Αιγυπτιακή Σφίγγα – Οι σύντροφοι θα έρθουν πιο κοντά!

 

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός  ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μέσα στην δουλειά σας υπάρχουν αρκετά θέματα, που θα χρειαστεί από την μεριά σας να τα λύσετε. Ίσως και με κάποιον συνεργάτη σας να έρθετε πιο κοντά…ρομαντικά.

Ταύρος Η ΚΑΡΔΙΑ

Μην ακούτε τι σας λένε οι τρίτοι για την σχέση σας. Σίγουρα υπάρχουν εξόφθαλμα προβλήματα, αλλά μόνο εσείς τελικά ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και πώς να κινηθείτε από εδώ και μετά.

 

Δίδυμοι  ΤΟ ΠΛΟΙΟ

Μια αρκετά δύσκολη νέα εποχή, όπου θα πρέπει να τακτοποιήσετε κάποια ζητήματα με την εργασία σας. Εκεί μέσα τρέχουν και μερικά φλερτ που θα πρέπει να απορρίψετε.

 

Καρκίνος Ο ΑΝΤΡΑΣ        

Δεν σας χρειάζονται εσάς συμβουλές και βοήθεια για το πώς θα διαχειριστείτε αυτήν την δύσκολη φάση της προσωπικής σας ζωής. Ο άνθρωπος σας, έχει καταλάβει τα λάθη του, και θέλει να σας μιλήσει.

Λέων ΤΟ ΜΩΡΟ

Υπάρχουν κάποια θολά σημεία στην συνισταμένη σας με τον σύντροφο σας, που σας προκαλούν αντιδράσεις. Μέσα στον μήνα που λήγει σίγουρα θα έχετε και κάποιες σχετικές παραπάνω πληροφορίες.

 

Παρθένος ΤΟ ΝΗΣΙ

Ένα ιδιαίτερο πρόσωπο από τα παλιά σας αναζητεί. Τώρα υπάρχουν και πιο γόνιμες συνθήκες για να μπορέσετε να μιλήσετε και να βρείτε τρόπους που μπορείτε να επανασυνδεθείτε.

 

Ζυγός Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Στο σημείο που έχει φτάσει η σχέση σας, μόνο κάτι πιο επίσημο μπορείτε να κάνετε. Αυτό το έχει σίγουρα καταλάβει το ταίρι σας, που θα σας μιλήσει από Ιούνιο πιο αναλυτικά και με αποδείξεις.

 

Σκορπιός ΟΙ ΒΕΡΕΣ

Ξέρετε ότι το άτομο που μήνες τώρα έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο, είναι και κάποιου αλλού συναισθηματικά. Βάλτε τα χρονικά σας όρια, και μην χάνεστε μόνο μέσα από απατηλές υποσχέσεις.

Τοξότης Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Ζυγίστε καλύτερα τις δυναμικές και τις αντοχές σας. Ξέρετε ότι το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί, δεν είναι και στην πιο άρτια φάση της ζωής τους, για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση.

 

Αιγόκερως ΤΟ ΣΠΑΘΙ

Το μυαλό και η καρδιά σας, είναι σε αντίθετα μονοπάτια για ακόμη μια φορά. Οι μέρες του Ιουνίου, θα σας δώσουν έναυσμα για να πάτε πιο κοντά στον τελικό σας στόχο.

 

Υδροχόος ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

Πρόταση για έξοδο θα έχετε από κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Τώρα μπορείτε πολύ πιο άνετα να συζητήσετε και να πάρετε αποφάσεις, ακόμη και για την έναρξη μιας σχέσης.

 

Ιχθείς Ο ΓΕΡΟΣ

Οι προδοσίες και τα λάθη του συντρόφου σας, έχουν γίνει ένα μεγάλο πρόβλημα για εσάς και τις όποιες τυχόν ευκαιρίες που θέλετε να δώσετε …για να μην χαθεί αυτό που είχατε μαζί.