Η τράπουλα της Ημέρας – Προβλέψεις Σαββάτο 23/05

Για όλους και όλα:

Κριός  ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Επισκέψεις από το παρελθόν θα έρθουν στον δρόμο σας, από την καινούργια εβδομάδα 25/05 και σίγουρα θα σας κάνουν να πάρετε αποφάσεις γύρω από μια επανένωση. Οικονομικές ειδήσεις από ένα κληρονομικό σας ζήτημα, θα σας χαροποιήσουν.

Ταύρος Ο ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Η σχέση σας, έχει περάσει μια παρατεταμένη κρίση και αυτό τώρα, θα πρέπει να λήξει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Σίγουρα δεν έχουν λόγο ή παρουσία οι τρίτοι… και αυτό είναι κάτι που το έχει πια καταλάβει και το ταίρι σας.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ

Είναι μια τυχερή εποχή για εσάς, όπου μπορείτε να ξεκαθαρίσετε συνεργασίες, φιλίες και κοινωνικές συναναστροφές. Εσείς που έχετε σχέση εξ αποστάσεως, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα Ιουνίου, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε και να συναντηθείτε.

 

Καρκίνος ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Χρήματα και νέες επαγγελματικές προτάσεις θα περιμένετε από τον σύντροφο σας, που έχει τώρα αλλάξει τα δεδομένα στην ζωή του, και θέλει να σας συμπεριλάβει πρακτικά σε όλες τις επόμενες του δράσεις. Στην οικογένεια σας, ένα παλιό θέμα θα επιλυθεί.

 

Λέων ΤΟ ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ

Σίγουρα είστε απόλυτα έτοιμοι, για να δώσετε τις απαντήσεις σας, στον άνθρωπο που τόσο καιρό σας ζητάει να γίνετε επίσημο ζευγάρι. Μέσα στον λήγοντα Μάιο… κάποιοι θα βρουν ευκαιρίες επαγγελματικές για να αλλάξουν πορεία στα επαγγελματικά τους.

Παρθένος ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Θα πρέπει να ανεβάσετε τους προσωπικούς σας ρυθμούς, αν θέλετε να ολοκληρώσετε καταστάσεις γύρω από την ερωτική και την εργασιακή σας καθημερινότητα. Εσείς που είστε μέσα σε σχέσεις το ιδανικό που έχετε να κάνετε, είναι να μιλήσετε για τις ανάγκες σας.   

 

Ζυγός ΤΟ ΕΝΝΕ ΣΠΑΘΙ

Οι αστρολογικές συνθήκες σας ωθούν, στο να προβείτε σε καταλυτικές αλλαγές, στην ερωτική σας ζωή, έτσι ώστε να λύσετε προβλήματα και εμπόδια, που δεν πρέπει να περάσουν στον Ιούνιο. Σε όλα αυτά που έχετε σίγουρα σύμμαχο τον  αγαπημένο σας.

 

Σκορπιός ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Μπορεί να μην έχετε βρει ακόμη το καρμικό σας έτερον ήμισυ, αλλά τώρα αισθάνεστε ότι κάτι σχετικό σας πολιορκεί. Από το τέλος του μήνα, θα βρεθείτε μέσα σε μια ποιοτική αισθηματική σχέση, που σύντομα σχετικά θα γίνει μέχρι και επίσημη δέσμευση.

 

Τοξότης ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Η θέση του κυβερνήτη σας, είναι η καλύτερη δυνατή και μάλλον θα βρεθείτε εσείς οι χωρισμένοι κοντά σε μια αναπάντεχη ερωτική εξομολόγηση ή και πολιορκία.  Οι σχέσεις που έχουν πάρει την τελική ευθεία για γάμο, θα έχουν και την πλήρη οικονομική υποστήριξη πλέον.

 

 

Αιγόκερως ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΟΥΠΑ

Σίγουρα υπάρχουν πολλά που πρέπει να σκεφτείτε πριν να δώσετε τις θετικές σας απαντήσεις σε αυτόν που έχει δηλώσει, ότι σας αγαπάει. Όσοι ακόμη διατηρείτε επαφές με το παρελθόν, έχει έρθει και το πλήρωμα του χρόνου για να τις ξεκαθαρίσετε.

 

Υδροχόος ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Με τον Ήλιο να περνάει σε πιο βαθιές και καρμικές μοίρες, μέσα στο ζώδιο του Διδύμου… θα βρείτε πολλές και ουσιαστικές ευκαιρίες για να κυνηγήσετε τα σχέδια σας, γύρω από οικονομικά και οικογενειακά. Μερικοί θα αποφασίσου να παντρευτούν.

Ιχθείς ΤΟ ΕΞΙ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Σκέψεις και συναισθήματα θα ξεκαθαρίσουν και από την δική σας την μεριά και από του συντρόφου σας. Οι μέρες θα φέρουν συναντήσεις και όλες οι παρεξηγήσεις και οι άσχημες στιγμές σας θα περάσουν μόνιμα πια στο παρελθόν.