Η τράπουλα της Ημέρας – Δευτέρα 25/05/2020

Για όλους:

Κριός  ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ  

Προξενιά φέρνει το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Ανοίξτε τα μάτια σας  και θα δείτε ότι δεν είτε τόσο μόνοι όσο τελικά νομίζετε. Ξέρετε την αξία σας, άρα δείξτε την σε όλους αυτούς που θα σας προσεγγίσουν.

Ταύρος ΤΟ ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ

Μην αφήνετε τα πράματα να κυλούν χωρίς έλεγχο. Ξέρετε ότι αυτή η εποχή, ένα σωρό προβλήματα για εσάς που όμως, αν τα χειριστείτε σωστά θα φέρετε και τις άμεσες λύσεις.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Το να συνεχίζετε να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας, για να τραβήξετε την ερωτική προσοχή κάποιου ατόμου, μάλλον θα σας βγάλει στο τέλος στο αντίθετο αποτέλεσμα!

 

Καρκίνος Ο ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ        

Αποφασίστε που θέλετε να δώσετε την προσοχή και την παρουσία σας. Για το τώρα είστε απόλυτα μπερδεμένοι, σε εργασία, διπλές καταστάσεις και λοιπές υποχρεώσεις.

 

Λέων ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ

Με αυτά που θα σας ανακοινώσει το συντροφικό σας έτερο, εσείς θα καταλάβετε επιτέλους πολλά. Σε δεύτερο τόνο θα μπορέσετε και να οργανώσετε πολύ καλύτερα τα προγράμματα σας.

Παρθένος ΤΟ ΕΞΙ ΚΑΡΟ

Οι συζητήσεις και οι επαφές που έχετε το τελευταίο χρονικό διάστημα, με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, σας έχουν φέρει σε ένα πιο ρομαντικό κλίμα, που προσεχώς θα δώσει και αληθινά συναισθήματα.

 

Ζυγός ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Αυτός που έχετε μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας, από το τέλος του μήνα αυτού θα ξεκινήσει να σας προσφέρει περισσότερη επικοινωνία. Όλα δείχνουν ότι εσείς οι δύο θα γίνετε ζευγάρι.

 

Σκορπιός Ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Από τα πάρα πολλά που έχετε ακούσει από τον σύντροφο σας, μάλλον έχει φτάσει η ώρα για να ζητήσετε και τις πράξεις. Από τον Ιούνιο, οι αλλαγές στην σχέση σας θα είναι αισθητές!

 

Τοξότης ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Όλη αυτή η εβδομάδα θα φέρει επικοινωνίες και καλέσματα από το πρόσωπο που αγαπάτε. Εσείς πια ξέρετε τι θέλετε άρα σκεφτείτε από τώρα, τι έχετε να πείτε και να προτείνετε.

 

Αιγόκερως ΤΟ ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ

Πολλά τα τρεξίματα για την εργασία και τα οικογενειακά σας θέματα, που θα πρέπει να εξηγήσετε από τώρα στον άνθρωπο σας, ότι ο χρόνος σας θα είναι περιορισμένος αρκετά.

 

Υδροχόος ΤΟ ΕΞΙ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Ο Μάιος αποχωρεί, και σας δίνει μια γενικότερη ανακούφιση. Μπορεί να έχετε σκεφτεί αναλυτικά τις επόμενες σας κινήσεις, αλλά καλύτερα να περιμένετε τον Ιούνιο.

Ιχθείς ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟ

Μια χαρμόσυνη είδηση έρχεται στον δρόμο σας. Μερικοί θα λάβουν αναπάντεχα χρήματα και κάποιοι άλλοι θα έχουν μια ευκαιρία, για να επανασυνδεθούν με το πρόσωπο που αγαπούν ακόμη.