είναι και η αρχή για πολλούς από εσάς, έτσι ώστε μέσα στο επόμενο τρίμηνο να οργανώσετε συγκατοίκηση ή και γάμο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ

Υπάρχουν διάφορα πρόσωπα γύρω σας, που θέλουν να σας μιλήσουν για τα συναισθήματα σας. Μάλλον ακόμη δεν είστε έτοιμοι για να μπείτε μέσα σε μια σχέση με απαιτήσεις!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :  ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ

Υπάρχουν κάποιες προτάσεις από την μεριά του συντρόφου σας, γύρω από το κοινό σας μέλλον. Θα σας βρουν σύμφωνους και με τα δικά σας θέλω. Χρήματα και άνεση γενικότερα, θα έχετε από τον Ιούνιο.

ΛΕΩΝ : Η ΚΑΡΔΙΑ

Οικογενειακά ζητήματα του παρελθόντος ή και εκκρεμή διαζύγια, από το τέλος του μήνα αυτού, θα λήξουν υπέρ σας. Τώρα θα είστε σε όλα σας άνετοι, για να πάτε την ζωή σας εκεί που το έχετε ονειρευτεί.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΑΝΤΡΑΣ

Θα πρέπει να τελειώσετε με τις παλιές σας υποθέσεις στον ερωτικό τομέα και σε δεύτερο τόνο, να προσπαθήσετε να φέρετε κοντά σας το άτομο που δείχνει ότι σας έχει αγαπήσει.

 

ΛΕΩΝ : Ο ΓΑΜΟΣ

Υπάρχουν πολλά ζητήματα και προβλήματα που ακολουθούν, το ταίρι σας από το παρελθόν του και που είναι ο κύριος ανασταλτικός παράγοντας για την εξέλιξη της δικής σας σχέσης.  

 

ΖΥΓΟΣ :  Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Σε όλα αυτά που έχετε σκοπό να ολοκληρώσετε σε εργασία και οικογένεια, θα έχετε θερμή υποστήριξη από κάποιο άτομο ισχύος. Το καλό είναι ότι και εσείς οι χωρισμένοι, θα καταφέρετε να επανενωθείτε με το άτομο που αγαπάτε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :  ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Μην δίνετε και τόση σημασία, σε πρόσωπα που δείχνουν ότι έχουν και κρυφή ατζέντα από εσάς. Μπορεί να υπάρχει ένας ενθουσιασμός, αλλά δεν έχετε και εσείς λόγο να μπλέξετε σε παράλληλες διαδρομές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

Τις λύσεις θα τις βρείτε και πάλι εσείς, για να μπορέσει αυτός ο δεσμός να κάνει και κάποια βήματα πιο κάτω. Το συντροφικό σας έτερο σίγουρα σας έχει πλήρη εμπιστοσύνη και θα συμφωνήσει σε όλα μαζί σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :  ΤΟ ΔΩΡΟ

Οι νέες γνωριμίες που έχουν μπει στην καθημερινότητα σας, από την εργασία ή τον φιλικό κύκλο, μπορεί και τελικά να μην είναι πλήρως συμβατές μαζί σας. Καλύτερα να είστε προσεχτικοί στις κινήσεις σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Σίγουρα εσείς είστε οι πρωταγωνιστές της εποχής που θα λάβετε και τις περισσότερες ευκαιρίες και δώρα ζωής. Νέοι έρωτες, επανασυνδέσεις, χρήμα και ευ ζην είναι στα προσεχώς.

 

ΙΧΘΕΙΣ :  ΤΟ ΚΕΡΜΑ

Έχετε μείνει λίγο πίσω από όλα αυτά που έχετε ονειρευτεί στην ζωή σας και τώρα χρειάζεται να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας. Οι ευκολίες για ένα οικονομικό – οικογενειακό θέμα θα έρθουν άμεσα.